Rodinné vinařství Markus Molitor představuje podzimní nabídku

Proslulé německé vinařství Markus Molitor není třeba znalcům moselských vín představovat. Již osmá generace vinařů pečuje o starobylé vinice i zpracování hroznů, aby jejich vína dosáhla té nejvyšší kvality. Z podzimní nabídky oceňovaného německého vinařství si jistě vyberete.

Vína z vinařství Markus Molitor jsou již stálicí v portfoliu distributora Premier Wines & Spirits a je jasné proč. Ať už sáhnete po odrůdě ryzlink, pinot noir nebo pinot blanc, určitě nebudete litovat a vychutnáte si excelentní víno.

Vinice se nachází ve střední části oblasti Mosela. Hrozny jsou pěstovány s naprostou úctou k přírodě a všechna vína z nabídky Markuse Molitora vznikají samovolným kvašením, a to nejčastěji klasickým způsobem ve velkých dřevěných sudech. Navíc se nepoužívají žádné stabilizační prostředky.

Naprosto jedinečná chuť vín od Markuse Molitora vás uchvátí a zaručí vám velmi příjemný podzimní večer. Mineralita odrůdy ryzlink rýnský se skvěle prolíná s ovocnou chutí a zprostředkovává tak zážitek plný chutě i vůně. Záleží už jen na vás, zda upřednostníte suchou, nebo sladkou variantu.

Z vinic Markuse Molitora pochází i Riesling Haus Klosterberg trocken. Patří mezi nejoblíbenější ryzlinky, a pokud jsou pro vás moselská bílá vína novinkou, tímto výběrem určitě neuděláte chybu. Okouzlí vás vůně lučních bylin, kterou krásně doplňují citrusy. Intenzivní mineralita dodává tomuto ryzlinku punc jedinečnosti. Toto víno si skvěle vychutnáte vychlazené.

Premier

Víno Riesling Haus Klosterberg trocken nyní pořídíte ve výhodné akci 4+2 lahve zdarma za lákavých 1480 Kč na stránkách www.1er.cz, kde naleznete i další nabídku produktů vinařství Markus Molitor.

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
26131
6647