Olga Menzelová promluvila o stesku po manželovi. Byl mi nablízku v dobrém i špatném 20 let

Producentka Olga Menzelová a její rodina. Manžel Jiří jí stále velmi chybí.
Producentka Olga Menzelová a její rodina. Manžel Jiří jí stále velmi chybí.
Foto: Nextfoto
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 11. 9. 2021

Dne 5. září uplynul rok od odchodu režiséra Jiřího Menzela (†82). Dojemnou vzpomínku po roce od smutné události svým fanouškům předala Olga Menzelová (43). Ta nezastírá, že nad vodou ji drží její rodina. Radost a smích úspěšné producentce přináší také fenečka Bekyna. "Hledala jsem k holkám pejska, který je kamarádský, hravý, a rychle se učí," popsala čtyřnohou členku rodiny pro ŽivotvČesku.cz.

Režisér Jiří Menzel zemřel ve věku 82 let loni v září. Několik let se zotavoval z komplikací po prodělané těžké meningitidě. Olga Menzelová po odchodu slavného muže uvedla, že oscarový režisér zemřel na covidový zápal plic.

Rok od odchodu milovaného manžela Olga Menzelová svým fanouškům na Instagramu přiznala, jak jí stále Jiří velmi chybí a jak ji nad vodou drží její dcery.

"Bylo to strašně těžké a pořád je to dost těžké. Ztráta mého milovaného člověka, který mi byl nablízku v dobrém i špatném 20 let, je něco nepředstavitelně těžkého. Ale díky vám mám pro co a hlavně pro koho žít a jít dál," otevřela se Olga Menzelová v instagramovém příspěvku.

V rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz již dříve uvedla, že plno radosti její rodině přináší také fenka Beky. Havanského psíka dcerám pořídila na doporučení kamarádky Marty Jandové.

"Hledala jsem k holkám pejska, který je kamarádský, hravý, rychle se učí a nepelichá, protože jsme s dcerami bydlely v bytě a navíc já jsem od dětství ekzematik. Havanský psík všechny podmínky splnil a my jsme šťastní, že ji máme. Krásně se doplňujeme. Cestuje s námi všude, kde to je jen možné a protože je malá, tak může i na palubu do letadla. Zároveň je skvělá hlídačka. Prostě takový multifunkční pes. A jak se říká, jaký pán takový pes, takže Bekyna je stejně praštěná jako my," řekla pro ŽivotvČesku.cz v minulosti o dalším členovi své velké rodiny elegantní a úspěšná dáma.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.