Honza Talaš to chce s R5 zkusit dál……

Závodník  Honza Talaš na Barumce poprvé usedl do R5 a povedlose. Zanechal dobry dojem a zajel slušný výsledek. A nyní s týmem spřádá další plány:

I díky vám se nám povedlo něco, co se neděje každý den. Během 14 dní a za vaší velké pomoci jsme si splnili sen a odstartovali na 50. Barum Rally 2021. Nezklamali jsme ty, co do nás vložili důvěru, finance a přivezli jsme to až na rampu s pro nás výborným výsledkem. Vyzkoušeli jsme si, co to je, najezdili jsme skoro 250 ostrých a zjistili jsme naše rezervy, na kterých je potřeba pracovat. Pracovat znamená jezdit, jezdit znamená platit kilometry.

 

 

 

A tak to chceme zkusit vylepšit a udělat krok dál. Dáváme dohromady další starty s R5! Sháníme k tomu partnery kde se dá, ale dáváte nám také vědět, že nám samy chcete pomoct. A proto jsme pro tyto účely zřídili transparentní účet číslo 299882860/0300, který bude stále otevřený, a před každým startem z něj použijeme co bude potřeba k tomu, abychom mohli jet další a další závod.

Je to pouze na vás, jestli nám chcete něco poslat nebo ne. My jsme rádi i za to, že o nás dáte vědět dál. Každý má svoje možnosti a každá pomoc se počítá. Každopádně mě tak napadá, že bychom mohli sem tam když to půjde, někoho z vás pozvat na test a svezení nebo tak něco … tak uvidíme jak nám to půjde.

 

 

Všem vám moc děkujeme.

vzkazuje fandům Honza Talaš