Podle slovenského deníku Plus Jeden Deň oslavil zpěvák Richard Müller (60) své kulatiny skutečně ve velkém stylu - a se stovkami fanoušků. Krátce před osmou hodinou večer chtěl začít svůj koncert pod širým nebem na nádvoří Šimák zámku Pezinok, ale v momentě, kdy vstoupil na pódium a chopil se mikrofonu, kapela spustila písničku Happy Birthday. Zpěvák sice vypadal notně zaskočeně, ale krátce nato si začal zpívat narozeninovou písničku i on. Ve svém poděkování všem prozradil, že něco takového opravdu nečekal.

„Na 60 let se cítím normálně. Mentálně je to myslím stále v pořádku, jen fyzicky přicházejí nějaké drobné problémy, například bolesti v kříži a tak…,“ smál se jubilant. Poté, co odehrál stominutový koncert, přesunul se i se svými nejbližšími na soukromou party. Tam ho rodina i blízcí přátelé zahrnuli gratulacemi a dárečky. Nejmladší syn Markus (9) mu dokonce přivezl na speciálním stolečku obrovský dort s velkými prskavkami.

Dárky od rodiny však dostal už během dne. „Má rád eukalyptové stromy, a tak ode mě dostal živý strom, na kterém byl zavěšen návod, jak se má k němu chovat. Ten si musí sám zasadit v zahradě,“ líčila Plusce partnerka Vanda.

VIDEO: Richard Müller vysvětluje, proč skončil na psychiatrii.

Video
Video se připravuje ...

Richard Müller vysvětluje, proč skončil na psychiatrii. Legendy popu

„K 50. narozeninám dostal prsten, který ztratil, takže nám nezbylo nic jiného, než abychom mu dali k šedesátce opět prsten. Byl přivázaný ke kmeni stromu. Má rád jednoduché věci, prsten je z bílého zlata a s černým diamantem. Je mu ale velký, musíme ho dát zmenšit,“ usmívala se Vanda. Z Francie, kde žije, na tatínkovu oslavu dorazila i dcera Ema (27). „Od Emy dostal hodinky na ruku a speciální parfém, ale největším dárkem bylo pro něj asi to, že přiletěla z Paříže,“ domnívá se zpěvákova přítelkyně.

Kdo by ale čekal, že Müllerova party bude nějakou divočinou, ten by byl na omylu. Bývalý bouřlivák, jenž se před více než 20 lety údajně pod vlivem drog svléknul na koncertě ve Zlíně, se za ta léta už notně zklidnil. „On si na to nepotrpí,“ potvrzovala i Wolfová.

Na oslavě se ukázali i šéf Rozhlasu a televize Slovenska (RTVS) Jaroslav Rezník (55) či Zdena Studenková, která na akci dorazila ve vyzývavém outfitu s výstřihem a oslavence zahrnula polibky. A bylo jí docela jedno, že po jejím boku v tu chvíli stál její o 17 let mladší manžel, známý dirigent Braňo Kostka (50)…

Fotogalerie
97 fotografií