Nedávno ukončila vztah se scenáristou Aaronem Sorkinem (60), zdá se ale, že Pavlína Pořízková nijak zvlášť nesmutní. Na sociálních sítích zveřejnila sebevědomé foto v bikinách, na kterém odhaluje svou fenomenální postavu v celé své kráse. 

Snímek, na kterém Pořízková pózuje u grilu, pořídila její snacha Colleen Ocaseková. „Těm z vás, kteří jste v pokušení mi říct, ať si dám burger, jsem v pokušení říct, ať si ho nedáváte. Ale neřeknu. Body shaming patří do minulé dekády. Pojďme oslavovat, kdo jsme, s vráskami a nedokonalostmi a se vším,“ vzkázala Pavlína.

Ačkoli ji modelingový svět stále miluje, v osobním životě se v posledních letech Pořízkové příliš nedařilo. V roce 2018 se po 28 letech šťastného manželství rozešla s otcem svých dvou synů, hudebníkem Ricem Ocasekem (†75). Ocasek zemřel ještě před dokončením rozvodového řízení a Pořízkovou nemilosrdně vyškrtl ze závěti, protože ho prý opustila. Modelka posléze přiznala, že ji tento jeho krok velmi zranil. 

Po rozpadu manželství a smrti Ocaseka chodila Pořízková nějaký čas ještě se spisovatelem Edem Solomonem (60). Vztah ale rychle skončil a teď podobně neslavně dopadl i románek s Aaronem Sorkinem. 

VIDEO: Modelka Pořízková našla mrtvého exmanžela

Video
Video se připravuje ...

Gott zrušil plány, přitížilo se mu! A modelka Pořízková našla mrtvého exmanžela Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
189 fotografií