Martincová v Portoroži prohrála ve druhém kole se Cirsteaovou

16. 9. 2021, 22:55
Aktuality 0
WTA PORTOROŽ - Tereza Martincová skončila na turnaji WTA 250 ve slovinské Portoroži ve druhém kole. Česká tenistka sice vedla nad Rumunkou Soranou Cirsteaovou 5-3 a měla setbol, ale nevyužila ho a nakonec prohrála 5-7 2-6.
Tereza Martincová (© j48tennis.net)

Tereza Martincová v úvodním kole vyřadila Slovenku Kristínu Kučovou, páté čtvrtfinálě během tří měsíců ale nevybojovala. Se čtvrtou nasazenou Rumunkou Soranou Cirsteaovou nedotáhla dobře rozehraný první set a za hodinu a 35 minut prohrála 5-7 2-6.

26letá Češka zápas výborně rozehrála, proti chybující soupeřce získala hned v úvodu brejk a za stavu 5-3 si při jejím podání vypracovala setbol. Šanci ale neproměnila a Cirsteaová převzala kontrolu.

Martincová v dalších čtyřech gamech získala  jen dva fiftýny a set ztratila 5-7. Také ve druhé sadě brzy získala navrch Rumunka, která se ujala se vedení 4-1 a výhru už si pohlídala. Vyšla jí tak odveta za měsíc starou porážku z Chicaga.

Právě na další turnaj WTA do Chicaga by se Martincová měla vydat v nejbližších dnech. V Americe by pak v říjnu měla absolvovat i start na prestižní akci v Indian Wells.

• WTA 250 PORTOROŽ •
Slovinsko, tv. povrch / hala, 235.238 dolarů
čtvrteční výsledky (16. 09. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Cirsteaová (4-Rum.) - Martincová (ČR) 7-5 6-2
Paoliniová (It.) - Kalinská (Rus.) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist