Že by po dvou letech konečně vztah? Vlaďka Erbová si už dlouho střeží své soukromí, přece jenom se její poslední rozvod propíral veřejně velmi dopodrobna. Jejím posledním partnerem byl hokejista Michal Gulaši, za kterým se přestěhovala do Brna. Po rozchodu se vrátila zpět do rodného Mostu, kde žije její rodina.

A právě tady potkala fešného podnikatele Matěje. Na společných fotkách jim to fakt sekne a fanoušci jim přejí lásku. Mohou za to i Vlaďky slova: „On: Jestli se se mnou rozejdeš, tak už nenajdeš kluka, jako jsem já!! Ona: Hmmm, to zní slibně…,“ okomentovala Erbová snímky, na nichž se tetelí blahem v Matějově náruči.

VIDEO: Nová talk show: Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích!

Video
Video se připravuje ...

Nová talk show: Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Bejt váma, tak si ho nechám, moc vám to sluší, fakt jooo,“ shodují se její obdivovatelky. A jindy uzavřená modelka fešákovi veřejně poslala pusinku! Je zřejmé, že jí je vysoký mladík velmi sympatický…

Dvakrát rozvedená kráska by si už zasloužila klidný vztah. „Já jsem v životě neměla úplně štěstí na vztahy…, což se asi ví…, ale jestli na něco štěstí mám, tak to jsou kamarádky…,“ přiznala si před časem Vlaďka.

Fotogalerie
50 fotografií