Zámek a klíč: Trailer představuje 2. řadu mysteriózního seriálu

Zámek a klíč: Trailer představuje 2. řadu mysteriózního seriálu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hororová série o kouzelných klíčích, které vám kupříkladu otevřou hlavu, se vrací na Netflix s pokračováním.

Zámek a klíč je původně komiksová série, již připravil Joe Hill, literární autor a syn slavného Stephena Kinga. Komiksy přinesly sympatický příběh o rodině, která se po otcově smrti uchýlí na staré rodinné sídlo. Tam se děti zapletou do spousty malérů, když objeví klíče, které mají nezměrnou moc.

Dlouhá léta se chystalo seriálové zpracování. Jedna verze byla kompletně vyhozená do koše, definitivně před diváky se dostala až varianta od Netflixu, kterou připravili Meredith Averill (The Haunting – Dům na kopci) a Carlton Cuse (Ztraceni, The Strain, Batesův motel). Ta možná nebyla perfektní a fanoušky předlohy překvapila značná uhlazenost a zacílení na mladší publikum. Přesto šlo o příjemnou podívanou, kdy se podařilo s ústřední trojkou dětských hrdinů vytvořit dostatečně silné srdce celého projektu, aby divákům nebylo lhostejné, co se bude dít dál.

A také se to dozvíme. První řada skončila cliffhangerem, když sourozenci Lockeovi spolu se svými přáteli postavili proměnlivé démonické bytosti, jež si říká Dodge. Zdálo se, že mají vyhráno, to však netušili, že Dodge posedla jejich kamaráda Gabea. Z traileru se zdá, že se pokračování o něco víc odkloní od předlohy, ale snad to nebude na škodu, protože si upoutávka stále drží příjemně dobrodružného ducha.

V hlavních rolích se vracejí Connor Jessup, Emilia Jones a Jackson Robert Scott a Netflix 10 nových epizod uvede 22. října.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu