DomůNovinkyVIDEO: Sumec útočí na holuby u vody! Podaří se mu nějakého ulovit?

VIDEO: Sumec útočí na holuby u vody! Podaří se mu nějakého ulovit?

- Reklama -

Sumci jsi hodně nevyzpytatelní predátoři! Tyhle ryby totiž dokážou využít jakékoliv situace, aby si nacpali břicho. To v překladu znamená, že sumci neútočí jen na bezbranné ryby, ale nepohrdnou třeba ani ptákem. A nemusí jít zrovna o nějaký vodní druh, u kterého by to člověk čekal nejvíce. To ne! Sumci totiž neváhají zaútočit třeba na nic netuší holuby, kteří se pohybují na břehu. Tak jako tento predátor na videu!

Ilustrační foto: Yuri Grisendi

Z tohoto typu videí nám vždycky běhá mráz po zádech! Co je na něm zachyceno? Na videu jde vidět hejno holubů, kteří stojí na balvanu, který je zčásti ve vodě. Kdoví, proč si holubi vybrali zrovna toto místo, třeba jen proto, aby se napili. Tak jako tak, hejna ptáků si všimne docela velký sumec! Ten je ve vodě jasně viditelný, protože celé video je točeno z výšky…

Sumec se potichounku přiblíží k balvanu. Kdekdo by si mohl pomyslet, že tajemný stín ve vodě holuby vyplaší, ale ti jakoby si predátora ani nevšimli. Přesto! Ptáci jsou pořád v bezpečí, protože stojí na souši. Sumec se tak ještě více natlačí na balvan, aby byl ke kořisti blíže. Teď to přijde! K vodě se přiblíží několik holubů, které má nyní sumec na dostřel. A přijde útok!

VIDEO: Sumec útočí na holuby! Chytí nějakého?

Po zkouknutí tohoto videa, kdy se sumec snaží chytit nějakého holuba na břehu, se nám vybavilo dnes již legendární video z roku 2015 se stejnou tématikou. Je na něm zachyceno hned několik útoků sumců na holuby. Rybí dravci se vydali lovit ptáky, kteří se za slunného počasí vydali občerstvit k řece. A to se některým nevyplatilo!

VIDEO: Sumci útočí na holuby!

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -