Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sociální média jsou skvělá i šílená, říká po Varech kadeřník Čvančarové

    Není pochyb o tom, že Jitka Čvančarová (43) na červeném koberci na festivalu v Karlových Varech strhla veškerou pozornost na sebe. Okázalá modrá róba, která se sotva vešla do auta, a také účes se ten den staly tématem číslo jedna. Hereččin kadeřník Michal Zapoměl teď s odstupem času promluvil o lesku a bídě sociálních sítí. Zjevně si s nimi za poslední dobu užil své.

    „Sociální média jsou skvělá i šílená záležitost. Skvělá, protože můžete sdílet kousek sami sebe. Šílená, protože všichni si myslí, že vás znají, a podle toho se chovají (ne vždy hezky). Dostanete spoustu nehezkých zpráv, i když samozřejmě ty hezké z 95 procent převládají,“ prozradil kadeřník Michal Zapoměl. 

    Právě on se staral o vlasy Jitky Čvančarové na festivalu v Karlových Varech, pomáhal také herečce do auta, protože okázalá modrá róba byla nad její síly.

    „Skvělá, protože můžete inspirovat. Kéž bych měl inspiraci v nejtěžších dobách v minulosti, kdy jsem si myslel, že nemohu dál a nemám sílu. Šílená, protože za internet se může každý schovat a má pocit, že může psát mnohdy až hrůzné komenty a vyjadřovat se ke všem problémům světa a soudit vás,“ zamýšlí se známý kadeřník, který si v souvislosti s róbou a účesem Čvančarové na sociálních sítích užil svoje.

    „Skvělá, protože mohu být v kontaktu s lidmi z celého světa a nestát na místě. Šílená, protože vám kradou tu nejcennější komoditu světa a tou je čas. Miluji živý kontakt s lidmi, miluji, když mě lidé mají rádi takového, jaký jsem,“ dodal Zapoměl, který až v průběhu karlovarském festivalu i po něm pocítil, jak silná umějí být sociální média.

    Jitka je velmi sebevědomá žena a je to dobře.

    I přes ne zrovna ty nejlepší zkušenosti z posledních týdnů na ně nezanevřel. Dobře ví, že mohou i skvěle sloužit a úspěšný podnikatel se bez nich v dnešní době bohužel neobejde.

    „Zatím jsem na sociálních médiích dobrovolně a rád. Se všemi riziky, která to nese,“ ubezpečil Zapoměl, který si po pandemii koronaviru nemohl přát lepší reklamu než Jitku Čvančarovou na karlovarském festivalu.

    Tomuto pánovi se podepisovala asi minutu v kuse.

    Za co jiní dávají statisíce, měl ve finále zadarmo, a tak peníze, které ušetřil za reklamu a marketing, může vložit do kadeřnických salonů a rozvoje značky. 

    Reklamu měl i stylista Filip Vaněk, který se k herečce jen v pravou chvíli přitočil, aby jí počechral šaty, a rázem se na fotky z Varů dostal taky, ačkoliv s outfitem prý neměl nic společného.

    Fanoušci se mohli přetrhnout, aby získali společnou fotografii nebo podpis.

    Je zdárně po festivalu a nic nenasvědčuje tomu, že by na Zapoměla Čvančarová zanevřela, právě naopak. I ona je moc ráda, že mohla svého dvorního vlasového mága zviditelnit, podobně jako v Česku proslavila autora okázalých modrých šatů Borise Hanečku. Nehledě na to, že se o jejím outfitu bude mluvit x dalších let, vždy když se přiblíží termín dalšího filmového svátku v lázeňském městě. 

    I kdepak, Jitka si publicitu umí pojistit.

    To za těch pár (anebo víc) hejtů na sociálních sítích jistě stálo...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:16 sobota 8. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      39
    • Haha
      16
    • Super
      1
    • Cože
      1
    • Sladký
      1
    • Tvl
      1
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...