InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko v okresním derby vynulovalo Protivín

MILEVSKO – Cennou výhru z Jankova (2:1) potvrdili fotbalisté Milevska v nedělním utkání sedmého kola krajského přeboru, kdy do města vzduchotechniky dorazil k okresnímu derby Protivín. Domácí kontrolovaným a kombinačně povedeným výkonem svého soupeře přehráli a zcela zaslouženě vyhráli 2:0, když hosté až na výjimky působili celkem neškodně. Klíčové okamžiky zápasu režírovalo dravé milevské mládí. Skóre utkání i celkový střelecký účet mezi muži si v 18. minutě otevřel dvacetiletý záložník Kryštof Süsmilich a po pauze vítězství Milevska pojistil ještě mladší Ondřej Souček (19), který zakončil parádní brejk a přihrávku od Šimona Kutila.

Spolehlivě si ale tentokrát vedla i defenzíva vedená stoperskou dvojicí Vakoč – Marvan, která vymazala obávaného střelce Jaromíra Vorla, a tak Milevsko udrželo první čisté konto v sezoně. Další zápas sehrají svěřenci trenéra Miroslava Strnada na hřišti Dražic (sobota 18. září, 16.30), Protivín ve stejný den doma hostí Osek (10.15).

FC ZVVZ Milevsko – FK Protivín 2:0

(1:0). Branky: 18. Süsmilich, 53. Souček. Rozhodčí: Krčín – Mach, Brom. DFA: Petr Přibyl. ŽK: 1–3 (Kálal – Z. Vorel, Dan, Buko Leroy). Přihlíželo 156 diváků.

Milevsko: Dvořák – Kálal (90. M. Novotný), Vakoč, Marvan, Hejl – Barda, Málek – Süsmilich (83. P. Novotný), Souček (78. Přibyl), Kortan (88. Mladý) – Kutil (65. Velek).

Protivín: Hanus – Dan (81. Hrynevich), Hála, Vojta, Zach – Buko Leroy, Bečvář, Z. Vorel, Štěpka (33. Kvasnička), Hrachovec – J. Vorel.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace