Serie A - preview 3. kola: Hellas myslí na první body

11.09.2021, 08:33, aktualizováno 13.09.2021, 08:33
Previews
Antonín Barák (© AFP)
Třetí kolo italské ligy uzavře zápas Bologna - Hellas Verona. Domácí mají na svém kontě čtyři body, hostujícímu týmu se naopak start nepovedl a prohrál oba dosavadní duely...
Bologna FC - Hellas Verona  (pondělí 20:45)
Ani jeden bod nemá na svém kontě Hellas, jehož čeká pondělní dohrávka na Renato Dall'Ara v Boloni. Pod novým trenérem Eusébiem Di Francescem prohrál oba domácí zápasy takže nezbývá nic jiného, než se pokusit získat body venku.

Trenérovi Di Francescovi poslední angažmá zrovna nevychází a nezačal dobře ani ve Veroně, když prohrál oba domácí duely. Veronští nejprve podlehli Sassuolu 2:3 a o týden později nestačili na Inter výsledkem 1:3. Po dvou zápasech tak svítí v kolonce získaných bodů nula, přitom v minulé sezoně byl na tom Hellas přesně opačně a měl plný počet bodů. Okamžitě se vyrojily debaty, zdali je Eusébio Di Francesco vhodným nástupcem úspěšného Ivana Juriće. Odpověď není v tuto chvíli na místě, protože odehrána jsou jen dvě kola.

Rozhodně lépe začala Boloňa, která v prvních dvou kolech neprohrála. Rossoblu za dramatických okolností porazili nováčka Salernitanu 3:2 a pak přivezli velice cenný bod za remízu 0:0 ze hřiště Atalanty Bergamo. Boloňa bude chtít na předchozí výkony navázat i po reprezentační přestávce a v pondělní dohrávce má schůdného soupeře.

V minulé sezoně totiž Boloňa ani jednou neprohrála. Po domácí výhře 1:0 remizovala ve Veroně 2:2.

Trenér Siniša Mihajlović postrádá pouze zraněného Dijkse, jinak je zbytek kádru k dispozici. Úplně stejně je na tom i Eusébio Di Francesco, jenž musí oželet start Ceccheriniho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey - Svanberg, Schouten - Orsolini, Soriano, Barrow - Arnautović
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Dawidowicz, Günter, Magnani - Faraoni, Veloso, Tameze, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.57 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (neděle 12:30)
Krátce po poledni vyběhnou na trávník stadionu Luigi Ferraris týmy Sampdorie a Interu Milán. Zatímco hosté zůstávají po dvou kolech stoprocentní, Námořníci nejenže nezískali tři body, ale dokonce ještě nedali ani gól. Napraví to proti mistrovskému Interu? Nerazzurri už ve středu čeká velký šlágr proti Realu Madrid a naladit se chtějí vítězně.

Sampdoria se v prvních dvou zápasech střelecky neprosadila a s jedním bodem na kontě zůstává na třináctém místě. V prvním duelu Námořníci nestačili na AC Milán (0:1), ve druhém pak remizovali na Sassuolu (0:0). Jediným úspěchem je tak výhra v pohárovém klání nad Alessandrií, nicméně sezona je stále teprve na svém začátku.

Dobře si zatím vede Inter, který i přes odchod největší hvězdy Romela Lukaka válí a po dvou kolech má plný počet bodů. Nerazzurri se okamžitě chytily všechny útočné posily. "Džeko a Lukaku jsou odlišní hráči, ale oba jsou velmi silní. Jsem si jistý, že nám Džeko pomůže a vstřelí hodně gólů," vyjádřil se Beppe Marotta, který zároveň přivedl i dalšího útočníka Joaquína Correu z římského Lazia. Oba útočníci už se stihli střelecky prosadit. Džeko skóroval proti Janovu a Correa se dvakrát trefil v minulém kole na Hellasu Verona. Vypadá to, že Inter bude pod Simonem Inzaghim výrazně ofenzivní, koneckonců sedm branek ve dvou zápasech je toho důkazem.

Inter má před sebou náročný program, protože vedle cesty do Janova ho ve středu čeká domácí utkání Ligy mistrů proti Realu Madrid. Tři roky po sobě Inter nedokázal postoupit ze základní skupiny a to bude chtít konečně změnit. Předsezonní cíle jsou jasné - obhájit Scudetto a postoupit do vyřazovací fáze Ligy mistrů.

Ještě než se rozzáří reflektory milionářské soutěže, čeká Inzaghiho partu nepříjemná Sampdoria. Nerazzurri mají historicky lepší vzájemnou bilanci, ovšem poslední návštěva Luigi Ferrairs se jim nepovedla. Antonio Candreva a Keita Baldé zařídili výhru Sampdorie 2:1. Inter pak nešťastnou porážku oplatil v odvetě na San Siru, kde zvítězil vysoko 5:1.

Větší marodkou oplývají v Janově. Trenér Roberto D'Aversa se musí obejít bez Gabbiadiniho, Torregrossy, Vieiry, Ekdala a Murrua, což už jsou výrazné zásahy do sestavy. Inter je na tom výrazně lépe a je v kompletním složení s výjimkou Eriksena.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Depaoli, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Silva, Thorsby, Damsgaard - Caputo, Quagliarella
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brožović, Calhanoglu, Dimarco - Sensi - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.26 - 4.17 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Salernitana Calcio  (neděle 15:00)
Salernitana nemá s Turínem historicky vůbec dobré zkušenosti a hodlá je trochu vylepšit v neděli odpoledne. Oba týmy zatím bodově i herně zaostávají za konkurencí a čekají na první tři body. Kdo se dočká jako první?

Turín se proti Salernitaně postavil už mnohokrát, ale v první lize jen dvakrát. A pochybuju, že to pamatuje někdo z uživatelů Eurofotbalu, protože se jednalo o sezonu 1947/1948. Pro Salernitanu to rozhodně nebyl dobrý ročník, protože prohrála oba duely s Turínem a to ještě při skóre 11:2 ve prospěch Býků! Proti nikomu jinému Turín v první lize nikdy nedal průměrně na utkání tolik branek.

Tentokrát to ale asi nebude ofenzivní podívaná. Oba týmy prohrály oba dosavadní zápasy a patří mezi týmy s nejhorší obranou v lize. Turín měl hodně těžký los obsahující Fiorentinu a především Atalantu, zatímco Salernitana se naposledy stala obětí skvěle sehraného AS Řím.

Hráči Granaty mají navíc potíže v útoku, protože jim pro zranění schází jména jako Belotti, Zaza, Koné nebo Edera. Hosté postrádají Djuriće s Veselim.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Izzo, Djidji, Rodriguez - Singo, Lukić, Mandragora, Aina - Praet, Brekalo - Sanabria
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Gyömber, Strandberg, Gagliolo - Kechrida, M. Coulibaly, Di Tacchio, Obi, Ruggeri - Simy, Bonazzoli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.85 - 5.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Fotbalisté Udinese vstoupili do nové sezony dobře a po dvou zápasech si hýčkají čtyři body. Povzbuzeni remízou s Juventusem i přesvědčivou výhrou nad Benátkami se ve třetím kole představí v La Spezii a budou papírovým favoritem.

Udinese se už letos nechce plácat kolem sestupového pásma a raději by hrálo klidný střed tabulky. Po dvou zápasech může být zatím spokojeno a to nejen s výsledky, ale i předvedenou hrou. Proti Juventusu Zebry smazaly dvoubrankové manko a dokonce mohly dokonat obrat. Proti nováčkovi Benátkám pak bez problému nastřílely tři góly.

Po reprezentační přestávce se Udine představí v La Spezii, odkud si letos v lednu přivezlo nejtěsnější vítězství. Hosté jsou považováni za favorita, ale na stadionu Alberta Picca je nečeká nic lehkého. Spezia v prvním kole remizovala v Cagliari, ale v tom druhém to pořádně schytala od Lazia. Brankář Jeroen Zoet nakonec inkasoval šest branek. Každopádně Spezia má s Udinese o něco málo lepší vzájemnou bilanci, byť se obě strany střetly jenom třikrát.

Domácí trenér Thiago Motta musí oželet starty Seny, Erliće i potrestaného Amiana. Tři hráče postrádá i jeho trenérský protějšek Luca Gotti. Jmenovitě se jedná o Nestorovskiho, Udogieho a Forestieriho.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Ferrer, Nikolau, Hristov, Bastoni - Agudelo, Bourabia, Maggiore - Verde, Gyasi, Colley
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Samir - Soppy, Arslan, Walace, Pereyra, Stryger-Larsen - Deulofeu, Pussetto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.53 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Cagliari nemá na Janov zrovna dobré vzpomínky, takže až se v neděli odpoledne janovský celek na Sardinii objeví, budou si s ním domácí chtít vyřídit účty. Využít by mohli mimo jiné toho, že celek z přístavního města zažívá hodně špatnou sezonu.

Ve třech minulých střetnutích se Janovu vždy povedlo nad Cagliari zvítězit a pokaždé mu k tomu stačila jen jedna vstřelená branka. Ale to je záležitost modernějších dní - jinak se Cagliari proti celku z Ligurie poměrně daří. Ve dvanácti minulých střetech prohrálo Cagliari jen čtyřikrát. A pouze jednou se stalo, že by vyšlo střelecky na prázdno.

Stadion Unipol Domus v Cagliari se těší na hodně zajímavý duel, který ale bude řádně ovlivněn absencemi. Na straně domácího týmu se utkání nebudou účastnit především defenzivní hráči - Cragno, Ceppitelli, Faragò, Godin, Ladinetti a záložník Rog. Janov má v tomhle nespornou výhodu, protože mu schází jen Bani.

Janov měl zatím asi nejtěžší los ze všech, protože se v prvních dvou duelech musel popasovat s Interem (a dostal od něj čtyřku) a Neapolí (rovněž porážka, byť těsná). Goran Pandev už si ale určitě leští kopačky, protože právě do sítě Cagliari dal 6 branek a jeho oblíbenějším soupeřem je v tomhle ohledu jen Livorno (se sedmi zásahy).
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Radunović - Caceres, Walukiewicz, Carboni - Nández, Deiola, Marin, Strootman, Dalbert - Pavoletti, Joao Pedro
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Biraschi, Vanheudsen, Criscito - Ghiglione, Sturaro, Badelj, Hernani, Cambiaso - Caicedo, Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.52 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - SS Lazio  (neděle 18:00)
Pořádně natřískaný program má před sebou AC Milán. V neděli na San Siru utkání s Laziem, ve středu Liga mistrů na Anfield Road proti Liverpoolu a další víkend šlágr s Juventusem. Rossoneri letos opět pomýšlejí na nejvyšší mety a především doma chtějí vyhrát všechny zápasy. Velké ambice má i Lazio, které vede nový trenér Maurizio Sarri a jež vstoupilo do sezony dvěma přesvědčivými výhrami.

AC Milán vstoupil do nové sezony dvěma výhrami nad Sampdorií (1:0) a Cagliari (4:1), takže kouč Stefano Pioli i příznivci Rossoneri mohou být spokojeni. Ve třetím kole je ale čeká první ostřejší zkouška proti Laziu, které si také brousí zuby na přední pozice, minimálně pak na umístění zaručující Ligu mistrů. "Lazio je velmi silný tým, který kombinuje techničnost a fyzičnost. V prvních dvou zápasech skórovalo ze všech týmů nejvíce. Bude to zajímavé utkání. Je to přímý souboj o udržení se na předních příčkách," prohlásil před zápasem Pioli. AC Milán loni vstoupil do sezony také dobře a v prvních patnácti kolech nenašel přemožitele.

Milánští už se ve středu dočkají své oblíbené soutěže Ligy mistrů, ve které chyběli několik let. Postoupit ze skupiny bude ale hodně těžké, protože společnost Milánu dělají FC Porto, Atlético Madrid a Liverpool. Právě v Anglii na Anfield Road začne milánská pouť soutěží.

Také Lazio má před sebou hodně náročný program, který chce zvládnout. Sarriho svěřenci se ve čtvrtek představí na horké půdě Galatasaraye, ale ještě něž se tak stane, chtějí si odvézt body z Milána.

Lazio vstoupilo do nového ročníku impozantně a během dvou zápasů nastřílelo dohromady devět gólů. Na hřišti Empoli se Biancocelesti prosadili třikrát, proti Spezii pak Immobile a spol. rozvlnili síť šestkrát. AC Milán však představuje o poznání těžší oříšek, navíc Laziu se v Miláně příliš nedaří.

V posledních letech sice Biancocelesti San Siro několikrát vyloupili, ale pokud bychom zašli dál do minulosti, zjistili bychom, že je na tom AC Milán výrazně lépe. V minulé sezoně zvítězil na San Siru Milán 3:2, ale odveta na Olympijském stadionu byla zase jasnou záležitostí pro Lazio (3:0).

Kvůli koronaviru bude Milánským chybět dvougólový útočník Olivier Giroud. Naopak k dispozici už bude Zlatan Ibrahimović, byť jeho začátek od úvodní minuty není pravděpodobný. Na hrotu by se měl objevit Ante Rebić. Piolimu nebude k dispozici ani střední záložník Rade Krunić, ale místo něho už je připraven Franck Kessié či staronová posila Tiemoué Bakayoko. Trenér Lazia Maurizio Sarri má kádr pohromadě s výjimkou Adekanyeho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernández - Tonali, Kessié - Saelemaekers, Brahim Díaz, Leao - Rebić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Marušić, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Pedro - Immobile, Felipe Anderson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.47 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - US Sassuolo  (neděle 20:45)
Mezi týmy, které AS Řím v lize potkalo minimálně desetkrát, patří Sassuolo k jeho nejoblíbenějším. Proti nikomu jinému nemá tak dobré výsledky - AS totiž s Neroverdi prohrálo jen jednou za posledních 16 duelů. Zlepší Sassuolo v neděli večer tristní bilanci?

Řím od Sassuola dělí asi 400 kilometrů a v posledních letech se mezi oběma týmy vyvinul až nečekaně přívětivý obchodní vztah. Připomíná to trochu systém farem v zámořské NHL. Sassuolo si od AS už několikrát půjčilo hráče - převážně z juniorky - které posléze vychovalo, dalo jim prostor, čas i důvěru. A z některých se stali tahouni. To je případ současného kapitána AS Lorenza Pellegriniho, ale v jeho šlépějích kráčejí také další hráči, nejčerstvěji mladík Frattesi.

Pellegrini se teď ale dost možná do utkání nedostane, protože si z reprezentačního srazu odnesl mírné svalové zranění. Stejně jako Mancini nebo Zaniolo. K tomu musíme přidat ještě obvyklého zraněného Spinazzolu. Dobrou zprávou ale je fakt, že do hry se vrací Angličan Smalling a také Matias Viña. Ten sice vynechal jedno utkání své země, ale jinak je v pořádku. Vrátil se však až v pátek večer, takže místo něj zřejmě uvidíme dalšího mladíčka, Riccarda Calafioriho.

Římanům se nebývale daří. V prvních čtyřech soutěžních duelech totiž vyhráli (se skóre 12:2) a překvapují solidní defenzivou stejně jako nápaditým útokem. Mourinhova lekce se začíná vyplácet. Mimochodem, proti Sassuolu se portugalský stratég postaví na lavičku po tisící, což je už je nějaký úspěch!

Proti Mourinhovi se postaví relativní nováček Alessio Dionisi. Muž, který zaujal místo odcházejícího Roberta De Zerbiho, si v nedávném rozhovoru pro Corriere dello Sport vzpomínal na chvíle, které formovaly Mourinhův status legendy.

"Nemůžu se dočkat, až si s ním potřesu rukou. Mourinho je pojem. Když v roce 2004 vyhrál s Portem Ligu mistrů, já hrál ve čtvrté lize obránce za Vogheru. Když o šest let později slavil Scudetto s Interem, já vyhrál s Tritiem Serii D. A teď se potkáme tváří v tvář. Já jako outsider, který se chce ukázat. On jako legenda, která vyhrála všechno." Povede se mu Portugalce zaskočit?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Karsdorp, Smalling, Ibañez, Calafiori - Veretout, Cristante - Pérez, Mchitarjan, Šomurodov - Abraham
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Frattesi, López - Berardi, Djuričić, Boga - Raspadori
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.50 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Venezia FC  (sobota 15:00)
Empoli naposledy překvapilo širokou veřejnost, když si vychutnalo samotný Juventus. Po reprezentační pauze jej doma čeká mnohem snazší soupeř - na stadion Carla Castellaniho se totiž podívá nováček z Benátek. A začátek jeho sezony rozhodně tak povedený není.

Hned na úvod se Empoli potkalo s Laziem a moc dobře to nedopadlo. Od římského celku dostal toskánský tým tři branky a připsal si první porážku. Los k němu nebyl zrovna přívětivý a nadělil mu hned v dalším kole samotný Juventus. Jenže v tomhle utkání se Empoli předvedlo daleko lépe a tým trenéra Andreazzoliho překvapivě uloupil skalp giganta díky jediné přesné trefě Leonarda Mancusa.

Sobotní odpoledne mu přichystalo snazšího soka, s nímž se Empoli potkávalo taky v minulé sezoně ve druhé lize. S Benátkami prohrálo Empoli jen jednou za posledních pět utkání. Jedinou absencí, která trenéra Andreazzoliho trápí, je zraněný Parisi. Hostům schází duo Maenpaa - Ala-Myllymaki.

Benátkám se vstup do nového ročníku povedl o poznání méně. Doposud se trenér Paolo Zanetti nemohl těšit ani z jednoho bodu a navíc se jeho tým ve dvou prvních utkáních neprosadil ani jednou. Se skóre 0:5 zaostává až na poslední příčce.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Romagnoli, Ismajli, Marchizza - Haas, Ricci, Bandinelli - Bajrami - Mancuso, Cutrone
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Lezzerini - Mazzocchi, Caldara, Ampadu, Ceccaroni - Busio, Crnigoj, Heymans - Okereke, Henry, Johnsen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.07 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Juventus FC  (sobota 18:00)
Neapol zatím prožívá naprosto perfektní úvod do nové sezony a příznivci Partenopei můžou být spokojení po všech stránkách. V sobotu odpoledne ale na stadion Diega Maradony dorazí tým, který bývá i proti Neapoli velkým favoritem. Do Kampánie zamíří Allegriho Juventus, který nutně potřebuje bodovat.

Tohle bude velký šlágr. Neapol kontra Juventus. A další z dlouhé řady soubojů dvou úspěšných trenérů, veličin calcia. Oba velikáni italské scény prožívají naprosto rozdílný start do sezony. Domácí s ním mohou být maximálně spokojení. Neapol měla poměrně snadný los a postupně vyhrála nad Benátkami stejně jako nad janovským CFC. Oběma soupeřům dala i přes četné ofenzivní absence dvě branky a dvě výhry ji odeslaly na současnou pátou příčku.

Trenér Luciano Spalletti, který se Neapole ujal po skončení sezony, zatím odvádí velmi dobrou práci. Jeho celek hraje atraktivně, jak by se to určitě líbilo Diegu Maradonovi, a zatím sbírá body. Mermomocí se snaží zapomenout na hořký konec minulé sezony, která jej doslova v nastavení připravila o vysněnou Ligu mistrů.

Nepovedenou sezonu má Neapol za sebou, ale zcela spokojená být nemůže ani s touto. Až překvapivě často se totiž musí trenér Spalletti obejít bez několika důležitých hráčů. A jiné to nebude ani ve šlágru kola s Juventusem. Mimo hru jsou po reprezentační pauze Meret, Demme, Lobotka a menší potíže trápí také duo Lozano - Zieliński, i když minimálně polský záložník by nakonec měl být připraven.

Neapol se s Juventusem potkává pravidelně a jejich souboje často stojí za to. Bez pochyb k tomu přispívá i velká rivalita. Ještě nedávno se stačilo projít v centru Neapole v dresu Gonzala Higuaína v barvách Juventusu a byl to recept na velmi dobrodružný trip. Delší dobu platilo, že Juve vyhrává, ale v posledních letech se mu pod Vesuvem moc nedaří. Naposledy zde vyhrál v roce 2019.

Tentokrát to bude mít parta trenéra Maxe Allegriho hodně složité. Rozhodně totiž není v dobré kondici. Jen za posledních pár týdnů na to štiplavě upozornila i rodina někdejšího trenéra Pirla nebo ještě nedávno hlavní hvězdy týmu, Cristiana Ronalda.

Pakliže byl na začátku sezony Juventus po návratu trenéra Allegriho považován jako jasného favorita na opětovné usednutí na trůn, posledních pár týdnů ukázalo, že Allegri bude mít daleko víc práce, než si asi myslel.

Kromě trochu nečekaného prodeje hlavní hvězdy Juventus nepotěšil fanoušky ani prvními dvěma zápasy. S Udinese vyrobil v obraně tolik chyb, co se mu dost možná nepovedlo za jarní část minulé sezony. A ještě větší šok nastal v prvním domácím utkání, protože všechny tři body si odvezl nováček z Empoli! Stačila mu k tomu jediná branka a Juventus nebyl schopný vyrovnat. Teď mu navíc budou zřejmě scházet Chiesa, Arthur, Bentancur nebo Ramsey.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, Fabian Ruiz - Politano, Zieliński, Insigne - Osimhen
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Rabiot, Locatelli, McKennie - Bernardeschi, Morata, Kulusevski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.48 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Už v úterý večer se na scéně Ligy mistrů představí Atalanta Bergamo a před cestou na půdu vítěze Evropské ligy Villarrealu se musí popasovat s náročným soupeřem v domácí soutěži. Na Gewiss Stadium zavítá ambiciózní Fiorentina, která ještě zkvalitnila kádr příchodem Lucase Torreiry. Uruguayský záložník by si měl v dresu Violy odbýt premiéru.

Střetnou se dva týmy, které chtějí hrát vysoko. Atalanta se v posledních letech umísťuje na příčkách zaručující Ligu mistrů a Fiorentina by chtěla totéž. Minulé sezony se ale Viole nepovedly a ani začátek té aktuální nevyšel podle představ, nicméně porážku s AS Řím 1:3 se podařilo odčinit těsnou výhrou 2:1 nad FC Turín.

Ve třetím ligovém zápase se střetne se silnou Atalantou, navíc v Gewiss Aréně, kde přes pět let nevyhrála. "Tento zápas je pro nás těžký, všichni víte, čeho je Atalanta doma schopná. Musíme být připraveni na každý detail. Chceme vycházet z posledního vítězství, být důslední a nikdy se nevzdávat," prohlásil trenér hostí Vincenzo Italiano.

Atalanta chce hrát zase o nejvyšší příčky a přestože v prvních dvou zápasech neprohrála, její výkony byly na míle vzdálené těm z minulé sezony. Na půdě turínského FC vyhrála s velkým štěstím 2:1 a následující kolo přišla první ztráta v podobě domácí remízy s Boloňou 0:0. Na druhou stranu Atalantě chyběli klíčoví hráči a Gian Pier Gasperini si z výsledku proti Rossoblu nedělal těžkou hlavu.

Bergamaschi se ale budou muset zlepšit, pokud chtějí pomýšlet na tři body proti Fiorentině. Hosté patří mezi nebezpečné soupeře, kteří jsou schopni porazit kohokoliv. V Bergamu jim ale už přes pět let pšenka nekvete. Naposledy tu vyhráli v roce 2016!

Gian Pier Gasperini se nadále musí obejít bez některých členů základní sestavy. Se zraněním laborují Hateboer a Muriel. "Pocity jsou takové, že Muriel bude mimo hru dlouho. Nejspíše až do další reprezentační přestávky," okomentoval absenci kolumbijského útočníka trenér Gasperini.

Záložník De Roon si zase odpykává několikazápasový trest. Na straně Fiorentiny nikdo nechybí a Vincenzo Italiano má k dispozici všechny své opory, včetně nové posily Lucase Torreiry.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Toloi, Palomino, Djimsiti - Maehle, Freuler, Pašalić, Gosens - Pessina - Iličić, Malinovskyi
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Venuti, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Castrovilli - Callejón, Vlahović, Sottil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.16 - 5.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SS Lazio22009:26
2.Inter Milán22007:16
 AS Řím22007:16
4.AC Milán22005:16
5.SSC Neapol22004:16
6.Udinese Calcio21105:24
7.Bologna FC21103:24
 US Sassuolo21103:24
9.Atalanta Bergamo21102:14
10.ACF Fiorentina21013:43
11.Empoli FC21012:33
12.Juventus FC20112:31
13.UC Sampdoria20110:11
14.Cagliari Calcio20113:61
15.Spezia Calcio20113:81
16.Turín FC20022:40
17.Hellas Verona20023:60
18.Salernitana Calcio20022:70
19.Janov CFC20021:60
20.Venezia FC20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (183)

Přidat komentář
johan14

Mourinho bude na lavičke 1000. zápas. Tak mu budem držať palce nech to je za 3 body. José

Reagovat
Largo

Reagovat
Dejwa

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Slavia10

Argentinský obránce Federico Fazio poslal údajně prostřednictvím svých agentů a právníků dopis vedení AS Řím a žádá, aby se mohl vrátit do přípravy s prvním týmem. Klubová generalita se údajně s hráčem dohodla na tom, že mu to umožní a spor se obě strany budou snažit řešit mimosoudně. Fazio musel trénovat sám poté, co byl z mužstva vyřazen. Nový trenér José Mourinho s Faziem ale navzdory jeho návratu ve svých plánech nepočítá. (getfootballnewsitaly.com)

Tohle je právě přesně to, proč jsem Mourinha v AS chtěl. AS právě ze všeho nejvíc potřebuje trenéra, který ten bordel přeplacený začne bez milosti vyhazovat z kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Síce Mourinha mám rád, ale na to, aby futbalista netrénoval s prvým tímom, tak tréner nemusí byť zrovna Mourinho Genialita vedenia a trénera spočíva skôr v tom, že nechceného hráča pred sezónou predajú, ako by mu mali platiť plat a vyradiť ho z prvého teamu

Reagovat
Slavia10

Ja věřím tomu, že kdyby u týmu byl Fonseca dal, tak Fazio i Pastore jsou úplně na pohodu členy týmu

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar uzavřel kuriózní sázku

Slovenský obránce Milan škrinar uzavřel s italským novinářem Matteem Barzaghim před dvěma lety kuriózní sázku. V případě že s Interem Milán vyhraje Ligu mistrů, nechá si prý slovenský reprezentant úředně změnit jméno na Milan Inter Škriniar. (sme.sk)

Škriniar sa dokonca už teraz spomína ako jeden z možných kandidátov na kapitána po vypršaní zmluvy Handanovičovi na konci tejto sezóny. Ďalším horúcim kandidátom je Barella. Slovák kapitánom veľkoklubu ako je Inter? Woow, to by som bral hneď

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Inter Eterno Amore

bude to Barella lebo je Talian a od detstva Interista.

Reagovat
snuff24

Tady není o čem každopádně Škriniar zástupce

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Derby time

Reagovat
Furia Ceca

6 Italů v sestavě

Reagovat
Zark

jen tak dál

Reagovat
stuff

Reagovat
didosh

Reagovat
M11

MORATAAA !!!

Reagovat
Furia Ceca

MORATOR!

Reagovat
Zark

MORATAAAAAAA

Reagovat
Melchior

Moraldo Snad dnes podáme týmový výkon a bude to za tři body.

Reagovat
hatatitla

Zdravim, jak je to ted s fotbalem v Italii? Daji se sehnat listky nebo je to nejak omezene?

Reagovat
smazaný uživatel

Dají v pohodě.

Reagovat
hatatitla

Ani nemusim byt clenem fanklubu nebo tak? Kolik je povoleno divaku? Nejak se mi nedari to najit.

Reagovat
Largo

50 procent je povolenejch. Lístky seženeš v pohodě, jen musíš mít negativní test nebo očkovací průkaz EU, je to dost kontrolovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kam razíš no. Na týmy top 5 by ses měl dostat v pohodě. Třeba na takový Inter stále seženeš přes ofiko stránky lístek na LM i proti Realu.

Reagovat
Nuno čomes

Fakt? Já jen na ligu videl tickets for season holders... sakra tak to jde normálně koupit na ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, vše je zhruba týden ve volném prodeji. Na ligu se dostaneš úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nejsilnější složení obrany.

Reagovat
Furia Ceca

Politano

Reagovat
Melchior

Proč jako po tý akci nechal rozhodčí Neapol hrát, když byl odmávanej ofsajd? Vysvětlí mi to někdo?

Reagovat
cervo

pretoze, v case VARu musi nechat dokoncit akciu, aby utociaci tim nebol ukrateny o golovu sancu v pripade, ze sa postrnanny rozhodca pomyli a odmava nespravne offside, v pripade streleneho golu rozhodca pouzije VAR a nasledne potvrdi/zrusi gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Rabiote, vezmi mámu za ruku a táhněte do hajzlu, žabožrouti. Na co sáhne, to zkurví a ještě se tam plete Lucovi.

Reagovat
Furia Ceca

Luca vypadá slibně Nabrat trochu víc zápasů a věřím, že v tom základu už zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

On je fyzicky křehký. Nevěřím mu kvůli zdraví. Bude zázrak, když vydrží půl sezóny zdravý.

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Až na prvních 10 minut slušnej poločas. Kontrolujeme hru, Neapol jsme do ničeho nepustil – škoda jen to řešení brejků, podle mě jsme klidně mohli jít do kabin za stavu 0:2. Ale nevadí, teď to jen neposrat jako ve Veroně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne my konečně hrajem takticky na 1*, takhle si uz v naznacich představuju naši hru.Precizne dozadu a vyčkat si na chyby soupeře. Už mám dost přehrávání balonu ze strany na stranu. Max to dá do kupy. Locatelli výborný. Obrana super, Pellegrini výborný dozadu. Jen tak dál.

Reagovat
mastakillah

Politano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Melchior

Prvních deset minut jsme kompletně rezignovali na nějakou hru dopředu. Dobře nám tak.

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, Tek to zase posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase u toho byl francouzský transvestita. Jdi do píči, Rabiote.

Reagovat
Melchior

Kean na plac

Reagovat
M11

Rabiot je sileny

Reagovat
Melchior

čím si takový hráč může zasloužit takový plat a hrát za francouzskou repre, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Kean si spletl dres.

Reagovat
mastakillah

Koulibaly

Reagovat
M11

Ty kraso co my si davame letos za goly

Reagovat
lnterista

Reagovat
Melchior

1 bod ze tří zápasů je asi smutný rekord, co?

Reagovat
Furia Ceca

Já no prcám... zase příjemný týmový výkon shodí individuální chyby...

Reagovat
GEGE

Kean

Reagovat
Fortex

Jestli se z tohoto problému někdy Juve dostane, tak to bude očividně za dlouho

Reagovat
Melchior

Tenhle roh asi tak podtrhl naší současnou kvalitu. Italský Arsenal.

Reagovat
svkmd

Arsenal je Anglický Juventus

Reagovat
Furia Ceca

Poměřovat Juventus s Arsenal je stejný jako srovnávat Ferrari s Volkswagenem.

Reagovat
svkmd

samozrejme v rámci srandy ono už aj ten Arsenal má výhru

Reagovat
Tommy$

Who needs Ronaldo ?

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol zaslouženě koledovali jsme si o to dlouho.

Reagovat
Largo

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Melchior

Držení míče 67:33, 13:1 na rohy, 9:4 na střely. Týmový výkon, netýmový výkon - není pochyb o tom, že Juventus je hodně někde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

Co, uz vam zacina chybat Ronaldo ?

Reagovat
Melchior

Tohle není a nikdy nebylo o Ronaldovi, ale o zbylých deseti neschopácích.

Z toho týmu snese přísnější měřítko Chiesa a pouze v jistých chvílích asi tři další hráči, ke kterým se Ronaldo řadil. Takže odešel jeden z cca pěti (polo)kvalitních hráčů.

Reagovat
Melchior

Nehledě na to, že to byl právě jeho příchod, kterej začal Juventus před třemi lety rozesírat zevnitř.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Proč?

Reagovat
Fortex

Todle není vůbec o Ronaldovi ale o celkovém neschopném Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel, rozjebal a odešel

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Vobec, konecne to mozme po nom zacat upratovat

Reagovat
Furia Ceca

Ne

Reagovat
10

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Benfica

Som teda rad, ze Juve sa dari viac bez Ronalda a ze Ronaldovi to v MU vobec neide..

Reagovat
Inter Eterno Amore

hodnotíš moc skoro

Reagovat
Benfica

hodnotím podľa toho aké komentáre som si tu o tom prečítal.. ale áno, Juve bez Ronaldo má 2 zápasy a Ronlado v MU iba jeden, viac budeme vedieť v lete..

Reagovat
popltak

Krása, pruhovaní šašci nepředvedli nic, zasloužené 3 body.

Reagovat
stuff

Calma, bude dobre!

Forza Juve!!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Dejwa

zítra vyhrát

Reagovat
Savi

Zdar. Mam dotaz k AC Milan. Je tu nekdo schopny zhodnotit posily? Snad krom Girouda. Nejak jsem nemel cas to sledovat a prisli hraci o kterych jsem vubec neslysel a nemel cas je studovat. Maji nejaky potencial se dostat hned do zakladu ci do role dobreho nahradnika?

Reagovat
smazaný uživatel

Balo - Toure - backup za Thea, ak Theo nebude zraneny moc si nezahrá, ale je futbalový a ma tah po kridle

Florenzi - backup za Calabriu a vie zahrat aj na kridle ako backup za Salemaekersa, je to loan + opcia, zahra si dost, reprezentant, vyborny deal od Maldiniho

Bakayoko - ligou ostrielany backup za kessieho, tiez si moc nezahra kedze Kessie vie zahrat 50 zapasov za sezonu

Messias Jr. - velka neznama, za 4 roky presiel od Serie D do Milana, dobry dribling, skor SS ako AM, uvidime co z neho, kazdopadne tiez len loan + opcia takze nemame co stratit.

Pellegri - 20 rocny mladik, velky talent z Janova no v Monaku sa mu aj kvoli pocetnym zraneniam moc nedarilo. Loan + opcia, v utoku ako c.3, nemame co stratit.

To myslim je vsetko z novych, zvysok sa len vykupili Tonali a Tomori.

Reagovat
Savi

Diky

Reagovat
Largo

Forza Roma!

Reagovat
FORZAMILAN

Tak nás čeká ode dneška v osmi dnech ,,šílený,, trojboj Lazio - Liverpool - Juve Budu rád za sedm bodů, ale i pět by nebylo špatných

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
lnterista

Wau

Reagovat
smazaný uživatel

DiMarco tradičně na pána, tohle je jeho velká devíza

Reagovat
Panděvova ofina

On není sice vyloženě talentovaný, v Interu to neměl jako odchovanej jednoduché, ale je to pracant a celkem i sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

1 na 1 celkem průměr, ale kopací techniku má skvělou, fandím mu od U20, přímáky fakt umí.

Reagovat
cresposuper

ja si ho pamatam z ME U17 na Slovensku, uz tam vynikal

Reagovat
smazaný uživatel

Na holku dobrý.

Reagovat
Dejwa

Nádhera

Reagovat
Nuno čomes

Dimarco!!

Reagovat
Nuno čomes

To je gol

Reagovat
lnterista

Nadhera

Reagovat
snuff24

LAUTAROOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Lautaro!!

Reagovat
Panděvova ofina

Calha, Barella od Lautara to bylo pure štestí

Reagovat
lnterista

Spíš pure quality

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Stannis Baratheon

Izzo dnes určitě hrát nebude.

Reagovat
Panděvova ofina

Věřim, že jiný golman by se v případě obou golu alespoň pokusil skočit, nebo zareagovat

Reagovat
Nuno čomes

Je to sněhulák. Nemám na nej nervy.

Reagovat
GEGE

zas si to setri na derby mrdka...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
John Obi Mikel

Vám chytá Kepa?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nicolo im to dáva dnes ako na striebornom podnose

Reagovat
Inter Eterno Amore

To bránenie blucerchiati a Calha omg

Reagovat
smazaný uživatel

Turek šance jako řemen a nic…

Brozovice dneska zápas vůbec nebavil, nic nepředvedl a ještě se pořád tvářil znuděně a odcházel bez zájmu.

Reagovat
Nuno čomes

Po tom volám už dva roky. Jak takový hráč muže hrat stále zaklad

Reagovat
Inter Eterno Amore

A kto by tam mal hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

On je přesně ten typ zmetka, co má fotbalový talent, ale mimořádně s jím mrhá.

Reagovat
Nuno čomes

Na Turecko dobre.

Reagovat
Dejwa

Co zas nedáváme

Reagovat
Inter Eterno Amore

Sensi mal ísť skôr

Reagovat
Stannis Baratheon

David Zima v základní sestavě.

Reagovat
adoxx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Inter Eterno Amore

DD skoro ako v DDM

Reagovat
Inter Eterno Amore

Sensi koniec kariéry

Reagovat
Nuno čomes

Dambrosio vykopava z lajny a sněhulák se stěží otočil

Reagovat
Panděvova ofina

Achjo, ten Sensi je prostě v prdeli.

Reagovat
Coutinho10

kdo kouka na Torino, tak jak hral Zima 1. polocas ?

zkusim kouknout na druhy...nechapu, ze to nedava Novasport 3 nebo 4

Reagovat
Stannis Baratheon

Párkrát nebyl úplně jistý, ale pak to skvěle vyžehlil. Z rohu (který vyrobil) ho předskočil útočník a dal tyč. Dopředu špatný a občas se tam trochu motá. Nicméně je vidět že je hodně nervózní. Na fanoušky Turína udělal první dojem slušný, což se divím.

Reagovat
Coutinho10

diky...tak aspon oni ho dobre vnimaji....jinak ted se asi zapoti, protoze za soupere nastoupil Franck Ribery

Reagovat
BaggioRoberto

Ten roh vyrobil prece golman, kdyz otalel s rozehravkou a malem mu to utocnik vypichl do brany. Prvni polocas byl nervozni, ale ve druhem to bylo uz lepsi a nahral na gol.

Reagovat
Stannis Baratheon

No jasně, ale nemusel do toho sahat a roh by to nebyl. A škoda jak tam zazdil tu akci, kdy dostal míč na dvaceti metrech a snažil se to ťuknout Lukičovi do uličky, to klidně mohl vyzkoušet. Ale ani jedno mu nevyčítám, to spíš celkově ten nervozní dojem v první půli no.

Celkově s druhou půlí průměrný výkon, ale v Turíně jsou z něj nadšení a to je hlavní. A ta nahrávka na gol se sice počítá, ale to měl spíš štěstí.

Reagovat
BaggioRoberto

Potřebuje pravidelně hrát a jeho výkony půjdou nahoru. Na první zápas to nebylo špatný, zápas se vyhrál, vzadu nula, myslim, že trenér mu věří, když ho hned postavil a to je nejdůležitější. Buďme rádi za každého hráče, co může pravidelně nastupovat v top 5ti ligách světa.

Reagovat
KingMaster13

Na debut to ušlo, čisté konto a pohodová výhra tak snad si řekl o základ na další zápasy. On když se trochu vyhraje a nabere sebevědomí tak bude dobrý

Reagovat
Coutinho10

urcite pro nej +, ze jako prvni zapas melo Torino doma novacka nez kdyby slo treba o nejaky tezsi zapas venku

Reagovat
KingMaster13

A hlavně Turín získal body takže to pomůže na psychice i obecně tomu klubu

Reagovat
blaugrana

Lazio dnes win?

Reagovat
EXoRcIsT

Leao ale jak mu ju Ante vratil som realne cakal ze neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Pekne je meleme, jen tak dál kluci. FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Takové přechody do útoku jsme kurva dlouho neviděli...

Reagovat
EXoRcIsT

brahim vsetko riesi ovela rychlejsie ako hakan

Reagovat
Yanek

Reagovat
LesyJePan

Rebic

Reagovat
maras93

2. poločas docela pasivní, ale když pak přijde taková pěkná rychlá akce, tak si nechám líbit

Reagovat
rossoneri89

Rebic paráda a Kráľ zakončil

Reagovat
GEGE

Pioli a jeho střídání a rotace dlouhodobě fakt perfektní. Bravo Mister

Reagovat
Eldarion

Pioliho stále dlhodobo podceňujú ľudia, pritom dnes zo Sarriho Lazia spravil tím z druhej polovici tabuľky. Ten tím mi príde omnoho viac vyzretý ako minulý rok. Vyzerá to dobre, veľmi dobre.

Reagovat
bobis21

Přitom v AC mu zatím není co vytknout. I když se nám na začátku roku nedařilo, tak z toho ten tým dostal, což je taky ukázka kvality.

Reagovat
EXoRcIsT

Ten Ibrov sprint to bolo jak spomaleny zaber ale i tak

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako to vyzerá? AC jasne lepšie? Čo Lázio?

Reagovat
EXoRcIsT

lazio nic mozes byt spokojny

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ja sa ani neodvážim povedať, kto z nich bude pre nás konkurencia v tabuľke... čiže spokojný ani nie som, ale nejak tomu tímu Lazia neverím... hrať to na dve vyžité krídla...

Reagovat
Savi

Lazio nehraje zatím nic. Ale je to tím, že jim to AC nedovolí. Suverénní výkon

Reagovat
Milan.B

Reagovat
maras93

Calabria je fakt skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Po rokoch je to radosť iná, je to radosť Forza Milan.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Eldarion

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Podzim loni byl taky dobrý.

Reagovat
Rybinho85

Tonali další skvělý výkon. Obrovský progres přes léto

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

cristante sa tam skade vzal

Reagovat
Whitemedia

Sassuolo se nechalo krásně nachytat.

Reagovat
Lech

Cekani na gol. Vina pri braneni toho offsidoveho golu u me podtrhl dosavadni dojem z nej

Reagovat
Alberto Aquilani

Všetci sú hrozní, všetkých by som predal a na lavicu priniesol nejakého mladého, progresívneho Taloša....

Reagovat
EXoRcIsT

uz som neveril ze to daju ale

Reagovat
M11

Faraooooon

Reagovat
$dolar$

Nadheera

Reagovat
$dolar$

Shomuradov se mi hrozne libi. I Abraham, skoda ze je nenecha hrat spolu.

Reagovat
Alberto Aquilani

No ty vole, to bol záver

Reagovat
Stana95

teda, těch posledních cca 5 minut mělo všechno krásný gól, José jak utíká slavit ke kotli na druhou stranu nám tam pak hořelo úplně všechno

abych to shrnul, tak Lorenzo měl dát alespoň 3 góly (nebo aspoň nahrát Abrahamovi do lepší pozice). Sassuola mě je celkem líto, nezasloužilo si prohrát, ale to je fotbal, a je fajn vidět, že se to štěstí občas přikloní i k nám. Nakonec zvládnutej těžkej zápas

pískej konec sezóny!

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo proti nám jako vždy výborné, dva neuznané góly, rána Traoreho do tyče, několik úžasných zákroků Patricia, na druhé straně Tammy dvakrát nedokázal dorazit míč do sítě, Pelleg zazdil tři tutovky a byly i další šance. Pokud nejsme v zápase lepší, tak mě normálně tři body netěší, ale dneska to byl skvělý zápas a tři body jsou proti těžkému soupeři. Jinak Karsdorp ke konci vůbec nestíhal, Viňa taky nic moc, Reynolds nevěděl, co tam vlastně dělá, to jsou ti naši prokletí beci Ale zápas parádní

Reagovat
Largo

Karsdorp jeden z nejlepsich na place. Pak ho trochu chytaly krece, ale nedivim se vzhledem k tomu, kolik toho obehal.

U nas bych vyzdvihl jeste Patricia s Abrahamem, u Sassuola Maxima Lopeze se Scamaccou a Bogou. (jak rad bych ho videl u nas, az Micki skonci )

Reagovat
Hagi79

Jakto že na nova sport není dnešní zápas a místo toho záznam včerejšího zápasu AC?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele