Vstupenky online

Junioři dotáhli na Technice tříbrankovou ztrátu a berou bod. Čechmánek má hattrick

Andrea Harmuthová • 19.09.2021

Zápas s Technikou byl dramatický od začátku až do konce. Hned v úvodu se Brňané dostali do tříbrankového vedení. Střelecké hody pokračovaly dvěma góly Valachů, kteří tak dohnali soupeře na rozdíl jediné branky. Během druhé třetiny padl pouze jediný gól, kterým Vsacané srovnali skóre zápasu. V poslední dvacetiminutovce padaly góly jako hrušky, Vsetínští neudrželi dvoubrankové vedení a rozhodlo tak až prodloužení, které lépe vyšlo Brnu. Vsetínští junioři berou bod, tři z pěti gólů hostujícího celku vsítil Jakub Čechmánek.

Liga juniorů - 4.kolo ne 19.9.14:00
HC Technika Brno
VHK ROBE Vsetín
6:5p(3:2, 0:1, 2:2 - 1:0)

Branky a nahrávky: 2. Šupa (Růžek), 3. Pospíšil (Ošlejšek, Fojt), 3. Vlach (Čoupek), 55. Čoupek (Sever), 60. Pospíšil (Čoupek), 63. Blaško (Vlach) – 6. Bednařík (Broža), 19. Čechmánek (Horský), 37. Broža (Čechmánek), 51. Čechmánek (Horský), 53. Čechmánek (Jurek, Horský). Rozhodčí: Skopal – Blažek, Kopecký. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 45. Průběh utkání: 3:0, 3:5, 5:5.

HC Technika Brno: Skoupý – Kubica (A), Šujan, Fojt, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Ošlejšek, Sever, Růžek, Čoupek (C), Lajoš, Trogner, Vlach, Líska, Vrána, Pospíšil.
VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (4. Janura) – Mojžíš, Houser (C), Machů, Prčík, Sýkora, Čapka, Macík – Maštalíř, Čechmánek, Veselý, Vrána, Jurek, Bednařík (A), Ramert, Janíček, Horský, Broža.

Technika třemi góly během tří minut vyhnala z brány vsetínského gólmana Davida Tkadlece. Nejprve se v dresu Techniku prosadil David Šupa, následovala přesná trefa Erika Pospíšila a střeleckou chuť domácího mužstva potvrdil ještě Andrej Vlach. Impuls v podobě Patrika Janury mezi třemi tyčemi byla vodou na mlýn pro Davida Bednaříka, který snížil brněnské vedení. Ke konci první třetiny ještě využil přesilovou hru Jakub Čechmánek a náskok sov už byl pouze jednobrankový.

Následující průběh utkání by po prvních třech minutách zápasu očekával málokdo. Ve druhé třetiny vyrovnal Ondřej Broža a zkraje třetího dějství otočili zeleno-žlutí skóre zásluhou dvou branek Jakuba Čechmánka, který tak zkompletoval hattrick. To by však byla nuda, kdyby skóre 5:3 z pohledu hostů zůstalo na světelné tabuli až do konce. V 55. minutě se trefil Tomáš Čoupek a 26 sekund před závěrečnou sirénou dorovnal Erik Pospíšil. V následném prodloužení rozhodl o bonusovém bodu pro Techniku obránce Ondřej Blaško.