O víkendu odzpíval zpěvák Josef Vágner na dlouhou dobu svůj poslední koncert. Místo divadelního jeviště, kde zkoušel v poslední době hlavní roli Jáchyma Macháčka v muzikálu s hity Waldemara Matušky (✝76) Láska nebeská, ho čeká trochu jiný, a podstatně více nepříjemný program. Aktuálně se totiž nachází v pražské Vojenské nemocnici, kde ho čeká operace. „Mám utržený křížový vaz v koleni, už hodně dlouho,“ přiznal zpěvák.

Dlouhou dobu bolesti vzdoroval a operaci odkládal. „Ale teď se mi to pokazilo takovým způsobem, že není zbytí. Nechám si ho kompletně odoperovat odborníky.“ Kvůli rekonvalescenci si několik dlouhých měsíců nezahraje v muzikálech, v nichž jinak tak exceloval – k vidění byl například v Robinsonovi Crusoe, v Draculovi, ve Třech mušketýrech i v Muži se železnou maskou, či třeba v Kleopatře. Nebohý Vágner se tak nebude účastnit ani výše zmiňované premiéry Lásky nebeské, k níž dojde 30. září.

VIDEO: Zpěvák Josef Vágner: Jak mu převrátil covid život? A co ho pojí s Waldemarem Matuškou?

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Josef Vágner: Jak mu převrátil covid život? A co ho pojí s Waldemarem Matuškou? Petr Macek, Lukáš Červený

„Na jednu stranu mě to mrzí a štve, na druhou se stranu se těším, že po letech zase budu noze věřit. Musel jsem vyřadit lyžování, tenis… Koleno mi třeba vypadlo i v divadle, když mi holky skočily do náruče,“ vypočítával sympatický Pepa. Zpěvákovou rekvizitou se na následující dny a týdny stanou berle, jelikož jeho rehabilitace potrvá několik měsíců. Premiéru tak bude muset odehrát jeden z jeho alternantů – Peter Pecha (32) nebo Ondřej Bábor (30).

Fotogalerie
50 fotografií