InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Českokrumlovský městský úřad má nového tajemníka

ČESKÝ KRUMLOV – Moderní městský úřad efektivně vykonávající svěřené úkoly s důrazem na profesionální a kvalitní poskytování služeb veřejnosti. Právě s takovou vizí nastupuje na českokrumlovský městský úřad nový tajemník Jan Lippl. V pondělí 6. září ho jmenoval starosta města Dalibor Carda.

 

Do vedení úřadu se 150 zaměstnanci nastoupil sedmatřicetiletý Jan Lippl, kterému prostředí českokrumlovského úřadu není vůbec neznámé. Působí zde již od roku 2009 na vedoucích pozicích v oblasti IT. „Přestože lze určitě navázat na práci mého předchůdce, vnímám na cestě k moderně fungujícímu městskému úřadu řadu úkolů," uvedl Jan Lippl.

Mezi jeho záměry patří například vytvoření tzv. katalog poskytovaných služeb s důrazem na proklientský přístup, zavedení jednotného systému řízení rozvojových projektů nebo realizace sběru podnětů a zpětné vazby od občanů a klientů úřadu s jejich pravidelným vyhodnocováním.

„V personální oblasti považuji za klíčové, aby městský úřad zaměstnával tým lidí motivovaných podat maximální profesionální výkon, díky kterému bude z úřadu vždy odcházet spokojený občan v duchu hesla spokojený pracovník = spokojený klient. Rád bych proto zavedl etický kodex zaměstnance či nastavil efektivní systém vzdělávání a osobního rozvoje zaměstnanců," dodal nový tajemník.

Jan Lippl střídá na pozici tajemníka Radima Roučeho, který ve funkci působil deset let. Tajemník úřadu je zaměstnancem města a je odpovědný starostovi za plnění úkolů úřadu v samostatné i přenesené působnosti. Tajemník řídí a kontroluje činnost zaměstnanců města a je pracovněprávně přímým nadřízeným vedoucích odborů a samostatných oddělení.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace