Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Co vás letos čeká v Marianne Lounges během Dnů Marianne?

Info ikona
Dny Marianne Marianne Lounges

Přijďte si během Dnů Marianne odpočinout a načerpat nové síly do Marianne Lounges, kde vás za nákupy odměníme krásnými dárky.

Karolína Peřinová | 14. 09. 2021

I letos si můžete vyzvednout hodnotné dárky v našich Marianne Lounges, které se budou nacházet v 7 obchodních centrech v Česku a v jednom na Slovensku. Seženete zde i zářijová vydání časopisů Marianne a Marianne Bydlení se slevovými kupony.

Kde Marianne Lounges najdete?

Praha

  • Metropole Zličín, Praha 5
  • Centrum Černý Most, Praha 9
  • Westfield Chodov, Praha 4

Plzeň

  • OC Olympia

Hradec Králové

  • Futurum

Ostrava

  • Forum Nová Karolina

Brno

  • NC Královo Pole

Bratislava

  • Aupark

Dárky za nákupy

Jak je dostanete? Stačí přinést do jedné z Marianne Lounges 5 účtenek z různých obchodů, které jsou zapojeny do Dnů Marianne. Těšit se můžete na produkty od značek Dermacol, Manufaktura, Tescoma, Weleda a mnoho dalších.

Info ikona
Marianne Lounges
Mohlo by se vám líbit

Aplikace Dny Marianne: Nejlepší průvodce nákupy

Nemáte trpělivost na stříhání kuponů na Dny Marianne? Stáhněte si mobilní aplikaci, kde budete mít všechny slevy vždy po ruce!
marianne.cz

Doprovodný program

V pražských Marianne Lounges bude kromě výdeje dárků i ochutnávka nápojů, sušenek a DJ. V Ostravě beauty zóna, DJ a soutěže. V Hradci Králové např. módní přehlídka a fotokoutek. Zkrátka odreagování, díky kterému naberete síly na další nákupy!

Výhodné předplatné

V loungích si můžete také předplatit naše časopisy se speciální nabídkou a odnést si domů bonus formou dárku. Roční předplatné titulu Marianne s parfémem Versace jen za 799 Kč (součást nabídky je parfém v hodnotě 1490 Kč) , a Delimano green planet starter v hodnotě 2690 Kč k ročnímu předplatnému Marianne Bydlení jen za 899 Kč.

Taška Dny Marianne

Své dárky si opět můžete odnést v originální tašce Dny Marianne, která bude plná vzorečků (kosmetika, káva, vitamíny a spoustu dalších). Tentokrát ale nevyhlížejte klasickou červenou, řekli jsme si, že to chce trochu změnu a vybrali jsme nádherný odstín tyrkysové barvy. Jsme si jisti, že padne do oka i vám a krásně projasní vaši sbírku tašek Dny Marianne z minulých ročníků. 

Tašku Dny Marianne získáte v Marianne Lounges po předložení kuponu z papírové kuponové knížky nebo z aplikace Marianne.

Info ikona
Taška Dny Marianne 2021

Více informací o programu a otevírací době Marianne Lounges najdete ZDE.