Albixon chce s Barborou Seemanovou rozplavat Česko

pondělí, 13. září 2021, 14:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Český výrobce bazénů a bazénového zastřešení se spojuje s plavkyní Barborou Seemanovou.

Barbora Seemanová se stává tváří značky Albixon, zdroj: Albixon.

Barbora Seemanová se stává tváří značky Albixon, zdroj: Albixon.

Společnost Albixon, český výrobce bazénů a bazénového zastřešení, spustí na podzim dlouhodobou edukativní kampaň s názvem #RozplavmeCesko. Její ambasadorkou se stala plavkyně Barbora Seemanová. 

Součástí projektu je i zářijová imageová kampaň Albixonu „Děkujeme, že jsme u toho s vámi“, jež představí komplexní komunikaci, včetně emotivního spotu, čerpajícího ze silného příběhu holčičky, kterou láska k plavání dovede od prvních temp v zahradním bazénu až k vysněné účasti ve finále velkého závodu. Autorem kreativního konceptu i jeho realizace je agentura FZC. 

Projekt #RozplavmeCesko se zaměřuje na edukaci a osvětu v oblasti plavání. „Plavání je v ČR minoritní sport, ale v Albixonu máme novou marketingovou vizi, a to rozplavat celé Česko. Už v tom společně plaveme přes 30 let a společně toužíme podporovat nadějné plavce,“ říká Daniel Bareš, marketingový manažer společnosti Albixon. 

Komunikaci doplní edukační formáty na sociálních sítích, jako jsou infografiky, krátkoformátová instruktážní videa, přednášky formou živých vstupů na Facebooku, YouTube, Instagramu a ve Stories, kde vystoupí kromě Barbory Seemanové i další osobnosti a odborníci.  V plánu jsou také sportovně zaměřené CSR aktivity a výzvy. 

-stk-