Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Top momenty narozenin Františka Janečka: Bohdalka se zarostlým vnukem, dcera v podprsence a vagina od Ringa

/
  • Narozeniny Františka Janečka
    15. září 2021 ● 12:20

    Tradiční oslava producenta Františka Janečka, který oslavil 77. narozeniny, opět přilákala davy osobností. Kdo mezi nimi vynikal a co se na oslavě dělo? A kdo přinesl nejoriginálnější dárek?

  • 1.

    Dcera v podprsence

    Z dětí Františka Janečka dorazila jen starší dcera Alice (40) s partnerem Pavlem Páskem. Alice, vystudovaná právnička, která na sebe jinak příliš pozornosti nepoutá, tentokrát dorazila v outfitu, který přehlédnout nešlo. Pod koženou bundou měla jen podprsenku staženou přes odhalené břicho tenkými pásky. Druhá dcera Emilly Anne (13) měla večer představení a tatínkovi telefonovala, syn Filip (42) do společnosti nemohl, protože je nemocný.

  • 2.

    V obležení dětí

    I tak byl Janeček v obležení dětí. Na oslavu s ratolestmi dorazili třeba Bohuš Matuš (48) nebo Kateřina Mátlová (42), sestra Janečkovy expartnerky Terezy. Matuš Janečkovi přivedl manželku Lucinku (18) i jejich devítiměsíční dceru Natálku, Mátlová zase sedmiměsíční Karolínku.

  • 3.

    Bohdalka s Rumcajsem

    Na oslavu v toskánském stylu přišli třeba Karel Vágner (79), Petr Janda (79) nebo Jiří Krampol (83). Až po představení v Divadle Na Jezerce dorazila v pozdních večerních hodinách Jiřina Bohdalová (90), které po dlouhé době dělal doprovod vnuk Marek Ciccotti (35), starší syn Simony Stašové (66). V posledních letech se veřejnosti stranil a na Janečkových narozeninách překvapil zarostlým vzhledem jako Rumcajs. Zřejmě po celou dobu covidu ignoroval služby kadeřníků. „Taky se mi to moc nelíbí," okomentovala jeho vzhled babička. Chyběl naopak mladší vnuk Vojta, který měl v posledních letech na babičku coby její garde takřka monopol.

  • 4.

    Pohádka mládí

    Asi nejoriginálnější dárek přinesl František Ringo Čech (78), renesanční umělec, jehož talentem je také malířství. Ringo donesl Janečkovi vlastní obraz, jehož dominantou je dámské přirození. „Jmenuje se to Nikdy se nevrátí pohádka mládí, a mám i pánskou verzi," pochlubil se umělec, který přišel mezi prvními a také jako jeden z prvních odcházel.

  • 5.

    A zase ta Lucie...

    S Felixem Slováčkem (78) dorazila jeho expartnerka Lucie Gelemová (38). Přestože se pár rozešel již před časem, nadále se spolu na veřejnosti objevují. „Proč by ne? Jsme přátelé a ve své společnosti se vzájemně cítíme dobře," krčil rameny saxofonista.

  • 6.

    Čarodějky

    Dorazilo takřka kompletní obsazení úspěšného muzikálu Čarodějka, který Janeček ve své GoJa Music Hall uvádí do 9. října, než začne připravovat návrat Fantoma Opery. Přišla samozřejmě Natálka Grossová (18) se sestrou a mámou Šárkou, a samozřejmě zpěváci Eliška Ochmannová, Nikola Ďuricová, Tomáš Vaněk, Jakub Hübner, Monika Sommerová nebo Jindřich Nováček. Z hlavních hvězd chyběl jen Marian Vojtko, který měl vystoupení mimo Prahu.

  • 7.

    Děti ráje

    Nechyběly ani někdejší hvězdy Janečkových legendárních Kroků, jako Michal David (61) nebo Sagvan Tofi (57), a spolupracovníci, jako je skladatel Zdeněk Barták (67). David Janečkovi nechal vyrobit fotoknihu, která mapuje nejúspěšnější léta kapely, s Tofiho charakteristickým kloboučkem pak pózoval jak Janeček, tak třeba Jiřina Bohdalová.

  • 8.

    Politický buldozer

    Na akci nechyběl ani někdejší předseda ČSSD a premiér Jiří Paroubek (69) s partnerkou Gabrielou Kalábkovou. Většinu času strávil v družném hovoru s Jiřím Krampolem (83).

     

  • 9.

    Galerie

    Fotogalerie
    187 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 26

zamlzena: Vagina je vnitřní, nikoli zevní genitál.

(23. 01. 2022 15:21)

illenne: Vnuk Marek Jiřiny Bohdalové dříve vypadal skvěle. Jeho nynější vzhled je dost podivný . Ona v doprovodu svého o dost mladšího milionáře . Ať si to užije. Obraz muzikanta Čecha hrůza , takový dar nedar. Tohle vidím často načmárané venku na zdech, takže žádné umění. Řekla bych, že ty kresby v ulicích vypadají o dost lépe.

(16. 09. 2021 15:59)

khonsun: My zjevne taky ne, protoze to prave vagina neni.

(15. 09. 2021 22:32)

khonsun: Ze vy jste z Blesku? Tak napriste neco z obecne anatomie: "Vagina (řecky kolpos) je trubicovitý svalový orgán patřící do vnitřních pohlavních orgánů ženy. Slouzi k porodu, odvodu menstr. krve, kopulaci, ... Vnější ženské pohlavní orgány /stydké pysky (velké a malé), vpředu klitoris/, tedy to, co je videt, se nazyva vulva." Nazdar!

(15. 09. 2021 20:59)

lader: Přijde redaktorka módního časopisu za paní Husákovou a zeptá se ji.
Jak vypadá obyčejný den ženy politika?
Já vlastně žiju docela skromně a obyčejně jako ostatní ženy. Ráno vstanu, umyju ***, uvařím manželovi snídani, umyju ***, posnídáme, umyju *** a jdu na nákup. Hned jak se vrátím umyju *** a uvařím oběd. Po obědě umyju ***, manžel si dá šlofíka, tak jen umyju *** a třeba ještě stihnu trochu uklidit, umýt znovu *** a večer jdeme někam ven, za kulturou. Řeknu vám, někdy se vracíme tak pozdě, že už se mně ani nechce mýt *** a jdeme si lehnout.
Redaktorka se na ni podívá a po chvíli ticha se zeptá, paní Husáková, nepřeháníte to trochu s tou hygienou?
Ona se rozesměje a povídá, ale ne, nám tu *** pořád někdo kreslí na dveře!

(15. 09. 2021 20:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy