„Babiši, pozor, máme lidi všude!“ Žena, která objala Babiše: Bylo to s ní úplně jinak

17.09.2021 16:40 | Ze sítí

Žena, která se nebála soudit s Andrejem Babišem, vyšla na světlo s tím, jak je to doopravdy s předvolebními setkáními Babiše s jeho fanoušky. Paní, která premiéra objímala v Plzni, je prý podporovatelkou Milionu chvilek a inspirovala se Ježíšem a dalajlamou. A Jana Filipová varuje premiéra, že jeho odpůrci jsou všude, po celé republice.

„Babiši, pozor, máme lidi všude!“ Žena, která objala Babiše: Bylo to s ní úplně jinak
Foto: Repro Facebook
Popisek: Aktivistka Jana Filipová na besedě v Ostravě

Anketa

Je Andrej Babiš mladší obětí svého otce?

21%
62%
hlasovalo: 72191 lidí
„Na svém fb se Bureš chlubí, jak v Plzni bylo fajn – viz první foto. Chce tím vyvolat mylný dojem, jak se mu davy lidí po celé republice vrhají vděčně kolem krku,“ komentuje Filipová fotografii, kde premiéra na mítinku s úsměvem objímá jistá žena. Nic prý ale není tak, jak se zdá. Dámou na fotografii je podle Filipové jistá Monika Anděla Šindelářová, kterou zná z protibabišovských demonstrací.

Šindelářová se ke kauze rovněž vyjádřila. Premiéra Babiše údajně objímala po vzoru Ježíše a dalajlamy, aby mu nemusela dát facku. „Poděkovala jsem našemu premiérovi za to, že za jeho vlády se mohla stát jedna úžasná věc. A to vznik občanské společnosti. Je to velký učitel. Mnoho lidí inspiroval k opuštění své komfortní zóny a vyjádření svého názoru na veřejnosti. A na závěr ode mě dostal jedno objetí zdarma. Jak říkala moje babička: ‚Kde nepomůže facka, pomůže objetí,‘ “ napsala k věci doslova Šindelářová.

„Oněch odpůrců bylo na této autogramiádě cca 3x víc než příznivců. Podle zpráv od odpůrců po celé republice je to tak takřka všude. Takže i přes pečlivé utajování, kde bude Babiš mít svou další oblbovací kampaň, tak se všude, kam se hne, najdou lidé, kteří mu jsou ochotní přijít říct do očí: ‚Tak takhle teda NE, soudruhu! Už toho fakt máme dost!‘ Ovšem touto pravdou se na svém fb pochopitelně nepochlubí,“ komentovala Babišovy výjezdy Filipová.

A dodává: „A tak je to u Babiše se vším. Při své psychopatické osobnosti totiž nerozlišuje, co je pravda a co lež. Rozlišuje pouze dobré a špatné informace PRO NĚJ.“ Filipová se stala ve své době mediálně známou právě soudním sporem s Babišem. Ten měl totiž prohlásit, že demonstranti na akcích spolku Milion chvilek pro demokracii jsou zaplacení. A to se Filipové zřejmě dotklo.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…