Stará známá grupa Čížkovská, Prachař, Dolanský a Polišenská: KDO S KÝM? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Stará známá grupa Čížkovská, Prachař, Dolanský a Polišenská: KDO S KÝM?

Kuře se vrací? KDEPAK!
Kuře se vrací? KDEPAK! (Herminapress.cz, FTV Prima, archiv)

Diváci u televizních obrazovek by si mohli myslet, že se vrátil oblíbený seriál Ohnivý kuře, ale kdepak! Parta Eva Čížkovská (55), Jakub Prachař, (38) Norbert Lichý (56), Jan Dolanský (43) a Lucie Polišenská (35) se zase sešli před kamerou Ve Dvojce na zabití. V krimiseriálu budou řešit vraždu soutěžícího v kuchařské show. „Když mi to nabídli, jásala jsem,“ přiznala Čížkovská.

Vzpomínky na Kuře, který se vysílal na TV Prima před pěti lety, má náramné.

Prachaře nachytali v nedbalkách! Kdo mu utekl z postele před sexem?

Video se připravuje ...

S Kubou jsme byli parťáci už v seriálu Ohnivý kuře. Hraje se s ním dobře, umí nahrát, je kolegiální. Byli jsme úžasná parta, scházeli jsme se i mimo natáčení. Třeba jsme šli na víno, a najednou nás tam bylo osmdesát a nevešli jsme se do hospody,“ prozradila Eva. I tentokrát souvisí její role s jídlem. Jen se z kuchyně dostala do stánku s langoši. Ten stojí přímo před hotelem, kde probíhá soutěž ve vaření. „Charakteristika mé Boženky byla taková, že to je prsatá a snědší dáma. Takovou postavu jsem ještě nikdy nehrála. Chtěla jsem vypadat jinak, tak jsem vymyslela, že budu mít ve vlasech světlé melíry. Nakonec mi je udělali přímo na natáčení, a jakmile jsem odtočila, šlo to dolů. Cíl bylo vypadat trošku levně, a to se podařilo,“ je spokojená Eva.

Ohnivé kuře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
12. 9. 2021 • 09:01

Dívat se na objemnou Polišenskou je tak otřesný zážitek, že si ho nechám ujít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.