Bundesliga - souhrn 5. kola: Schick rozhodl o další výhře Leverkusenu

17.09.2021, 22:25, aktualizováno 19.09.2021, 21:30
Komentáře a souhrny
Erling Håland (© AFP)
Wolfsburg poprvé ztratil, remizoval s Frankfurtem a do čela pustil Bayern Mnichov, jenž rozstřílel Bochum. Erling Håland opět řádil, pomohl Dortmundu smést Union Berlín. Schickova branka na 2:0 nakonec rozhodla o vítězství Leverkusenu na půdě Stuttgartu, který nevyužil ani dlouhou přesilovku. Cennou výhru slaví Augsburg, jenž v závěru přetlačil Gladbach. Hertha zvítězila podruhé v řadě...

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 1:1

19.09.2021 19:30

Góly: 71. Wout Weghorst - 38. Sam Lammers

Fotbalisté Wolfsburgu na svém hřišti nepotvrdili roli jasného favorita a ze zápasu s Frankfurtem odchází s pouhým bodem. "Orli" dokonce od 38. minuty vedli po trefě Lammerse. Na jeho trefu dokázali domácí odpovědět v 70. minutě, když skóroval Weghorst. V závěru Wolfsburg sahal po vítězství, ale gól z 93. minuty mu nakonec správně nebyl uznán kvůli ofsajdu.

Oba týmy vstupovaly do včerejšího utkání s naprosto odlišnými pocity. Wolfsburgu se pod novým koučem Markem van Bommelem skvěle vydařil úvod sezóny a se stoprocentní bilancí čtyř výher vévodil celé Bundeslize. Naopak situace Frankfurtu, který vede právě bývalý trenér Wolfsburgu Oliver Glasner, je dosti alarmující. Tým s orlem ve znaku se v současné době potácí na posledních příčkách tabulky bez jediné výhry v zápisu. Páté místo z minulé sezony a účast v evropských pohárech jsou zatím, zdá se, v nedohlednu. Před výkopem byl tedy hostující trenér pod solidním tlakem.

A zápas pro jeho tým nezačal vůbec dobře, protože Wolfsburg se do soupeře pustil s velkou vervou a brzy si vypracoval první šance. Nejprve ve 12. minutě těsně minul hostující bránu Steffen a v 16. minutě zachránilo "Orly" od inkasování břevno! Po rozehrání rohového kopu skvěle hlavičkoval Lacroix a Trappovi se rozezvonilo v uších. Po chvíli si velkou příležitost vypracovali i hráči v červeno-černém, a to hned dvojitou. Koen Casteels ale opět potvrdil famózní reflexy a v rychlém sledu vychytal jak Lammerse tak dorážejícího Ndicka.

Hra se postupně začala vyrovnávat, až Frankfurt ve 38. minutě otevřel skóre. Po skvělém a rychlém přechodu do útoku poslal ofenzivní záložník Kostić přihrávku do vápna, kde se do míče z první krásně opřel Sam Lammers a Casteels byl na jeho projektil do protipohybu krátký. Do konce poločasu se už týmy k žádné výraznější šanci nedostaly a tak poločas skončil překvapivým, ale zaslouženým vedením hostů.

Zářivě zelení domácí však pochopitelně neskládali zbraně a již v 54. minutě mohlo být srovnáno. Lukebakio se hbitě vyhnul na pravé straně vápna obránci, nacentroval a před Weghorstem už byla jen odkrytá branka. Nizozemský ostrostřelec však volej vůbec netrefil a poslal míč mimo! V 70. minutě se už ale vytáhlý útočník nemýlil. Po skvělé práci aktivního Mbabua se dostal ke střele Waldschdmit. Jeho pokus sice Trapp bravurně vyrazil, ovšem na Weghorstovu dorážku už neměl nárok.

Domácí pak "Orly" doslova mačkali, ale nedařilo se jim si vytvořit rozhodující šanci ke skórování. Hostující obrana pracovala skvěle. Ovšem když už se zdálo, že zápas skončí smírně, Wolfsburg náhle udeřil. Weghorst se opět dostal k dorážce a o tyčku míč procedil do branky. Jeho velkou radost, ale následně zhatil VAR, který odhalil těsný ofsajd.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Union Berlín 4:2

19.09.2021 17:30

Góly: 10. Raphaël Guerreiro, 24. Erling Haaland, 52. Marvin Friedrich (vl.), 83. Erling Haaland - 57. Max Kruse (pen.), 81. Andreas Voglsammer

Borussia Dortmund dokázala zvítězit poměrem 4:2 nad Unionem Berlín. Tomu se sice podařilo zápas díky kontaktnímu gólu v 81. minutě zdramatizovat, o dvě minuty později však jasně rozhodl o osudu utkání Nor Haaland.

A hned v 1. minutě mohli jít do vedení hosté. Míč mezi tři tyče brankáře Kobela dokázal dostat Awoniyi, branka však nebyla uznána z důvodu ofsajdu. V 10. minutě to byli naopak domácí, kdo šel do vedení. Guerreiro se dostal k odraženému míči a líbivou střelou na zadní tyč překonal brankáře Unionu.

Ve 24. minutě přidal Dortmund svůj druhý gól v zápase, tentokrát se trefil norský snajpr Haaland, který skóroval hlavou po centru od Meuniera z pravé strany. Krátce po změně stran přidal Dortmund třetí gól v zápase, když si v 52. minutě srazil míč do vlastní sítě nešťastný obránce Unionu Friedrich.

V 56. minutě fauloval ve vlastním pokutovém území jeden z obránců Dortmundu a rozhodčí Jablonski neváhal nařídit pokutový kop, který vzápětí proměnil Kruse a snížil tak na 1:3 z pohledu Unionu. V 66. minutě se dožadovali zahrávání pokutového kopu také domácí, sudí Jablonski se však zákroku hostujícího obránce na Reuse v pokutovém území Unionu nevěnoval.

Opravdové zdramatizování zápasu však přišlo v 81. minutě, kdy se Unionu podařilo vsítit kontaktní branku, když dokázal Voglsammer hlavou překonat Kobela po rohovém kopu Giesselmanna. Naděje hostů na bodový zisk z půdy soupeře však neměly dlouhého trvání.

V 83. minutě totiž vstřelil gól na 4:2 Haaland, kterému se ještě během pádu nohama napřed podařilo přelobovat brankáře Lutheho. Asistenci si připsal Axel Witsel. V 86. minutě zahrával Dortmund přímý volný kop, ke kterému se postavil kapitán Marco Reus. Už už to vypadalo, že navýší gólový rozdíl na tři branky, jeho střela však nakonec skončila pouze na tyči.. Právě Reuse vystřídal o tři minuty později mladičký Moukoko.

Ve zbytku zápasu se již nic zásadního nestalo a všechny tři body tak zůstaly zaslouženě v Dortmundu. Unionu se však podařilo zápas alespoň zdramatizovat a jeho hráči se prezentovali atraktivním výkonem.

Po pěti odehraných kolech bundesligy je Dortmund se dvanácti body na druhém místě, přičemž na první Bayern ztrácí jeden bod. Union je se šesti body na osmém místě a určitě může pomýšlet na evropské poháry. V těch je koneckonců i letos, ve čtvrtek v rámci Konferenční ligy prohrál na půdě pražské Slavie 1:2, když alespoň o bod přišel až v posledních deseti minutách zápasu.

Příští víkend čeká Union domácí zápas proti Bielefeldu, ve kterém bude favoritem. Dortmund se příští víkend představí v regionálním derby na půdě Mönchengladbachu.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen 1:3

19.09.2021 15:30

Góly: 38. Orel Mangala - 2. Robert Andrich, 19. Patrik Schick, 70. Florian Wirtz

Leverkusen vyhrál 3:1 na půdě Stuttgartu. Díky zisku třech bodů se Bayer posunul na průběžnou čtvrtou příčku bundesligy.

Na čtvrté příčce je Leverkusen před úplným dohráním pátého bundesligového kola společně s Mainzem, který má však horší gólový rozdíl. Stuttgart je se čtyřmi body na čtrnáctém místě a na sestupové pásmo má náskok pouhého jednoho bodu.

O vítězi zápasu rozhodl s největší pravděpodobností již první poločas. První gól padl již ve 2. minutě, kdy se po centru hostujícího Bakkera prosadil hlavou Andrich. V 19. minutě přidal druhý gól svého týmu český útočník Patrik Schick, který usměrnil míč mezi tři tyče po náramné přihrávce Wirtze.

Ve 32. minutě si však Leverkusen přece jenom zápasu trochu zkomplikoval. Andrich totiž surově fauloval Coulibalyho a sudí Cortus po zhlédnutí videa neváhal tasit červenou kartu. Hosté šli tedy do deseti.

Oslabení soupeře vlilo do žil Stuttgartu novou krev a již ve 38. minutě se mu podařilo snížit na 1:2, když se po zákroku Hrádeckého dostal k odraženému míči Mangala, který ho neměl problém usměrnit do odkryté části brány.

V 50. minutě se zranil nejlepší střelec hostů Schick, jehož musel vystřídat Hincapié. V 60. minutě se do samostatného úniku dostal hostující Diaby, který však ve velké rychlosti prudce vystřelil nakonec pouze do boční sítě.

Výhru Leverkusenu potvrdil v 70. minutě Wirtz. Ten se trefil k zadní tyči po ukázkovém odebrání míče soupeři a individuální akci. V 79. minutě mohl ještě průběh zápasu naposledy zdramatizovat Stuttgart, Marmoush však ve slibně vypadající pozici zaváhal a jeho střela zamířila pouze vedle levé tyče.

Všechny tři body si tedy nakonec odvezl Leverkusen, který však musí doufat, že zranění Patrika Schicka nebude nikterak vážné. V pěti bundesligových zápasech letošní sezóny si Schick připsal již čtvrtý gól, skvělou formu si drží již od červnového Eura.

Stuttgart se naopak v letošní sezóně neprezentuje příliš atraktivním fotbalem a od vysoké výhry 5:1 nad nováčkem z Fürthu v prvním kole získal v následujících čtyřech kolech pouhý jeden bod za remízu 1:1 ve Frankfurtu.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - RB Lipsko 1:1

18.09.2021 18:30

Góly: 57. Anthony Modeste - 72. Amadou Haidara

Lipsko v souboji s Kolínem nad Rýnem potvrdilo, že i nadále hledá především samo sebe a že pouze pořád výrazně zaostává za svými úspěchy z loňských ročníků. Po šestigólové nadílce v Lize mistrů proti Manchesteru City a přechozí čtyřgólové od Bayernu v Bundeslize uhrálo pouze jeden bod, který mu k výraznému posunu v průběžném pořadí jednoduše nepomohl.

Hostující záložník Nkunku ukázal, že právě on je jedním z mála, kdo snese v současné chvíli lepší hodnocení z hráčů v dresu Lipska, vždyť už v milionářské soutěži zaznamenal před pár dny hattrick na anglické půdě, a v 8. minutě se jal ohrožovat soupeřovu bránu, to když napřáhl ze střední vzdálenosti, leč jeho slušný pokus pravačkou nakonec skončil na vzdálenější tyčce.

Domácí poprvé zásadněji zahrozili o pouhé tři minuty později, dělovku z voleje vyprodukoval Duda, nicméně i po jeho počínání narazil míč do brankové konstrukce. V 17. minutě se snažil z přímého kopu zacílit Szoboszlai, nevyzrál ale na brankáře T. Horna, Kolín nad Rýnem mohl do poločasu skórovat zásluhou Modesteho, hostující gólman Gulácsi si však dokázal poradit.

Obě branky nakonec padly až po obrátce. Nejprve rozradostnil sebe a domácí fandy Modeste poté, co Simakan špatně odkopl merunu a dostal ji do cesty svého soupeře. Vše ještě zkoumal VAR, regulérnost gólu přitom potvrdil, jelikož Simakana napadající Uth nefauloval. Hosté ovšem přece srovnali, centr z rohového čtvrtkruhu od Szoboszlaie zužitkoval hlavou Haidara.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - VfL Bochum 7:0

18.09.2021 15:30

Góly: 17. Leroy Sané, 27. Joshua Kimmich, 32. Serge Gnabry, 43. Vasilios Lambropoulos (vl.), 61. Robert Lewandowski, 65. Joshua Kimmich, 79. Eric Choupo-Moting

Když rozhodčí Tobias Welz odpískal konec prvního poločasu, šli hosté do šaten se čtyřgólovým přídělem. Historicky vzato přitom bývalý zápasy těchto dvou celků bohaté na góly. Dokonce ani šest nepředstavuje nic neobvyklého. Sedm ovšem naposledy padlo v březnu 1986, kdy za mnichovský velkoklub hráli Lothar Matthäus nebo Roland Wohlfarth.

Současný Bayern sází v ofenzivní fázi především na Roberta Lewandowskiho, který se však za osmašedesát minut prosadil pouze jednou. Nagelsmannův tým prakticky hned po výkopu zmáčknul soupeře na jeho polovině, takže nepřekvapí, že první střelu vyslal Riemannovým směrem už ve 2. minutě Serge Gnabry.

Hráč se sedmičkou na dresu byl v 16. minutě faulován Anthonym Losillou a byl z toho přímý kop ze vzdálenosti nějakých dvaadvaceti metrů. Jeho exekuce se ujal Leroy Sané a provedení bylo natolik precizní, že muž v rukavicích neměl šanci zasáhnout - 1:0. Obhájce titulu byl za svou dominanci podruhé odměněn v minutě sedmadvacáté.

Thomas Müller posunul na levou stranu Sanému, který přihrál Joshuovi Kimmichovi, jenž se nacházel neobsazen v optimálním prostoru mezi hranicí malého čtverce a penaltovým puntíkem. Nutno ovšem dodat, že balonu v cestě do sítě výrazně dopomohla teč Armela Bella-Kotchapa - 2:0. Následně o sobě dal znovu vědět Gnabry, takže brankář Bochumi musel znovu do akce. Po půl hodině hry měl štěstí, že rána z kopačky Leroye Saného letěla mimo.

Jenže za necelých 120 sekund pobídnul Thomas Müller kolegu Gnabryho, který pláchnul všem obráncům a volil přízemní zakončení pravačkou k levé tyči - 3:0. V závěru úvodního dějství nejprve Müller necílil přesně hlavou, nicméně hned poté fotbalista s pětadvacítkou na dresu prostrčil na Lewandowskiho, před nímž kulatý předmět smolně odsunul do vlastní brány Vasilios Lambropoulos - 4:0.

Jestli si kouč VfL Thomas Reis, myslel, že domácí budou chtít po změně stran zápas už pouze z povinnosti dohrát, tak se šeredně spletl. Saného pokus z 58. minuty ještě Riemann kryl. Ale po hodině hry tečoval Gnabryho přihrávku k Lewandowskimu záložník Robert Tesche a to by bylo, aby se polský kanonýr zmílil, když stál půl metru od brankové čáry - 5:0. To znamená, že se střelecky prosadil v každém z posledních osmnácti utkání!

V 65. minutě posunul Leon Goretzka hlavou míč na Joshuu Kimmicha, který lehoučkým obloučkem z bezprostřední blízkosti přehodil gólmana a díky spolupráci s levou tyčí zvýšil na 6:0. Definitivní podobu získal výsledek v 79. minutě. Po zmatcích v šestnáctce die Unabsteigbaren potřeboval Eric Maxim Choupo-Moting tři střely na to, aby dopravil balon na místo určení - 7:0.

V 87. minutě ještě z dálky pálil Goretzka. Manuel Riemann jeho pokus jenom vyrazil k číhajícímu Thomasi Müllerovi, jehož dorážka však nemohla platit kvůli těsnému ofsajdu. Stefan Leitl, trenér Gretuheru Fürth, dost možná poněkud znervózněl, jelikož právě jeho výběr se s Bayernem střetne v šestém kole. Bochum bude chtít uspět doma proti Stuttgartu.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - SC Freiburg 0:0

18.09.2021 15:30

Góly: -

Svěřenci Bo Svenssona navazují na jarní výkony. Díky tomu mají na kontě po pěti kolech deset bodů, což za současné konstelace stačí Mohuči na pohárové příčky. To samé platí pro devítibodový Freiburg, který zatím opět zvládá i duely s papírově silnějšími soupeři.

Tentokrát se rovněž více věřilo domácímu celku, ale první pokus si vypracovali hosté. Sallaiova hlavička však nebyla z nejpřesnějších. V dalších minutách se hra přerušovala kvůli faulům. Až závěr úvodní dvacetiminutovky přinesl tři nepřesné pokusy. Dva měl na svědomí Kevin Schade, ten třetí pak jeho protihráč Ádám Szalai.

Další šance patřila Stefanu Bellovi, jenže se poněkud ukopnul. Tečku za úvodním dějstvím učinil rovněž nepřesným zakončením Janik Haberer. Ve druhé půli neuběhlo z časomíry ani 120 sekund a Szalai musel kvůli zranění ze hřiště. Místo něj přišla na hrací plochu adekvátní náhrada v podobě Karima Onisiwa, leč v tomto střetnutí zkrátka forvardům nebylo přáno.

Těsně před vypršením úvodní hodiny hry šel Jonathan Burkardt sám na brankáře Marka Flekkena, který svůj tým zachránil od pohromy díky výbornému reflexivnímu zákroku nohou. Deset minut poté střílel v pádu Onisiwo, takže nikoho nepřekvapilo, že z tohoto mráčku nezapršelo. Poté si hlasitě oddychnul Nico Schlotterbeck, že jeho faul nebyl oceněn druhou žlutou kartou.

V poslední desetiminutovce byla k vidění ještě na každé straně jedna zajímavá příležitost, ale protože se neujala ani jedna, skončilo utkání bezbrankovou remízou. Die Nullfünfer za týden zajíždějí do BayAreny v Leverkusenu, kde naposledy vyhráli v roce 2017. Freiburg přivítá na vlastním stadionu Augsburg, před kterým má po pěti kolech čtyřbodový náskok.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach 1:0

18.09.2021 15:30

Góly: 80. Florian Niederlechner

Po dvou dosavadních remízách si tak připisuje na konto první vítězství. Naopak pro Hříbata jde už o třetí porážku v nové sezoně, takže sestupové pásmo jest nepříjemně blízko.

Jako první zkusil štěstí v 6. minutě Ruben Vargas. Yann Sommer ale zasahovat nemusel. V 11. minutě byla střela Denise Zakarii nemile tečovaná, ale nakonec skončila na horní síti.

Následující minuty patřily především obranným řadám. Až v závěrečné desetiminutovce úvodního poločasu přiletěl do vápna hostů centr, na který jen o malinkatý krůček nedosáhnul Reece Oxford.

Ve 43. minutě rozehrával z levé strany přímý kop Daniel Caligiuri a míč k překvapení všech skončil na tyči. Velké štěstí pro skvadru Adiho Hüttera. V 50 minutě to vypadalo, že jeho svěřenci, konkrétně Alassane Pléa, skórovali, ale radost jim pokazilo rozhodnutí videorozhodčího, který odhalil ofsajd francouzského útočníka.

Následně se osmělil z dálky Niklas Dorsch, ale nepotykal si s přesností. Poté o sobě dal vědět Lars Stindl, leč hlavičkoval jenom nad bránu. Rozhodující moment přišel na pořad odpoledne na samém začátku závěrečné desetiminutovky. Nico Elvedi selhal v obranné činnosti, čímž nabídnul Vargasovi dost prostoru na to, aby vymyslel přihrávku pod sebe, kterou z první uklízel za Sommerova záda útočník Florian Niederlechner - 1:0.

Ve zbývajících minutách die Fuggerstädter zcela kontrolovali hru a soupeře nepustili na dostřel Gikiewiczovy svatyně. O další tříbodový zisk se pokusí za týden na Dreisamstadionu ve Freiburgu. Naopak domácí stánek Gladbachu uvidí duel dvou Borussií, protože dorazí mančaft z osmdesát kilometrů vzdáleného Dortmundu.

Více informací k zápasu

Arminia Bielefeld - TSG Hoffenheim 0:0

18.09.2021 15:30

Góly: -

Oba celky na sebe v letošním roce narazily potřetí, přičemž pokaždé z toho byla remíza. Tentokrát v souboji Bielefeldu s Hoffenheimem nepadla jediná branka. O něco zklamanější budou spíše hosté, kteří v předchozích kolech nepředváděli špatné výkony, ale chybělo jim více pověstného fotbalového štěstíčka.

Už ve 2. minutě servíroval balon po zemi před bránu Fabian Klos, ale Patricku Wimmerovi proletěl mezi nohama, což byla veliká škoda pro domácí výběr. Následně se Jacob Bruun Larsen pokusil o nůžky, ale ty nestřihly zcela podle představ. V závěru úvodní desetiminutovky Wimmer raději přihrával Robinu Hackovi, jehož střela se zastavila o pravou tyčku.

Také další šance patřila Arminii. Klos si narazil s Wimmerem, načež ho skvěle vychytal Oliver Baumann. Aktivní útočník s dvacítkou na dresu se k míči dostal v 19. minutě znovu, ale cílil pouze do boční sítě. Teprve potom se osmělili hosté a Christoph Baumgartner mířil po rohovém kopu hlavou těsně vedle.

Ve 35. minutě nedokázali zkrotit neposedný centr ani Baumgartner, ani Andrej Kramarić. Přitom se oba nacházeli v gólových pozicích. Po změně stran se opět o slovo přihlásil chorvatský útočník, jenže zase mu kousíček chyběl. A když už jeho hlavička směřovala mezi tři tyče, bez velkých problémů ji lapil Stefan Ortega. <{r>
Následně chtěl Hoffenheim poslat do vedení Sargis Adamyan, ale minul. V závěru jej napodobil Alessandro Schöpf, takže bezmála čtrnáct tisíc diváků a divaček ve SchücoAreně gól nevidělo. Die Arminen se o něj pokusí o příštím víkendu na stadionu Unionu Berlín. TSG přivítá doma silný Wolfsburg.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Greuther Fürth 2:1

17.09.2021 20:30

Góly: 61. Jurgen Ekkelenkamp, 79. Maximilian Bauer (vl.) - 57. Branimir Hrgota (pen.)

"Stará dáma" nezačala sezonu nejlépe a v domácím střetnutí s bundesligovým novicem potřebovala vyhrát, aby opustila sestupové pásmo. To se jí nakonec podařilo, takže Greuther po pěti kolech zůstává na samém chvostu tabulky.

Úvodní minuty mnoho fotbalového vzruchu nepřinesly. Až těsně před koncem úvodní čtvrt hodiny to zkusil z hranice vápna Lucas Tousart a kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby jeho rána nebyla zblokovaná. Následně z podobného místa vystřelil po individuálním průniku Suat Serdar, jenže Pála Dárdaie, který byl na konci zápasu oceněn žlutou kartou, se svým mimo tři tyče směřujícím zakončením nepotěšil.

Na další zajímavý pokus se čekalo až do 42. minuty, nicméně Nick Viergever vyprodukoval pouze slabou střelu, s jejímž lapením neměl Schwolow nejmenší problém. Po změně stran na sebe jako první upoutal pozornost Jetro Willems, když si navedl míč do téměř ideálního prostoru, odkud však přestřelil. V 57. došlo na první důležitý moment střetnutí.

Deyovaisio Zeefuik chtěl odkopnout balon, jenže to vzal i s nohou Jeremyho Dudziaka. Nařízenou penaltu proměnil Branimir Hrgota, jelikož cílil placírkou po své pravé ruce, zatímco muž v rukavicích skákal na opačnou stranu - 0:1. Naštěstí pro příznivce a příznivkyně berlínského celku, tahle nepříjemnost neměla dlouhého trvání.

Už za čtyři minutky si totiž naskočil na Dárdaiův centr od rohového praporku Jurgen Ekkelenkamp a jeho hlavička skončila u levé tyči - 1:1. Další nebezpečný roh stvořili domácí v 76. minutě. Na svědomí jej měli dva střídající borci. Richter centroval a Davie Selke těsně minul. Druhý jmenovaný si mohl spravit chuť krátce poté, kdyby Sascha Burchert výborně nezakročil.

Jenže v 79. minutě poslal Marco Richter do vápna centr, jehož dráhu Maximilian Bauer nevychytal a místo odkopu do bezpečí z toho byl vlastní gól, na kterém měl velkou zásluhu i dotírající Ekklenkamp - 2:1. V tu dobu zbývalo do závěrečného hvizdu ještě patnáct minut. Avšak hosté už nedokázali směrem dopředu nic vymyslet.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov541020:413
2.VfL Wolfsburg54107:213
3.Borussia Dortmund540117:1112
4.Bayer Leverkusen531115:710
5.1. FSV Mainz 0553116:210
6.SC Freiburg52306:49
7.1. FC Köln52219:78
8.Union Berlín51317:86
9.Hertha BSC52037:126
10.TSG Hoffenheim51228:75
11.FC Augsburg51222:85
12.RB Lipsko51136:74
13.Arminia Bielefeld50413:54
14.VfB Stuttgart51139:124
15.Eintracht Frankfurt50415:84
16.Borussia Mönchengladbach51135:94
17.VfL Bochum51044:133
18.Greuther Fürth50143:131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (29)

Přidat komentář
OTASi

Koukám, že Morávek je už měsíc opět zraněnej proč mu pořád prodlužujou smouvu, vždyť to je chodící lazaret loni 5 zápasů za sezónu

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Je to talisman Augsburgu

Reagovat
smazaný uživatel

proti němu byl i Diaby železný muž

Reagovat
bobis21

To je teda vstup do sezóny. S takovou brzo přijde exodus všech zajímavých hráčů

Reagovat
andrew96

Uaaaa, Timo Fucking Horn Bestie.

Úžasný zápas, úžasní Effzeh.

Reagovat
cologneFC

Toto sme my! Toro je effzeh!

Reagovat
cologneFC

Toto

Reagovat
andrew96

Ale v Brémách to taky stojí za to.

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
smazaný uživatel

Vydělávám opravdu dobré peníze (60 až 80 EUR za hodinu) online ze svého notebooku. Minulý měsíc jsem obdržel šek ve výši téměř 10 000 EUR, tato online práce je jednoduchá a snadná, nemusíte chodit do práce, online domů. V tu chvíli je tato příležitost pracovat pro vás. Jestli máte zájem. Stačí sledovat tento web ...

.............................>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> D­­o­uIn­c­­o­­­m­e.C­­OM

Reagovat
vceradnesazitra

Dobře že to tam Šikovi padá

Reagovat
REPLIKATOR

Schick

Reagovat
Beči

Schick zatím vypadá velmi dobře, má formu. Jen by potřeboval už jeden dva pořádné zápasy, kdy mu to tam padne více, než jednou.

Reagovat
ladyboy arsenal

Jestli bude mít co zápas to gól tak za mě ok

Reagovat
JackDaniels.

Schick je absolutne rozdielovy hrac, ktory moze dosiahnut vysoku uroven, keby sme mali utocnika, ktory sa mu aspon priblizuje kvalitou bol by som rad..

Reagovat
ladyboy arsenal

Potřeboval nabrat sebevědomí a z tohoto hlediska se ukázal přestup do Bayeru jako dobrá volba, tak jen ať se mu vyhýbaj zranění

Reagovat
Selänne

Zrovna dneska se ale znovu zranil.

Reagovat
PaYaB

Snad ne na dlouho, budeme ho potřebovat proti Walesu.

Reagovat
Selänne

Vypadalo to na kotník, pravděpodobně špatný došlap. Snad bude brzo zpátky.

Reagovat
PaYaB

Podle trenéra to prej nevypadá vážně, tak zbývá jenom držet palce.

Reagovat
ladyboy arsenal

no právě

Reagovat
PH8

V Žilině?

Reagovat
JackDaniels.

V repre

Reagovat
A Seleção

Drží formu Radost sledovat.Celkově je fajn jak se našim daří ať už jde o Schicka nebo třeba Trmala,Coufala,Součka a pod. Snad si to bude víc a víc sedat i v repre.

Reagovat
livefan

Někdo kdo sleduje BVB víc - mohl by mi prosím stručně popsat, jak letos hrajou? Ty jejich skore jsou letos dosti divoká, zdá se, že na obranu se zatím dost kašle.

Reagovat
PP

ostatně, stejně jako asi 8 let předtím..

Já se chci taky na ně letos mnohem víc zaměřit, pač na můj Arsenal se dívat nedá.

Reagovat
Remt

za dobu co sleduji fotbal si nepamatuji ze by se v bvb na obranu nekaslalo

Reagovat
herbage

Haaland ten druhý gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele