MENU

Pohár primátora města Ostravy

za nejzdařilejší leteckou ukázku


Také v rámci letošního ročníku Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR mohou příznivci aviatiky vybrat nejzdařilejší leteckou ukázku. Jejich hlasy určí vítěze, který obdrží z rukou ostravského primátora Tomáše Macury cenu v podobě poháru a pamětního listu.

„Ostrava je tradičním hrdým partnerem této úžasné přehlídky vojenské techniky a primátorský pohár představuje součást stálého partnerství našeho města s oblíbenou akcí. Ukázky, prováděné špičkovými letci z celého světa jsou vždy atraktivní a věřím, že určitě vyvolají zájem o hlasování,“ uvedl primátor Tomáš Macura.

V předcházejících ročnících si primátorský pohár odnesli například dvojice českých akrobatů Martin Šonka a Ivo Kardoš, maďarský stíhač Máté Majerik nebo italská vzdušná formace Frecce Tricolori.

Jak na to? Předně je třeba sledovat v průběhu Dnů NATO nebe nad mošnovským letištěm, kde se bude strhující podívaná odehrávat. Na oficiálním facebookovém profilu Ostravy už budou připraveny fotografie jednotlivých ukázek. Stačí jednoduše „olajkovat“ tu, která se hlasujícímu líbila nejvíce. Pohár primátora města Ostravy poputuje za tím, kdo nasbírá nejvíce „vztyčených palců“, případně dalších emotikonů, které facebook nabízí.

Hlasovat je možné od soboty 10.00 hodin do neděle 15.00 hodin.

Vítěz převezme ocenění v neděli 19. září, před zakončením programu.

Na viděnou na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Text a foto: Jagello 2000 /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.