Menzelová rok po smrti manžela. Malý syn paroduje můj pláč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Menzelová rok po smrti manžela. Malý syn paroduje můj pláč

V objetí byli až do samého konce.
V objetí byli až do samého konce. (Blesk)

Už je to víc než rok, co se nejúspěšnějšímu režisérovi otevřelo nebe. Olga ale stále usedavě pláče. Brekot rozléhající se domem už umí napodobit i její dvouletý syn. 

Výročí smrti Jiřího Menzela ((†82) otevřelo bolavé srdce krásné filmové producentky Olgy Menzelové(43). Na milovaného Jiřinku zavzpomínala na sociálních sítích. Postovala společné fotografie a dojemný vzkaz. 

Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem

Video se připravuje ...

„Když jsme se jeden druhému kamkoliv vzdálili, vždycky jsme počítali dny, jak dlouho se neuvidíme… A já stále počítám. Jen tentokrát je to strašně dlouhý. Dnes je to 364 dní… Jaký to byl vlastně bezstarostný život, kdy všechno se zdálo být nesmrtelné a navěky. Ale teď to je jiné. Mnohem těžší. Tahle zkušenost… Moje první. A rovnou jsi to byl ty, Jiřinko. V objetí až do samého konce,“ napsala Olga mimo jiné na sítě v den výročí a sdílela krásné společné fotografie.

Přiznala také, že i teď jí přepadá velký smutek, děti jej ale umí skvěle rozpustit.„Občas se utopím v pláči, ale Albi mě začne parodovat, jak bulím, takže je po slzách,"  popsala s nadsázkou Blesku. 

Olga zařizuje Menzelovi utajený pomník. A Nedvěd se uzavřel před světem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
19. 9. 2021 • 04:52

-bello-, vy jste mi snad četla myšlenky v hlavě Než jsem totiž dojela až k diskuzi, tak mne po přečtení těch blábolů naskočily v hlavě naprosto stejná slova Jsem v šoku, že se ta nána vůbec nestydí vyslovit tak nehorázné lži. No, zesměšnila se teda pořádně. Menzel byl nejznámější paroháč a ona největší lhářka. Jeho mne teda bylo líto, něco znamenal, ale na stará kolena prostě zblbnul

-bello-
18. 9. 2021 • 22:33

Je vůbec možný, že je někdo takhle blbej?!
jak dlouho počítal Menzel, až se vrátí z boudy v lese, kde počala s Brabcem , na jak dlouho se vzdálila, kdy počínala to třetí a na jak dlouho, když zavadila o to první!
Kromě toho počítali furt dny, protože on bydlel Na Valech a ona úplně jinde

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.