Fotbalista Boateng shledán vinným z násilí na bývalé partnerce

Přidat na Seznam.cz

Bývalý hráč z Bayernu Mnichov a současný hráč Olympique Lyon Jerome Boateng má zaplatit pokutu ve výši 1,8 milionu eur (45 milionu Kč). Německý obránce byl shledán vinným z násilí vůči své bývalé partnerce, která je matkou jeho dvou dětí. Tak zněl rozsudek mnichovského soudu, píše deník Tagesschau.

Jerome Boateng byl shledán vinným z domácího násilí. Za incidenty, k nimž došlo během dovolené v Karibiku v červenci 2018, hrozilo Boatengovi maximálně pět let vězení.

Boateng shledán vinným z domácího násilí. Fotbalista údajně zbil a pokousal svou partnerku
Sherin Senlerová obvinila fotbalistu z fyzického a slovního napadání. Boateng údajně udeřil ženu, kousl ji do hlavy, hodil po ní lampu a urážel ji. Mistr světa z roku 2014 přiznal svou vinu.

Partnerka obvinila bývalého manžela z násilí poprvé v roce 2015. Žena tvrdila, že kromě toho, že Boateng neustále vyvolával rvačky, ji prý také nejednou pokousal! Vztah sportovců se rozpadl po téměř devíti letech.

33-letý Jerome Boateng odehrál za německý národní tým 76 zápasů a vstřelil jeden gól. Posledních deset let strávil v Bayernu Mnichov.

Zdroj: www.tagesschau.de