Maminka.czGalerie

GALERIE: Život jako v komiksu. Tyhle fotky vás rozesmějí a určitě se na nich poznáte!

Simona Formánková 17.  9.  2021
Rodičovství je náročná disciplína, která přináší spoustu krásných, ale také úsměvných situací. A pokud jste si kdy mysleli, že "to se může stát jenom vám", tak tato rodina vás vyvede z omylu. Komiksoví umělci Maya a Yehuda Devir zachycují vtipně reálné situace spojené s rodičovstvím a dokazují, že to není nic neobvyklého. Poznáváte se na některých z nich?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Maya a Yehuda Devir jsou manželé a známí umělci. Jejich komiks "One of those days" je populární nejen v rodném Izraeli, ale téměř po celém světě. Jen na Instagramu jejich profily dohromady sleduje více než 6,5 milionů lidí. A není divu. Devirovi totiž svůj život s dvěma dětmi, dcerou Ariel a teď i novorozeným synem Etanem, dokumentují pomocí barevným vtipných kreseb, ve kterých se pozná nejeden rodič. 

A právě život s novorozencem se v posledních dnech stal hlavním tématem jejich kreseb. Jak vzpomínají na porod? Nebo jak vtipně okomentovala malá Ariel maminčino poporodní bříško? A jak si tatínek poradil se svým prvním sólo hlídáním obou svých ratolestí? Podívejte se do galerie.

Témata: Galerie, Rodičovství, Mateřství, Rodina, Instagram, Sociální sítě, Dokument, Ariel, Fotka, Izrael, Živo, Gal, Komik, Umělec, Komiks, Náročná disciplína