Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Agáta Hanychová: Mirkův útěk od syna jsem mu odpustila, stejně jako alimenty!

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
11. července 2022 | 06:00

Mirek Dopita, partner Agáty Hanychové, se kterým má svého prvorozeného syna Kryšpína, se před lety vypařil a vypadalo to, že se po něm slehla zem. Dostal se zřejmě do svízelné situace a rozhodl se ji řešit útěkem, o kterém neměla jeho v tu dobu již bývalá partnerka vůbec ponětí. „Řekl mi, že odjíždí na dva týdny, a protáhlo se to na pět let,“ řekla k tomu Agáta.

V mnoha případech, kdy dojde k tomu, že partner nebo manžel zmizí takovým způsobem z životů svých bližních, to ovšem partnerky ani děti nezvládají tak jako Agáta. „Já jsem v té době už měla jiného partnera a Kryšpínovi byly dva roky, takže na tátu zapomněl velmi rychle, protože Jakub mu ho v podstatě nahradil,“ vysvětlila situaci Agáta Hanychová a dodala: „Já jsem byla vlastně i ráda, že je pryč, protože Kryšpín byl malý a já jsem měla problém s tím, mu ho půjčovat.“

Někdy se po partnerovi prostě slehne zem a už ho nikdo nikdy nespatří nebo aspoň ne v okruhu lidí, se kterými se dříve stýkal. Kam se poděli, jestli žijí jiný život někde jinde nebo se jim něco stalo, tyhle domněnky a nezodpovězené otázky visí jejich partnerkám a dětem nad hlavami celý život. Agáta je opět trochu jiným případem, protože Mirek Dopita se jí nakonec ozval a nemusela svému synovi vysvětlovat, že jeho otec se prostě vypařil. Dala Mirkovi šanci, odpustila mu útěk od syna a díky tomu teď mají hezký vztah.

Proč nechce Agáta po Mirkovi žádné alimenty? Jak se právě ten muž, který ji tu nechal s dítětem, stal jejím nejlepším přítelem a rádcem, na kterého se obrací s problémy v aktuálních vztazích? A jak to má s muži nyní? To všechno se dozvíte v našem rozhovoru.

Video se připravuje ...