Nejhorší vlastnosti znamení zvěrokruhu: Beran je arogantní a Lev se rád chlubí

Nejhorší vlastnosti znamení zvěrokruhu: Beran je arogantní a Lev se rád chlubí Zdroj: Shutterstock

Každý z nás máme své silné a slabé stránky. To, jací jsme, ovlivňuje také datum našeho narození. Chcete se o sobě dozvědět co nejvíc? Přinášíme nejhorší vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.

Beran: Je arogantní a má svou pravdu

Nejhorší Beranovou vlastností je arogance. Toto znamení si stojí vždy za svým názorem (ať už je jakýkoliv), nepotřebuje znát názor druhých, protože nechce, aby jeho pravdu kdokoliv zpochybňoval. Beran je odhodlaným bojovníkem, který má vlastní pravdu a který dokáže jít až přes mrtvoly.

Býk: Je tvrdohlavý

Býk je nejtvrdohlavějším znamením zvěrokruhu, který neustoupí ani o píď a stále si stojí na svém. Pro ostatní je Býkova tvrdohlavost velmi nepříjemná, protože jim dokáže zkomplikovat život. Ač si Býk myslí, že díky své tvrdohlavosti dosáhne úspěchů, opak je pravdou.

Blíženci: Jsou nerozhodní

Nejhorší vlastností Blíženců je jejich nerozhodnost. Toto znamení zvěrokruhu je velmi rozporuplné a mívá zmatek v hlavě. Když se má nad něčím rozhodnout, velmi dlouhou váhá. Následně se může stát, že u tohoto znamení k rozhodnutí nejdojde, a naopak celou záležitost nechá být a bude ji raději ignorovat.

Rak: Lže

Lidé narození ve znamení Raka jsou velmi citliví, ovšem nikoliv dokonalí. Jejich svět se neskládá pouze z lásky a emocí, jsou to také dobří lháři. Vzhledem k tomu, že zdání klame, ostatní lidé mívají často problém jejich faleš prokouknout.

Zdroj: Shutterstock Lev: Chlubí se a vytahuje

Kterou nejhorší vlastností disponuje znamení Lva? Jednoznačně chlubivostí. Toto znamení zvěrokruhu je rádo středem pozornosti a často si myslí, že je mnohem lepší, než tomu tak opravdu je. Lev se zkrátka velmi rád vychloubá, i když z reálného hlediska k tomu nemá rozhodně důvod.

Panna: Velmi tvrdě soudí druhé

Lidé narození ve znamení Panny jsou velmi tvrdí nejen ke svému okolí, ale i ke svým nejbližším, které milují. I navzdory přetrvávajícím citům Panna druhé velmi tvrdě kritizuje a také soudí, a to i přesto, že sama není dokonalá.

Váhy: Jsou pasivně agresivní

Co je nejhorší vlastností znamení Vah? Toto znamení zvěrokruhu dokáže být pasivně agresivní. Znamená to, že se ke druhým chová nečestně a nejedná s nimi na rovinu. Váhy vám přímo neřeknou, co jim vadí. Můžete však od nich čekat skrytý podraz.

Štír: Je podezíravý

Štír je dokonalým mistrem sebeovládání, který prahne po moci. Toto znamení nikomu nevěří a spoléhá se prakticky jenom na sebe. Jestliže Štíra někdy v životě zklamete, počítejte s tvrdou odplatou. I když se vám pomstí, budete do konce života v jeho seznamu nedůvěryhodných lidí.

Zdroj: Shutterstock Střelec: Nechce mít s ostatními nic společného

Střelec, který má dobrodružnou povahu, miluje volnost. Nikdy nevydrží na jednom místě. Právě proto je pro něj tolik omezující přátelství nebo partnerský vztah, které ho ve své podstatě velmi nudí. Střelec nechce životem proplouvat jednoduše, chce si jej užít nad poměry.

Kozoroh: Potlačuje emoce

Co je nejhorší vlastností lidí narozených ve znamení Kozoroha? Jsou odtažití a potlačují své emoce. Nechtějí ukázat slabost a nepřejí si, aby jim jejich vnitřní rozpoložení zničilo jejich plány či společenské postavení.

Vodnář: Je typický manipulátor

Vodnář je mistrem manipulace. Často mlčí, zatímco plánuje, že toho druhého zničí. Vodnář často lže, jen aby si přišel na své. Předstírá, že je nevinný, ale ve skutečnosti je to intrikující manipulátor, pro kterého je typické rčení “pod svícnem je největší tma”.

Ryby: Jsou přecitlivělé

Nejhorší vlastností lidí narozených ve znamení Ryb je jejich přecitlivělost. Ryby jsou nejen studnou nekonečných emocí, v důsledku kterých si rády popláčou. Také jsou velmi snadno ovlivnitelné a mají sklony k tomu, aby se staly závislými na druhých. Toto znamení má také velké tendence k úzkostným a depresivním stavům.

Zdroj: Timesofindia.indiatimes.com

Autor:
Publikováno: 17. 9. 2021 13:28 Nahlásit obsah