V neděli se v New Yorku předávaly prestižní ceny americké televize MTV. Šlo o první předávání cen před tisícihlavým živým publikem od počátku pandemie, takže se galavečer stal ještě větší slávou než obvykle. Loni akce ke zklamání všech hudebních fanoušků probíhala z velké části online. 

Letos už se ale opět mohli všichni sejít osobně. Jednou z nejvýraznějších osobností se stal rapper a textař Montero Lamar Hill (22), známý jako Lil Nas X. Kromě ceny za nejlepší videoklip k písni Montero (Call Me By Your Name) si odnesl ještě nejlepší režii a nejlepší vizuální efekty, proměnil tak tři ceny z pěti nominací. 

Cen má na svém kontě Lil Nas X už celou řadu, jeho první album s názvem Montero přitom vyjde až 17. září. A ještě před datem vydání stihlo strhnout vlnu vášní. Rapper se totiž na jeho obal nechal nafotit jako těhotný a o svém albu na sociálních sítích hovoří jako o svém dítěti. To řadu lidí šokovalo a některým to připadalo už za hranou. 

Lil Nas X na udílení cen dorazil v lila modelu značky Versace, který byl kombinací elegantních šatů a obleku. Hudebník, který je známý svými extravagantními módními kreacemi, tak ani tentokrát nezklamal. 

VIDEO: Raper Wohnout: Do klipu obsadil Agátu Prachařovou, kterou proměnili v éterickou vílu! 

Video
Video se připravuje ...

Rapper Wohnout: Do nového klipu obsadil Agátu Prachařovou, kterou proměnili v éterickou vílu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií