KALICH ŽIVOTA: POZORUHODNÝ ODKAZ ZE SIBIŘE (4)

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

17.09.2021 Zajímavosti

Přímá linie dotazování přinesla překvapivé odpovědi Cassiopejců ohledně elektrofotonických účinků přípravy a pití vysokoenergetických vod, které v těle uvolňují velké množství neutrin, světla a elektřiny, jež poskytují kvantové léčení a povznášejí lidské vědomí. Dne 1. srpna 1998 se téma neutrin objevilo v diskusi o kvantové fyzice, kterou s Cassiopeany vedla Laura Knight-Jadczyk:

Otázka: Když jsme hledali stopy o Lodži, narazili jsme na tyto stránky člověka z Lodže, kterého znám. Spekuluje o částicích rychlejších než světlo. Hlavní hypotézou je, že neutrina se skutečně pohybují rychleji než světlo. Je tomu tak? 
Odpověď: To otevírá dveře do hyperprostoru... Spojte se s těmi na cestě k červím dírám.

Další komentáře k souvislostem mezi pamětí duše a neutriny jsme učinili 27. května 2000, které vedly k podrobnějšímu souboru vodítek týkajících se psycho-duchovních parametrů fyziky subatomárních částic:

Otázka: Přejděme k další otázce: diskutovali jsme o vzpomínkách a o tom, jak se ukládají vzpomínky například na minulé životy, a to vede k otázce, jaká je struktura a složení duše? Jak si duše pamatuje? Jak přenáší své vzpomínky z života do života, z těla do těla, ať už současně, nebo postupně? Jak je duše "ukládá"? 
Odpověď: Souvisí to s atomárními principy. Ty spolu s gravitací představují hranici pro hmotné a nehmotné. Které teoretické atomové částice zde podle vás tvoří základ? ... Neutrina...

 

Otázka: Pokud jde o tato neutrina a složení duše, jak se pomocí těchto neutrin vytvářejí, udržují nebo modelují vzpomínky? 
Odpověď: Jsou v nich obsaženy, aby se uvolnily, pokud je to vhodné... Více dat na jednotku, tak nějak...

 

Otázka: Mění tato zvýšená hustota dat povahu nebo funkci jednotlivých neutrin?  
Odpověď: Možná mění funkci vědomí, tedy okolí.

 

Otázka: Existuje nějaký konkrétní počet neutrin, který tvoří jednotku vědomí neboli duši? 
Odpověď: Počet není zcela správný pojem. Orientace je mu bližší.

 

Otázka: Jaké jsou možnosti orientace?  
Odpověď: Vibrační frekvence. [tj. fonony]

 

Otázka: Zvyšují se nebo snižují vibrační frekvence s hustotou dat?  
Odpověď: Mění se; lépe nekvantifikovat...

V roce 2009 byl z hrobky vytesané do skály v Jeruzalémě v Izraeli
vykopán nedotčený lis na sómu. Jeho stáří bylo určeno na více jak 15 000 let.

Mezi tolika pokročilými pojmy Cassiopeané naráželi na mnemotechnický vliv neutrinové vody; že "získání neutrin = získání přístupu do paměti". Zdá se, že tyto narážky byly učiněny v očekávání našeho brzkého znovuobjevení principů fononové alchymie, podle nichž funguje tunguzská křemíková nádoba. Komplexní studium chóru fononových frekvencí vycházejících z tunguzské křemíkové nádoby odhaluje, že k náplni koloidní vody bylo přidáno několik izotopů pro přenos fononů, aby bylo dosaženo ohromujících kvantových léčivých účinků, což potvrzuje úplný soubor postupů potřebných k zvládnutí umění výroby "elixíru bohů" - Somy. Výroba koloidního elektra (Au/Ag) je prvním krokem v řadě základních postupů. Stále rostoucí množství vědecky a lékařsky zdokumentovaných důkazů o realitě kvantových léčivých účinků získaných ze správně připravených koloidů Soma nutí naši kolektivní pozornost a ukazuje na vznikající perspektivu masového léčení a kolektivního duchovního pokroku v nebývalém měřítku.

Elixír Soma je opěvován v nejstarších knihách lidstva; v sanskrtských hymnech indických upanišad a véd. V roce 2009 byl z hrobky vytesané do skály v Jeruzalémě v Izraeli vykopán nedotčený lis na sómu (viz. obr. výše). Rezonanční metalurgické postupy starověké atlantské civilizace byly identifikovány v mnoha předmětech odlitých v období pozdního paleolitu v pyramidových a megalitických chrámových komplexech, které nyní začínají být uznávány ve všech oblastech světa, jako součást globálního atlantského dědictví vysoké civilizace založené na prvenství vyváženého duchovního a materiálního poznání usnadňujícího nové kvantové aplikace "Velkého sjednoceného pole". Na hyperdimenzionální geometrii globálního kvantového rezonančního vzorce přímo odkazovali Cassiopeané ve svých mnoha pronikavých komentářích o velkém významu průsečíků pěti platónských těles (tj. koule, čtyřstěnu, osmistěnu, krychle, dvanáctistěnu) pro mapování rezonance infrazvukových stojatých vln.

Desetiletý archeologický výzkum prováděný v Ekvádoru odhalil, že ohumské psychoakustické píšťaly byly používány ve spojení s pitím koloidní vody z elektra z magnetického kamenného poháru. Tato zjištění mohou vnést trochu jasno do poznámek Cassiopeanů z 3. října 1998:

Otázka: Mohlo by to být jako svatý grál? Co by mohlo být jako Svatý grál?  
Odpověď: Kalich.

 

Otázka: Co představuje kalich?
Odpověď: Co je jeho kořenem?

Kalich (z latinského "calix", hrnek, derivát z řeckého "kulix", pohár) neboli číše, je nádoba na pití na nožičce. V náboženské praxi se kalich často používá k pití během obřadu nebo může mít určitý symbolický význam. Ve skutečnosti jsou všechny poháry a kalichy s designem stopky a nožky symbolem původního atlantského "Kalicha života", který poskytoval kvantové léčení prostřednictvím transmutace okolní fononové rezonance. Již dříve byla obsáhle zdokumentovaná, sbírka paleo-sanskrtských artefaktů vykopávaných poblíž města La Maná v Ekvádoru obsahovala jeden velký a dvanáct malých magnetických nefritových pohárů s UV-fluorescenčními vložkami (viz. obr. výše). Malé rozměry a krátké stopky naznačují, že předměty byly vyrobeny hobity (kříženci člověka a gnóma) civilizace Ohumů, která kdysi obývala jihoamerické oblasti "On" a "Oz". Lauřina diskuse s Cassiopeany pokračovala na téma "Kalich Svatého grálu" z 2. ledna 1999:

Otázka: Můžeš mi říct něco dalšího, co se týče nápovědy o "dešťových plátech"?
Odpověď: Zatím ne, až se tam dostaneš, kalich najdeš.

 

Otázka: Kde a jaký kalich? 
Odpověď: Počkej a uvidíš!

Závěrečný komentář Cassiopeanů ze dne 14. dubna 2018: "Zůstaňte ve střehu kvůli příležitosti!"- s největší pravděpodobností odkazují na příležitost pro náš kolektivní postup do vědomí 4. hustoty prostřednictvím účasti na amritě, "nektaru bohů"; pomocí ájurvédských kvantových léčivých nádob pro rezonanční transmutace vyvolané Os-Fe-Ca-Nd. Tyto nové objevy mi připomínají neobvyklé výroky, které pronesla médium Laura Peppardová v Renu v Nevadě během čtení aury z 19. března 2008. Laura hovořila o "daru" Stvořitele, Pána karmy:

Otázka: Je tu ještě jeden dárek, na jehož nalezení pracujete [krátká pauza]. Jako by se možná dalo říct, že je to od Pána karmy, to je jeden z pocitů, který z toho mám... Jaké věci vidíš v naší budoucnosti? Věci kataklyzmatického typu?
Odpověď: Slyším ty hluboké, rezonující zvuky a těla v chrámech, která jsou očišťována červeným světlem. Vidím něco jako chodby a bytosti v hábitech, které jimi procházejí a něco drží. Neřekl bych oběť, ale něco takového [gestikuluje dvěma rukama, které svírají nějakou kulatou nádobu]. Je to skoro jako by byli v labyrintu nějaké stavby - různých chodeb nebo něčeho takového. Vidím červený samet, růžový...".

Tato předvídavá psychická představa, kterou sdílí Laura Peppardová, vytváří insoirace pochopit neobvyklou synchronicitu životních událostí a průběh učení plynoucího k tomuto bodu, když rozpoznala vysokou hodnotu intuice, které se objevují na této zvolené cestě paleosanskrtského výzkumu. Uvědomění si současného významu dojmů z minulých životů, které jsem dostával, se spojilo kolem současného znovuobjevení kvantové mechaniky pevného stavu, která spojuje sanskrtskou kvantovou mandalu s biofotonickými funkcemi naší globální pyramidové sítě a svatým grálem: atlantským kalichem života. Který ze všech starověkých pohárů je skutečně "Kalichem života"?

Místo dopadu "Tunguzského meteoritu"

Je to tunguzská křemíková nádoba, která předává životní sílu klientům Igora Poducheviče v ruském Krasnodaru, nebo kalich z tónovaného skla, který našel Ahmed Ben Touloun ve Velkém labyrintu pod egyptskou Gízou, nebo mnoho magnetických geopolymerních pohárů z ekvádorské La Maná, Puma Punku či údolí Tarija v Bolívii? Jednoznačná odpověď se stala jasnou z výše uvedeného! Jistě, dar Stvořitele je zasazen do vztahů fononové rezonance představující jemné vyladění atomových sil jednotně vyjádřených v celém kosmu, což zajišťuje transcendenci vědomí. Vysoká znalost elementárních fononových interakcí poskytuje přístup k rezonančnímu atomovému Zdroji veškerého života. Zatímco CIA se podařilo zabránit tomu, aby kdokoli pil koloidní elektrum pramenité vody z La Maná přímo ze starobylých ohumských magnetických čedičových nádob, náhodné události nakonec vedly k objevu malého podobného poháru atlantské výroby, který unikl potlačení CIA v Rusku.

Epicentrum výbuchu tunguzského meteoritu z roku 1908 v ruském Krasnojarsku (60.9126407° s. š., 101.9015545° v. d.) se nachází v bažinách, které jsou označeny pouze spadlými stromy. Během události se nevytvořil žádný impaktní kráter, což naznačuje, že meteor byl před dopadem na zem eliminován sérií řízených vzdušných explozí. Komplexní vládní vyšetřování porovnalo desítky regionálních svědectví očitých svědků několika velkolepých leteckých událostí souvisejících s velkým výbuchem z roku 1908 a odhalilo přesvědčivé důkazy, že síť podzemních základen UFO úspěšně provedla dobře koordinovanou operaci na obranu Země. Podle implikací, které vyslovil sám Kabanov, mohla být rezonanční nádoba na pití ze slitiny křemíku nalezena v souvislosti s aktivitou UFO tranzitujícího do nedaleké podzemní základny a z ní. Malé rozměry nádoby naznačují, že ji vyrobili atlantští hobiti, kteří stále sídlí pod vyvýšeným balvanitým polem 3 kilometry východně od místa tunguzského výbuchu - kde kvůli silným EM polím nerostou žádné stromy (viz. obr. níže).

Místo kde stál chrám atlantského typů stáří více jak 15 000 let.
Oblast magnetického geopolymerového bazaltu.

Zlikvidovaná  stavba altantského chrámu (60.9178519°N, 101.9474589°E) 3 kilomtry východně od místa dopadu tunguzského meteoritu se nachází 5200 kilometrů od Velké pyramidy v dnešní egyptské Gíze. Tento rezonanční interval vzdáleností tvoří 15,27 % středního obvodu Země. Umístění v blízkosti 61° severní šířky usnadňuje účinný příjem infrazvukové rezonance soustředěné na toto místo. Tato atlantská chrámová struktura nyní působí dojmem velkého přírodního balvanitého pole vulkanického původu, avšak jakákoli mikroskopická analýza těchto bazaltů potvrdí jejich zcela umělé složení jako magnetických geopolymerů odlitých v souladu s globálním polohovým systémem používaným atlantskými pyramidami a chrámy. Nebeská léčivá síla meteoritů obsahujících osmium je mezi domorodými moudrými tradicemi Sibiře známa již dlouho. Nyní byly znovu objeveny starobylé metalurgické znalosti udržované v celém širším regionu, které vysvětlují, proč byly úlomky meteoritů záměrně vkládány do zlatých artefaktů.

-pokračování-

Další díly