Jeden z důvodů, proč jsem se vracel, pochvaloval si Krejčí po vítězství olomoucké fanoušky

David Krejčí se s plnou parádou představil v hokejové extralize. Za Olomouc vstřelila bývalá hvězda Bostonu branku, a přispěla tak k jejímu vítězství 3:2 v prodloužení nad Mladou Boleslaví. V dramatickém zápase potvrdil, že by měl patřit k největším osobnostem české elitní soutěže.

Olomouc Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Krejčí.

David Krejčí. | Foto: Luděk Peřina | Zdroj: ČTK

„David Krejčí,“ dunělo po zápase olomouckým stadionem. Dlouhá děkovačka nadchla i samotného oslavovaného hráče.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jeden z důvodů, proč jsem se vracel, pochvaloval si Krejčí po vítězství olomoucké fanoušky

„Je to super, strašně moc si toho cením. Tohle byl jeden z důvodů, proč jsem se sem vracel, protože tu umí udělat výbornou kulisu. Doufám, že budeme vyhrávat co nejčastěji, hlavně na domácím ledě, ať můžeme tohle zažívat často,“ říkal Krejčí.

Poklonu Davidu Krejčímu složila i někdejší hvězda českého hokeje a současný asistent mladoboleslavského trenéra Pavel Patera.

„V týmu bychom ho asi chtěli mít všichni, v tom nejsme výjimkou. Mluvit tu o něm, to bychom tu o něm mluvili jako dřív o Jágrovi. Jak při hře pět na pět, tak při přesilovkách Olomouc hodně zklidní,“ řekl Patera.

Třinec zahájil sezonu výhrou nad Budějovicemi, Krejčí pomohl gólem k výhře v prodloužení

Číst článek

David Krejčí nastartoval vzestup výkonu olomouckého celku vyrovnáním na průběžných 1:1 v úvodu druhé třetiny.

„Víc jsme se tlačili do brány, ale nebudeme z toho dělat velkou vědu, je to jen jeden zápas. Je hodně věcí, na kterých budeme muset pracovat, určitě se podíváme na video. Všichni bojovali, o tom žádná, ale nějaké věci si musíme říct, aby to bylo ještě lepší,“ popisovala bývalá opora Bostonu.

První start šternberského rodáka za Olomouc v extralize si užili v hledišti i jeho blízcí.

„Bylo tu hodně lidí. To byl jeden z důvodů, proč jsem se vracel, abych hrál před rodinou. Obětovali toho strašně moc a tohle je takové moje splácení lidem, kteří mě hodně podporovali,“ zopakoval motiv svého návratu z NHL na Hanou David Krejčí.

Tomáš Minarčík, tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme