Likvidátor: Arnolda v remaku nahradil seriálový hezoun

Likvidátor: Arnolda v remaku nahradil seriálový hezoun | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
V Hollywoodu potají vznikla nová verze akčního bijáku z pozdní Schwarzeneggerovy éry.

Arnold Schwarzenegger se vrátil k herectví v roce 2012 a před odchodem do politiky pravidelně před kamerou vystupoval do roku 2003. Jeho zlaté období však můžeme datovat do let 1982 (Barbar Conan) až 1994 (Pravdivé lži). Pak sice minimálně do svého odchodu do politiky platil za akční hvězdu, která si může říct o fenomenální výplatu, avšak žádný další biják, který by mohl pomýšlet na zařazení do zlatého fondu, už nikdy nenatočil.

Prvním snímkem z Arnoldova slabšího období byl Likvidátor (Eraser). V něm ztvárnil agenta, jenž finguje smrt lidí, kteří potřebují zmizet. Jak už to v podobných případech bývá, hrdina odhalí komplot s hypermoderními zbraněmi a musí čelit zrádci mezi kolegy. Osobně si ze snímku matně vybavuji scénu, v níž Arnieho hrdina vyhodí padák z letadla a teprve po dokončení rvačky vyskočí za ním a na poslední chvíli jej doletí. Schválně dejte v komentářích vědět, pokud si ze snímku pamatujete cokoliv dalšího.

Teď z nějakého důvodu vznikl bez jakékoliv pozornosti restart. Byl natočený lacino, s neznámými herci a je určený rovnou pro video trh. Nejsem si jistý, že by jméno snímku bylo mezi fanoušky natolik rozšířené, že by bez Arnoldovy tváře pomohlo nalákat příznivce původního filmu také k novince. Ani se nedá říct, že by celý koncept byl tak originální, že by se bez něj chystané akční béčko neobešlo. Spíš to celé působí dojmem, že někdo z producentů původního snímku si prakticky bez práce přijde k novým penězům, pokud jméno filmu bude znovu použito…

Nepočítejte s návratem Schwarzeneggera. Středem pozornosti je nový agent, jehož ztvárnil Dominic Sherwood, což je seriálový hezounek, známý především z nažehleného fantasy seriálu Lovci stínů: Nástroje smrti. Dále hrají Jacky Lai (V-Wars), McKinley Belcher III (Ozark) a Eddie Ramos (Animal Kingdom). Režíroval John Pogue (Deep Blue Sea 3). Scénář napsal Michael Weiss. Snímek je dotočený, probíhá postprodukce, k premiéře má dojít na jaře 2022.

Foto je ilustrační, z filmu Likvidátor

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Likvidátor: Arnolda v remaku nahradil seriálový hezoun | Fandíme filmu Likvidátor: Arnolda v remaku nahradil seriálový hezoun | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest