Šťastný Pavel Zedníček: Nečekané setkání s vnučkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šťastný Pavel Zedníček: Nečekané setkání s vnučkou!

Pavel Zedníček s Amelií a Luckou.
Pavel Zedníček s Amelií a Luckou. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, FTV Prima)

Tohle ukončilo spekulace o tom, jak to mezi sebou mají Pavel Zedníček (71) s vnučkou Amelií Zedníčkovou Pokornou (16). „Nejvíc mě bavily natáčecí dny, které jsem trávila s dědečkem,“ přiznala Amelie. Občas se přijela podívat i její maminka, herečka Lucie Zedníčková (52).

Po rozvodu s první ženou, tanečnicí Taťánou, se mluvilo o tom, že tím skončil i vztah s nevlastní dcerou Lucií, a že s vnučkou se tak herec nestýká. Jak vidno, není to pravda. Mladičká Amelie, kterou znají diváci už ze seriálu Sestřičky jako dceru Adély Gondíkové (48), trávila čas v zákulisí zejména se svým dědou Pavlem Zedníčkem. „Natáčení Hvězd patřilo k těm nejhezčím, které jsem zažila. Měla jsem kolem sebe neuvěřitelné kolegy, od kterých jsem se mohla učit. Radami nešetřili a už i jen to, že jsem se na ně mohla dívat, jak hrají, byla výborná škola,“ přiznává mladá herečka vděčně.

Pavel Zedníček a jeho největší sportovní výkon? Pět set repríz na jevišti!

Video se připravuje ...

V zákulisí se občas objevila i její maminka Lucie, která dceru na natáčení na Rokycansko někdy doprovodila: „Mamka za mnou jezdila. Všechny samozřejmě zná, povídala si tam s kolegy, dědou a já točila. Bylo to moc hezké.“ A její slova potvrzuje i Tereza Kostková (45), která hraje hlavní roli veterinářky Lucie. Právě kolem ní se všechno točí. „Návštěvy na natáčení jsou vždy fajn. Lucka sice v seriálu nehrála, ale přijela za dcerou. Pavel Zedníček mi hrál tchána, tedy bývalého,“ vysvětlila Tereza.

Vyženěná dcera

I když Lucie Zedníčková nese příjmení bývalého muže své matky Taťány Staudacherové, není mezi nimi pokrevní pouto. Jak ale potvrzují fotografie, mají mezi sebou stále normální vztah. Pavel Zedníček se dlouho po rozvodu oženil s Hankou Kousalovou.

Pavel Zedníček s Amelií a Luckou.

Miluje budoucího doktora

V seriálu o Amelii usilují Filip Antonio (18) a Prokop Zach (16). V životě má mladá herečka jasno. Na párty Primy se líbala a objímala s přítelem Sebastianem, který studuje lékařskou fakultu. Znají se už z gymplu. Je prý rozumný a na její seriálové partnery nežárlí.

Srpen 2021: Amelie s přítelem Sebastianem.

 

Vary převzal Zedníček! S manželkou uspořádali vlastní festival!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
14. 9. 2021 • 21:03

Hm, tak šestnástiletý holce od Zedníčka se už říká herečka ? A ta elévka seriálová dokonce říká hercům " kolegové " ?
Je to jen další příbuzná, proto má roli.Co dělá jinak nevím, ale je to šílený, ten šoubýzový relationship !
Taky nevím, jak to, že je Amélie Zedníčková Pokorná, protože Amélie je dcera Vítka Pokorného, tedy je Amélie Pokorná / a teprve na dalším místě si může prskat příjmení po matce.A její matka Lucie Zedníčková od Vítka Pokorného by se taky nepodělala, kdyby byla Pokorná.Tehdy moc extra hvězda nebyla. Tahle 2 příjmení sem přišla po "Sametu " a přijde mi to jako blbá komplikace , ale pro někoho je to snaha vybočit .A když k tomu přidají ještě 2 křestní, tak půl dne vypisují nacionále
To je komédie
Zedníčka já neustojím nikdy - šašek

mika
14. 9. 2021 • 10:39

jaká vnučka? co to melete? copak Lucie byla jeho dcera? To že jí dal své jméno z něj nedělá tatínka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.