Nečekané rozhodnutí Děrgela z Ordinace: Proč položil práci snů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané rozhodnutí Děrgela z Ordinace: Proč položil práci snů?

Velká životní změna u Patrika Děrgela: Výpověď v Národním divadle!
Velká životní změna u Patrika Děrgela: Výpověď v Národním divadle! (foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Dvojnásobný tatínek Patrik Děrgel (32) dal z ničeho nic výpověď v práci. V Národním divadle už dál hrát nechce. Nové angažmá přitom nemá. Zlatá kaplička je metou pro většinu herců, co se stalo, že z ní najednou utíká?

V Národním hraje hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 nebo pohádky Korunní princ od sezóny 2015/2016. Patrik se do něj dostal v pouhých 27 letech, věc často nevídaná. Po zralé úvaze se teď ale rozhodl v divadle skončit. „To je takový přirozený vývoj člověka. Byla to úžasná éra, byl to pro mě posun, poznal jsem nové kolegy, skvělé věci, skvělé zkoušení,“ popsal Děrgel, „Nikdy jsem to neměl jako nějakou metu, která se neopouští, chtěl jsem tam jít za lidmi, se kterými jsem chtěl dělat divadlo,“ řekl dále na Frekvenci 1. Proto doufá, že se opět do podobného kolektivu dostane. „Nemám žádné plány. To je na tom zajímavé, že jsem tohle udělal,“ dodal tatínek malého Vavřince (5) a několikaměsíční dcery Miry.

Velká životní změna u Patrika Děrgela: Výpověď v Národním divadle!

Video se připravuje ...

Bude dohrávat

V Národním divadle bude Patrik Děrgel svá představení během podzimu dohrávat na volné noze. Do toho dostal netradiční nabídku. „Já jsem teď začal zkoušet pohybové taneční představení s Lenkou Vágnerovou, kam mě přizvala jako almaru, a rozhodla se, že mě naučí pohybovat.

Nova je s vámi – Patrik Děrgel umí pít přes roušku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.