Zvrat na šedesátinách Müllera: Studenková ho připravila o slávu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvrat na šedesátinách Müllera: Studenková ho připravila o slávu!

Oslava 60. narozenin Richarda Müllera -
Oslava 60. narozenin Richarda Müllera - (Pluska.sk: Emil Vaško)

Významné jubileum zpěváka Richarda Müllera, jenž v pondělí oslavil 60. narozeniny, se neslo ve velkém stylu! Kromě oslavy na koncertu pro něj byla přichystaná soukromá party, kde se blýsklo několik známých tváří včetně herečky Zdeny Studenkové (67).

Na tyto kulatiny bude zpěvák Richard Müller vzpomínat hodně dlouho! Nejprve slavil s fanoušky, kteří ho s kapelou na pódiu přivítali za zpěvu písně Happy Birthday, z koncertu pak rázem přešel na soukromou oslavu s nejbližšími. A jak se cítí v kůži šedesátníka? „Na 60 let se cítím normálně. Mentálně je to, myslím, stále v pořádku, jen fyzicky přicházejí nějaké drobné problémy, například bolesti v kříži a tak…,“ 

Co se dárků týče, jednalo se o milé pozornosti i o kompenzace za ty minulé. Krom živého stromu, který si zpěvák sám zasadí, dostal totiž od partnerky Vandy již podruhé drahocenný šperk. „K 50. narozeninám dostal prsten, který ztratil, takže nám nezbylo nic jiného, než abychom mu dali k šedesátce opět prsten. Byl přivázaný ke kmeni stromu. Má rád jednoduché věci, prsten je z bílého zlata a s černým diamantem,“ pochlubila se Vanda, jak napsal deník Blesk.

Trailer k dokumentu Richard Müller: Nepoznaný

Video se připravuje ...

Na velkolepou party dorazili mimo jiné i Jaroslav Rezník (55), šéf Rozhlasu a televize Slovenska nebo herečka Zdena Studenková, která byla, zcela nepřekvapivě, ozdobou večera a oslavence tak trošku upozadila. Herečka přitom polibky na zpěvákovu tvář rozhodně nešetřila, a to i přesto, že byla celou dobu pod drobnohledem manžela Braňa Kostky (50). Na toto jubileum Richard Müller jen tak nezapomene!

Richard Müller nazpíval song k romantické komedii Štěstí je krásná věc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.