Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

FattyPillow v klipu Pokáče. Internetový bavič se při natáčení pokusil o útěk z vězení

FattyPillow si zahrál v klipu Pokáče! Jak vtipně ho utřel?
Zdroj: facebook/FattyPillow
+ Další fotografie
hudba

Známý streamer a influencer FattyPillow alias Karel Sivák (29) fanouškům nedávno prozradil, že se objeví v novém videoklipu oblíbeného českého písničkáře Pokáče. Ti už napjatě čekají. Fatty se při natáčení setkal také se svým známým, hercem a dabérem Michalem Holánem. Pro videoklip se oblékli do vězeňského mundúru.

"Zdravíme z natáčení klipu pro Pokáče," napsal Karel na sociální sítě. Když dorazil do Prahy na místo, kde mělo natáčení proběhnout, nakráčel k němu herec Michal Holán, kterého už si dřív pozval na svoje live streamy. "Pořád se na tebe ptají, kdy zase uděláme stream," pozdravil se s hercem. Ten mu potvrdil, že vždy, když ho na ulici zastaví skupinka mladých lidí, ptají se ho na to samé.

Fatty hned Michala Holána vyzpovídal a ten prozradil, že už půl roku točí na Šumavě seriál Policie Modrava, kde vystupuje jako krásný policista Jája. "Už to točím třináct let a vlastně nevím, jaký je moje jméno. Nikdy ho totiž nikdo neoslovil. Jsem buď poručík Votava, nebo krásný Jája. Takže je moje jméno asi Jaroslav," zasmál se Holán. Pak se rychle diskuze stočila úplně jinam a bavili se o tom, že Fatty na rozdíl od herce nenávidí houby. "Někdy musíme dát třetí stream," dohodli se.

Fatty si dobíral Pokáče

Pak už se mohlo přistoupit k samotnému natáčení. Fatty se ale jako internetový bavič rozhodně nezapře. "Kámo, máš hustej sestřih," pronesl směrem k Pokáčovi. Ten se jeho vtipu náramně bavil. Vyzkoušel si dokonce i projít jednou z širších mříží a vyzkoušet, jestli se tam procpe. "Nějak jsi zhubnul," řekli mu producenti. "Jasně, prakticky vůbec nejsem vidět. Jak Copperfield," poznamenal Karel.

Videoklip by se měl brzy objevit na YouTube. "Děkuju, Kájo, byl to skvělej vál," poděkoval mu Pokáč.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy