Matouš Ruml v novém seriálu: Má patent na profesory | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matouš Ruml v novém seriálu: Má patent na profesory

Matouš Ruml
Matouš Ruml (archiv TV NOVA)

Doba, kdy hrál bláznivého Lexu v Comebacku, je už nenávratně pryč. Herec Matouš Ruml (35), zdá se, přesedlal na role středoškolských profesorů.

Po učiteli Davidu Kučerovi z Ulice se představuje v novém seriálu Pan profesor jako Jakub Valenta. Je kolegou hlavní postavy Marka Vlčka, svérázného fyzikáře, chemikáře, tělocvikáře, kterého ztvární Vojta Dyk (36).

Ubal a zmiz: Dva kamarádi, Mireček (Matouš Ruml) a Vilém (Janek Gregor) se živí pěstováním trávy a dostanou nabídku, která se neodmítá. Prodat veškeré zásoby trávy za jednu noc... • TRAILER

Video se připravuje ...

 „Jakub je takový suchar. Občas se snaží dělat vtipy, což se mu moc nevede. Zároveň to je člověk, který chce být se všemi zadobře. Když se objeví problém, tak od něj utíká. On problémy prostě neřeší, na rozdíl od Marka,“ charakterizuje svoji postavu Matouš Ruml. Diváci se na uvedení nového seriálu mohou těšit na podzim.

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.