ONLINE: Od 19:00 doma proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 doma proti Slovácku

V 7. kole FORTUNA:LIGY sešívaní, kteří okupují průběžné čtvrté místo tabulky, hrají v Sinobo Stadium s pátým Slováckem.

Pro 7. kolo FORTUNA:LIGY proti Slovácku trenér Jindřich Trpišovský nemůže kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda ze zdravotních důvodů počítat ani s Ondřejem Kolářem, Peterem Olayinkou, Ondřejem Kúdelou, Aihamem Ousouem, Tarasem Kačarabou a Ivanem Schranzem.

Premiéra za Slavii čeká Aleše Mandouse, ve stoperské dvojici spolu s Tomášem Holešem poprvé v sezoně nastoupí Ladislav Takács. Na krajích obrany hraje uzdravený Alexander Bah a kapitán Jan Bořil, střední zálohu tvoří trojice Daniel Samek, Petr Ševčík a Ondřej Lingr. Hrotového útočníka Jana Kuchtu doplňují z křídel Ubong Ekpai a Lukáš Masopust.

Zápas začíná v 19:00 a v přímém přenosu jej můžete sledovat na O2 TV Sport.

Sestava: Mandous - Bořil, Holeš, Takács, Bah - Samek, Ševčík - Ekpai, Lingr, Masopust - Kuchta
Lavička: Kovář, Stanciu, Plavšić, Tecl, Oscar, Krmenčík, Traoré

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články