Serie A - souhrn 4. kola: Juventus remizoval s AC Milán

17.09.2021, 22:40, aktualizováno 20.09.2021, 22:37
Komentáře a souhrny
Álvaro Morata (© AFP)
Očekávaný šlágr mezi Juventusem a AC Milán skončil smírně po výsledku 1:1. Antonín Barák se gólem podílel na úspěšné přestřelce s AS Řím. Lazio doma nevyzrálo na Cagliari. Inter Milán rozstřílel Bolognu. Atalanta potvrdila úlohu favorita na půdě Salernitany, Neapol měla navrch v souboji s Udinese.

Udinese Calcio - SSC Neapol 0:4

20.09.2021 20:45

Góly: 24. Victor Osimhen, 35. Amir Rrahmani, 52. Kalidou Koulibaly, 84. Hirving Lozano

Tak tohle byl hodně tvrdý úder. Udinese zažilo skvělý start do sezony, ale dnešní duel, který uzavřel čtvrté kolo, připomínal spíš jeho nejmarnější výkony z boje o záchranu. Do sítě brankáře Silvestriho se trefili Osimhen, Rrahmani, Koulibaly a také Lozano.

Neapol pod vedením trenéra Luciana Spallettiho v lize opět připomíná stroj na góly, který hraje sebejistě a málokdy zaváhá. Udinese vstoupilo na trávník asi už předem s pocitem, že dnes to tedy na body rozhodně nebude. Hrálo dost ustrašeně a jeho výpady postrádaly nápad i zdravé sebevědomí. Tím naopak hýřila Neapol.

Partnopei stačil jeden rychlý brejk na to, aby po čtyřiadvaceti minutách zlomili odpor soupeře. Lorenzo Insigne přechytračil ofsajdovou linii, naběhl si na krásný dlouhý pas a dokonce dokázal těsně před Silvestrim píchnout do míče, který se tak efektivně snášel do brány. Tam jej pro jistotu jistil Victor Osimhen, který jej dorazil do sítě - 1:0.

Neapol dál tlačila. Parádní střelecký pokus vypustil Fabián Ruiz, který orazítkoval tyč za zády Silvestriho. Deset minut před pauzou předvedla Neapol krásný signál ze standardní situace. Dvě krátké přihrávky z první na Insigneho, ten rozběhl obránce Koulibalyho a jemu se povedlo procedit centrovaný míč do kapsy před Silvestrim. Tam si naběhl stoper Amir Rrahmani a měl práci hodně snadnou.

Aby se v hráčích Udinese náhodou přes pauzu nezrodila nějaká touha něco s výsledkem udělat, tak si Neapol hned po změně stran došla pro třetí zásah. Rohový kop sklepl Fabian Ruíz k nohám připraveného stopera Kalidoua Koulibalyho a ten prudkou ranou překonal brankáře Silvestriho potřetí.

Silvestri neodchytal špatné utkání, jak by se asi z výsledku mohlo zdát. Další práci měl s Angissovou hlavičkou, která směřovala do sítě. V poslední desetiminutovce ještě upravil na konečných 4:0 pro Neapol střídající Hirving Lozano, který se po deseti minutách na hřišti rozhodl pro svižnou střelu k zadní tyči a zakončil tím povedenou souhru na jeden dotyk. Udinese bylo směrem dopředu marné a v poslední šanci utkání Pussettovu ránu vychytal David Ospina.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AC Milán 1:1

19.09.2021 20:45

Góly: 4. Álvaro Morata - 76. Ante Rebić

Postavení Juventusu se nadále zhoršuje. "Stará dáma" hostila ve šlágru kola AC Milán a přestože rychle vedla, vyhrát nedokázala. Rossoneri spasil čtvrthodinu před koncem vyrovnávací brankou Ante Rebić. V závěru zápasu mohlo AC výsledek otočit, ale velká šance Kalulua skončila nad.

Juventus proti Milánu, to byl hlavní tahák nedělního programu Serie A. Bohužel v něm scházeli prvotřídní hvězdy Cristiano Ronaldo, který už válí za Manchester United, i zraněný Zlatan Ibrahimović. Pochopitelně zvláštní večer to byl pro trenéra Allegriho, který oba velkokluby dotáhl k zisku Scudetta. Juventusu se však po jeho návratu nedaří a do zápasu s Milánem vstupoval jako tým, který ještě nevyhrál.

Milánští vstoupili do utkání špatně a už ve 4. minutě na Allianz Stadium prohrávali 0:1. Po rohovém kopu Rossoneri se dostali domácí do rychlého brejku a Dybala výborně vysunul Moratu, který šikovným obloučkem překonal Maignana. O několik minut později byl francouzský brankář znovu v permanenci a Moratovo nenápadné sklepnutí na přední tyči vyrazil. A do třetice pak zlikvidoval i nebezpečný přízemní pokus Dybaly.

Úvodní dvacetiminutovka nezastihla AC Milán v ideálním rozpoložení, nicméně Juventus neproměňoval a to ho později stálo lepší výsledek. Kouč Stefano Pioli musel kromě matného výkonu řešit i zranění Simona Kjaera, kterého v obraně zaskočil Kalulu. Milánští se nemohli dostat do pořádného zakončení, ale jejich chvíle přišla až o přestávce.

AC postupně zvyšovalo svojí aktivitu, stále však pokulhávalo v koncovce. Theo Hernández v dobré pozici přestřelil a další snažení dokázalo duo Bonucci - Chiellini uhlídat. Neuhlídalo ale rohový kop ze 76. minuty, po kterém centroval Tonali a chorvatský útočník Rebić hlavou k tyči nedal Szczęsnymu šanci - 1:1.

Čtvrthodinu před koncem byly šance obou týmů na vítězství padesátiprocentní. Allegri poslal do útoku Kulusevskiho a ještě před inkasovaným gólem i Chiesu, ale v obrovské ložence se ocitli hosté. Rychlý přechod do útoku zakončoval už v šestnáctce Kalulu a branku Szczęsnyho přestřelil. Milánští se drželi za hlavu, protože tohle mohl být vítězný gól. V nastavení zase nepropálil obraný val Juventusu Florenzi. Duel dvou gigantu skončil nerozhodně a to znamená, že Rossoneri nadále zůstávají bez porážky, zatímco Juventus na své premiérové vítězství stále čeká. Po čtyřech kolech jsou Bianconeri v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Cagliari Calcio 2:2

19.09.2021 18:00

Góly: 45. Ciro Immobile, 83. Danilo Cataldi - 46. João Pedro, 62. Keita Baldé

Cagliari začalo novou pouť s trenérem Walterem Mazzarrim úspěšně. Ve druhé půli se totiž dočkalo dvou branek, čímž alespoň na chvíli otočilo utkání s Laziem. Mrzet ho tak může jen konec utkání, v němž se prosadil střídající Cataldi a srovnal na 2:2.

Lazio se prezentuje velmi kvalitním fotbalem a pod vedením trenéra Sarriho dál cílí na první čtyřku. Dnes navečer se na Olimpicu ukázala stará známá tvář italského calcia, trenér Walter Mazzarri. A jeho ofenzivní rukopis byl na hře Cagliari už poměrně čitelný. Jako první se na střeleckou listinu chtěl napsat Nahitan Nández a málem mu to vyšlo. Jeho hlavička z dvacáté minuty mířila těsně nad.

Na opačné straně dělal obraně sardinského návštěvníka problémy Pedro, který pod Sarrim získal ztracenou sebedůvěru z AS a opět vypadá jako fotbalista. Zakončení španělského veterána ale nadvakrát pohlídal brankář Cragno. Lazio dominovalo a svému soupeři míč prakticky nepůjčovalo.

Ale trvalo mu až do 45. minuty, než se prosadilo. Na dlouhý pas od Lazzariho si naběhl a naskočil Ciro Immobile, který do balonu jemně trkl přímo k tyči - 1:0.

Druhá půle ale vyšla primárně Cagliari. Po pouhé minutě odehraného času se totiž radovali hosté. Útočník João Pedro rozjel akci u vápna Lazia, Marin mu krásně naservíroval míč za obranu a Pedro hlavou přeloboval brankáře Reinu, který neměl nárok zakročit!

Další zajímavou šanci si Cagliari vytvořilo díky agresivitě i technice Nándeze. Zkušený záložník se prodral do vápna a tam s pomocí teče padajícího Acerbiho trefil tyč Reinovy brány! Tohle varování si Lazio k srdci nevzalo a kapitulovalo jen o chvíli později. Obrovský kus práce předvedl Pedro, který překonal dva obránce a dokázal nahrávkou pod sebe oslovit volného Keitu Baldého. Někdejší hráč Lazia si míč přehodil na levačku a skóroval.

Cagliari si ale nakonec odvezlo z Říma jen bod. Sedm minut před koncem brankář Cragno vyrazil míč před sebe, jeho obrana odvrátila další ránu, ale na dorážku Danila Cataldiho už ani Cragno neměl nárok. S touhle bombou pod břevno prostě nešlo nic udělat.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AS Řím 3:2

19.09.2021 18:00

Góly: 49. Antonín Barák, 54. Gianluca Caprari, 63. Davide Faraoni - 36. Lorenzo Pellegrini, 58. Ivan Ilić (vl.)

Římané poprvé v ročníku prohráli a série šesti vítězných duelů v řadě skončila. Trochu překvapivě se o to postaral Hellas Verona, až do dnešního dne produkující naprosto tragický výkon. Nový trenér na lavičce, Igor Tudor, si tedy nemohl přát lepší soutěžní premiéru.

Igor Tudor se postavil na lavičku Hellasu Verona poprvé od té doby, kdy byl jeho předchůdce pro špatné výsledky odvolán. Jeho hlavním úkolem bylo zlepšení, jenže dnes ho čekal náročný soupeř. Římanům se ale od začátku utkání moc nedařilo a zejména směrem dopředu jejich hra nedávala větší smysl. První šanci si favorit utkání připravil v 17. minutě, když ze standardní situace hlavičkoval Bryan Cristante míč do břevna.

Vlci z hlavního města se nikam moc nehnali, míč měli na svých kopačkách a to jim zřejmě stačilo. Ve 36. minutě navíc měli obrovský důvod k radosti a postaral se o to kapitán Lorenzo Pellegrini. Ten je v obdivuhodné formě a padá mu do sítě prakticky všechno. Dnes taky - Pellegrini rozjel akci u vápna doprava na Karsdorpa a ten mu centrovaným míčem po zemi balon vrátil. Pellegrini patičkou na efekt dokázal vměstnat míč k tyči a AS vedlo!

A to bylo z první půle prakticky všechno - jinak se diváci větší šanci nedočkali ani na jedné straně. Poločas druhý jim to ale vynahradil v plné parádě. Zejména tedy fandům domácího Hellasu. Z druhé půle časomíra odkrojila jen čtyři minuty, když Lazović poslal do vápna Caprariho, jenž pálil na Patrícia. Ten balon vyrazil jen před sebe, kam doběhl včas Antonín Barák a srovnal - 1:1.

Po dalších pěti minutách bylo na domácí lavičce ještě veseleji. Ivan Ilić našel u vápna opět Gianlucu Caprariho, který to tentokrát vzal na sebe a krásnou střelou na zadní tyč dokázal obstřelit brankáře Patrícia. Opět potvrdil, že se bývalým hráčům AS proti jejich mateřskému klubu velmi daří.

Jenže skóre se měnilo o pouhé tři minuty později. Lorenzo Pellegrini hledal před bránou nabíhajícího Abrahama, před ním míč do vlastní sítě uklidil nešťastný Ivan Ilić.

Dnešní utkání bylo na góly opravdu bohaté a ten poslední stál za to. Obrana AS si opět vybrala slabší chvíli, nechala moře volného prostoru jak na Calafioriho straně, tak u vápna. Takže když Simeone nahrál na střed Davidemu Faraonimu, mohl se zkušený obránce opřít do míče a nádhernou ranou stvrdit úspěšný start Tudorovy éry.

Více informací k zápasu

Venezia FC - Spezia Calcio 1:2

19.09.2021 15:00

Góly: 59. Pietro Ceccaroni - 13. Simone Bastoni, 90+4. Mehdi Bourabia

Venezia nedokázala navázat na minulou výhru a se Spezií prohrála. A mrzet ji bude zvlášť způsob, jakým prohrála, protože klíčovou a rozhodující branku dala Spezia až ve čtvrté minutě nastavení díky střídajícímu Bourabiovi.

Benátský celek začal v utkání docela aktivně. Ve čtvrté minutě se David Okereke na levé straně zbavil obránce a poslal přihrávku do pokutového území, kde na poslední chvíli zakročila hostující obrana. První střelecký pokus hostující Spezie obstaral Simone Bastoni, jenže nebyl úspěšný. Alespoň ne svojí první střelou. Druhý pokus o minutu později už byl mnohem lepší. Po přihrávce na střed vápna si Bastoni udělal prostor a levačkou vymetl roh!

Venezia směrem dopředu moc nefungovala a jedinou její šanci poslal útočník Thomas Henry vysoko nad, protože se unáhlil a místo nahrávky na lépe postaveného spoluhráče všechno uspěchal. Poločas druhý se Benátkám přeci jen povedl lépe. Po hodině hry se do vzduchu ve vápně pověsil Pietro Ceccaroni, kterého našel parádním pasem ze standardky Busio, a přesnou hlavičkou srovnal.

Nakonec ale tohle skóre nevydrželo. A pro Benátky to bylo až kruté. V 80. minutě nastoupil na hřiště záložník Mehdi Bourabia a po uplynutí základní hrací doby nastavil sudí čtyři minuty. A právě v té čtvrté, při poslední akci utkání, Benátky padly. Bourabia si navedl míč u vápna, zbavil se kličkou protihráče a krásnou střelou do protipohybu brankáře rozjásal hostující celek!

Více informací k zápasu

Empoli FC - UC Sampdoria 0:3

19.09.2021 12:30

Góly: 31. Francesco Caputo, 52. Francesco Caputo, 70. Antonio Candreva

Sampdoria zvládla výlet do Toskánska naprosto skvěle a odváží si tři body. Za každý jeden z nich věnovala domácímu Empoli jednu branku, do sítě Empoli se úspěšně trefili Antonio Candreva, který si připsal rovnou dvě branky.

První šanci utkání si připravili domácí hráči, konkrétně Mancuso. Tomu se povedlo dostat se před svého obránce a zakončil prudký centr do vápna, jenže brankář Audero si poradil a jeho ránu kryl. Strážce domácí svatyně, Guglielmo Vicario, musel čelit první pořádné ráně po šestnácti minutách a také on si s Candrevovou pumelicí dokázal poradit. O chvíli později o sobě dal vědět Ciccio Caputo, kterého vyslal do brejku Damsgaard.

Jeho první rána mířila nad, ale po třech minutách už se prosadil. Tentokrát obelstil ofsajdovou linii po nahrávce Candrevy a před Vicariem už si poradil s lehkostí sobě vlastní.

Druhou půli načal Mancuso, který však v pádu netrefil zadní tyč. Následně neuspěl ani Damsgaard, který si opět vylámal zuby na Vicariovi. A pak už se opět ozval Caputo. Nejprve opět hrozil ranpou do břevna, aby o pouhou minutu později ukolébal svým pohybem obránce a po rychlé kličce na střed skóroval!

Empoli sice taky jednu branku dalo, když se trefil mladý útočník Cutrone, jenže sudí ji pro ofsajd správně neuznal. Konečnou podobu utkání proto dal až Candreva. Ten si dvacet minut před koncem na kraji vápna pohrál s obráncem a krásnou kroucenou ranou na zadní tyč překonal Vicaria - 3:0.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - Atalanta Bergamo 0:1

18.09.2021 20:45

Góly: 75. Duván Zapata

Ani čtvrtý zápas nedopadl pro Salernitanu moc dobře a opět prohrála. Zůstává na posledním místě celé ligy, i když dnes rozhodně nepodala špatný výkon. Na jedinou trefu Duvána Zapaty z konce utkání ale nenašla odpověď.

Salernitana se dlouhodobě trápí a první liga jí zatím vůbec nesvědčí. Dnes to trenér Castori chtěl změnit. A jeho tým se opravdu snažil, bojoval a měl šance. Tu první už v páté minutě. Po nepřesné přihrávce Freulera se míče ujal Wadji Kechrida, jehož rána levačkou zaplula zhruba metr nad břevno Mussovy brány. S dalším zajímavým projektilem se ukázal Mamadou Coulibaly, jenže tomu zase zkazilo radost břevno.

Atalantga dnes naopak jevila známky únavy a rozhodně se neprezentovala tak, jak ji známe. Za první poločas si jedinou šanci v jejím dresu vytvořil obránce Robin Gosens a to hned na začátku utkání. Druhá půle už byla o chlup lepší.

Opět se ale jako první zapotil brankář Juan Musso, jehož reflexy byly tím jediným, co zastavilo střelu Carmineho Iannoneho. Později se do šance dostal kapitán Milan Đurić, jehož vyslal do vápna Kechrida. Bosenský útočník ale mířil mimo.

Obrovskou šanci Salernitany měl na svědomí Joel Obi, který dostal míč do vápna a z úhlu trefil tyč! Neproměnění šancí stálo na začátku pádu nováčka. O pouhých pět minut později totiž Atalanta svou šanci dokonale využila. Střídající Josip Iličić se protáhl po pravé straně a poté na malém vápně vybídl Duvána Zapatu, který si poradil parádně. V samém závěru ještě Nórbert Gyömber odhlavičkoval zakončení Koopmeinerse do břevna a ven z brány, takže skóre už zůstalo neměnné.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 6:1

18.09.2021 18:00

Góly: 6. Lautaro Martínez, 30. Milan Škriniar, 34. Nicoló Barella, 54. Matías Vecino, 63. Edin Džeko, 68. Edin Džeko - 86. Arthur Theate

Inter Milán neměl slitování s bezzubou Bolognou a na San Siru jednoznačně kraloval. Svému soupeři nasázel bez milosti šest branek, přičemž střídající kanonýr Edin Džeko měl na svědomí rovnou dvě branky.

Inter Milán potřeboval co nejrychleji zapomenout na pokaženou premiéru v Lize mistrů s Realem a dnes odpoledne k tomu mělo ideální šanci. Bologna rozhodně není tým, s jejímž potenciálem by si Inter měl dělat nějaké starosti. A to se začalo potvrzovat poměrně brzo. Už v šesté minutě totiž obránce Denzel Dumfries pospíchal za dlouhým nákopem a u vápna se mu povedlo narýsovat krásnou nahrávku před brankáře Skorupského. Tam se ocitl Lautaro Martínez a tomu stačilo píchnout do míče - 1:0.

Ani Bologna nehodlala zůstat pozadu, jenže neměla tolik štěstí. Roberto Soriano se dostal do velmi dobré šance v 19. minutě a v podstatě sám pálil ve vápně, jenže brankář Handanovič jeho ránu skvěle vyrazil. Interu se ne všechno dneska povedlo podle plánu a po třiceti minutách musel ze hry El Tucu Correa. Jenže nerazzurri to příliš vadit nemuselo. Zastoupili ho jiní - o pouhou minutu později totiž dokázal Milan Škriniar vyskočit ze všech nejvýš a poslat míč po rohovém kopu přímo do brány - 2:0.

O obraně se v podání Felsinei v těchto fázích utkání vůbec hovořit nedalo. A byli za to potrestáni. Ve 34. minutě celou akci opět rozeběhl Dumfries, který centroval na střed vápna. Tam sice míč zasáhla hostující obrana, jenže ta poslala míč jen k nohám Nicola Barelly. Mladému záložníkovi už nedalo moc práce doklepnout míč do sítě - 3:0.

Pokud si Felsinei mysleli, že první půle se jim nepovedla, pak ta druhá byla ještě daleko horší. Pět minut po změně stran se málem prosadil Lautarol Martínez, kterého od další branky oddělilo jen břevno. Čtvrtou branku Interu vymyslel obránce Dimarco, který našel na zadní tyči dobíhajícího Matíase Vecina a tomu už nedělalo žádný problém dostat míč do sítě - 4:0.

A pak přišla chvíle střídajícího kanonýra Edina Džeka. V 63. minutě Inter sehrál bleskovou akci středem pole, od Brozoviće balon putoval do středu vápna a Edin Džeko i přes několik dotírajících hráčů dokázal trefit přesně.

Na hřiště se posléze dostal i Alexis Sánchez a právě ten poslal do šance Edina Džeka. Bosenský kanonýr sice byl už v hodně velkém úhlu, ale přesto dokázal zamířit přesně pod víko a překonal už notně frustrovaného brankáře Skorupského pošesté. Ani Samir Handanovič ale neudržel čisté konto (jak má ovšem poslední dobou ve zvyku). Čtyři minuty před koncem utkání Musa Barrow našel střídajícího Arthura Theateho a ten prakticky sám před slovinským brankářem uzavřel na konečných 6:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 1:2

18.09.2021 15:00

Góly: 90+8. Domenico Criscito (pen.) - 60. Riccardo Saponara, 89. Giacomo Bonaventura

Už třetí výhru v řadě si připisuje Fiorentina, která tentokrát vyloupila janovské Marassi. Všechny branky padly až po změně stran. V 60. minutě poslal Violu do vedení Riccardo Saponara a minutu před koncem přidal pojistku Giacomo Bonaventura. Grifoni už jenom snížili pozdní penaltou Domenica Criscita.

Fiorentina se dostává do zajímavé formy a v Janově si zaslouženě dokráčela pro třetí vítězství v řadě. Hosté na nic nečekali, od první minuty byli aktivnější, ale obrana Grifonů odolávala. V 17. minutě musel Sirigu vyrážet nepříjemný balón Biraghiho robinsonádou, v dosud největší šanci zápasu.

Stadion v Janově zkrápěl vydatný déšť a ve 25. minutě přišla pro hosty velká nepříjemnost. Gaetano Castrovilli nešťastně naletěl na vzdálenější tyč a poranil si ruku. Trenér Vincenzo Italiano tak musel připravit první střídání a do hry poslat Alfreda Duncana. I Janov měl jednu slušnou příležitost po chybě brankáře Dragowskiho, nicméně Criscito to nedokázal potrestat.

Bylo to zajímavé utkání a po změně stran se diváci konečně dočkali gólů. Přesně po hodině hry si navedl balón na pravačku Riccardo Saponara a utaženou střelou k tyči nedal Siriguovi šanci. Janovští to najednou museli otevřít a to byla voda na mlýn rychlým protiútokům Violy. Dvacet minut před koncem selhal v koncovce Duncan a dobrý zákrok si připsal Sirigu.

Viola se domácím bez problému bránila a minutu před koncem ji uklidnil druhým gólem Giacomo Bonaventura. Saponara si počkal na náběh a Bonaventura pak skrze nohy Hernaniho poslal balón do sítě. Janovští už měli na odpověď málo času, ale v nastavení se jim podařilo alespoň snížit. Igor ve vápně fauloval Badelja a sudí odpískal pokutový kop. Domenico Criscito penaltu bezpečně proměnil, ale víc už Grifoni nestihli.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Turín FC 0:1

17.09.2021 20:45

Góly: 83. Marko Pjaca

Sassuolo padlo. O tři body se Turínu postaral Marko Pjaca, ale je pravda, že Turín byl lepší prakticky po celý zápas. Jen obránce Ferrari musel za svého brankáře zaskakovat na brankové čáře dvakrát.

Utkání Sassuola s Turínem slibovalo hodně atraktivní duel a oba týmy se od prvních minut snažily diváky nezklamat. Jako první se do šance probíjel mladý záložník Frattesi, který po straně prchal svým pronásledovatelům. Povedlo se mu dokonce i zakončit, jenže z úhlu pálil jen do tyče! Po delší pasáži bez vzrušení se po chybě obránce Chirichese dostalo do šance turínské FC a Sanabria už obloučkem dokázal přehodit brankáře Consigliho, jenže na brankové čáře míč odpálil vracející se Ferrari!

Sassuolo mělo taky docela smůlu. Po třiceti minutách se do šance dostával rychlík Berardi, který dokonce bodlem propálil všechno před sebou. Jenže stál v ofsajdu, což sudímu následně potvrdil i VAR. Pár minut před koncem první půle se strhl festival šancí. Consigli nejprve musel likvidovat šanci Bremera, Sanabria zase svou ranou napálil jen Ferrariho zasahujícího na brankové čáře.

Stejný hráč o chvíli později napálil jen tyč za zády brankáře Consigliho! Turín byl jednoznačně aktivnější, ale dlouho mu trvalo, než dokázal vstřelit kýženou branku. Povedlo se mu to až sedm minut před koncem. Scamacca přišel o míč, Ansaldi ho posunul na Mandragoru a ten našel u vápna Marka Pjacu. Mladý Chorvat namířil svou ránu po zemi k tyči a Consigli konečně kapituloval.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol440010:212
2.Inter Milán431015:410
3.AC Milán43108:210
4.AS Řím430111:59
5.ACF Fiorentina43017:69
6.SS Lazio421111:67
7.Atalanta Bergamo42114:37
8.Udinese Calcio42116:67
9.Bologna FC42115:87
10.Turín FC42027:46
11.UC Sampdoria41215:35
12.US Sassuolo41124:54
13.Spezia Calcio41125:104
14.Hellas Verona41036:93
15.Janov CFC41035:103
16.Venezia FC41033:83
 Empoli FC41033:83
18.Juventus FC40224:62
19.Cagliari Calcio40227:112
20.Salernitana Calcio40042:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (130)

Přidat komentář
Tomanatura

Viola paradni forma, letos by to mohlo konecne zas trochu vypadat k svetu.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pharrell

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

verim jej, snad to neposeru a nepridu zranenia lebo kader je uzky

Reagovat
smazaný uživatel

Conte - Who? Inzaghi

Reagovat
blaugrana

Darmian, Dzeko a Turek zahrali uplne h.. a vsetci si krasne dnes sadli na lavicu, ale taky Sergi Roberto, Bus, ci Alba bueu hrat non stop.

Reagovat
cresposuper

Darmian hral urcite lepsie nez Dumfries a celkovo slo skor o to pretocit zostavu

Reagovat
blaugrana

proti realu...

Reagovat
cresposuper

Ano, proti Realu hral Darmian lepsie nez Dumfries. A dnes chcel Inzaghi posetrit, ti hraci nesedeli kvoli tomu, ako hrali s Realom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kebab sa uz zacina ukazovat

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Tentokrat si bohuzial ide Inter po obhajobu, Kazdopadne ta obmena je nutna a potrfva,

Reagovat
smazaný uživatel

Vydělávám opravdu dobré peníze (60 až 80 EUR za hodinu) online ze svého notebooku. Minulý měsíc jsem obdržel šek ve výši téměř 10 000 EUR, tato online práce je jednoduchá a snadná, nemusíte chodit do práce, online domů. V tu chvíli je tato příležitost pracovat prro vás. Jestli máte zájem. Stačí sledovat tento web ...

...............................>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> D­­o­uIn­c­­o­­­m­e.C­­OM

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní reakce na smolnou prohru v týdnu. Zápas omrknu až dnes, včera jsem nemohl - nějaké postřehy? Klady, zápory? Boloňa odevzdaná nebo naopak nadprůměrný výkon od našich?

Reagovat
Panděvova ofina

Bologna tomu debaklu dala zelenou, ale chtěl bych vyzdvihnout výkon Brozovice, který se nezastavil od zápasu s Realem a legenda praví, že na hřišti běhá ještě doteď. Dzeko se snad konečně trochu probudil a Dumfries i přes nedostatky taky dělá pokroky. Correa se zranil, ale nejedná se o něco vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
10

pěkně je Di Fra povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Veru teraz Tudor ide ťažiť z jeho koncepcnej práce

Reagovat
10

přesně, Di Fra mu to rozjel a on si teď slízne smetanu za Scudetto

Reagovat
lnterista

Reagovat
Gimme

Píčo, to jsem se zase jednou při neděli dojal!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo něco, naprosto zasloužená výhra Verony, Mourinho ukázal svou temnou stránku. Všechny akce AS začínali dopředu signalizovaným nákopem gólmana, stoperů, nebo Cristanteho. A nebyly to dlouhé přihrávky za obranu, ale opravdu nákopy do souboje nebo do pr**le. Patricio nerozehrál jediný míč po zemi, Veretouta vše přeletělo, Abraham byl dnes jen v hlavičkových soubojích, přihrávky po zemi měl tak tři za zápas stejně jako Eldor se Zaniolem. Hra jak z 90. let v druhé anglické.... Po dnešku se vůbec nedivím Mourkova konci v Anglii, pokud chce hrát takto, tak si ho většina týmu SA namaže na chleba, druhý zápas v lize, co jsme byli horší a to máme za sebou čtyři kola a nikoho z týmů hrajících poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se diváš na zápasy AS, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dívám a pokud se nemýlím, tak až do dneška AS všechny zápasy vyhrálo a ty tady po jednom zápase budeš hatovat JM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se ale vyjadřuju primárně k dnešku a velké množství nesmyslných nákopů bylo i v předešlých zápasech. Jako je hezký rozstřílet Salernitanu a CSKA, ale dnešní výkon by na lepší celky nestačil. Vždyť to bylo Hellas po pár trénincích s novým trenérem. A fakt si nemyslím, že bychom měli proti takovému soupeři připosr@ně zakopávat míč... Se Sassuolem jsme měli štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad konečně ustanou výkřiky anglofilů jak si Mourek maže SA

Reagovat
REPLIKATOR

Barák

Reagovat
O.Giroud

Byt

Reagovat
danko10

Viem si predstaviť, že výsledok niektorých tu úprimne šokoval, no podľa mňa bol nevyhnutný.

Na jednej strane José a sedem chlapov, ktorí mali v nohách anglický týždeň a na strane druhej henten chorvátsky telocvikár, ktorý svojim chlapcom zakázal prihrávky do strán, viac, než tri dotyky s loptou a všetky tie ostatné Difrove pičoviny. Potom už len stačilo dodať, že jeden z tých utavených je Karsdorp, ktorý čo neubehá, to fotbalovo neuhrá, pretože je zombík, takže sa to bude hrať kolmo doľava, a bolo vymaľované.

Apropó, najtragickejšie na dnešku nie je, že človek, ako Ricky sa živí futbalom v Ríme, ale to, že si ho ešte užijeme viac než dosť, lebo náhradníka mu robí týpek, ktorý je futbalista len preto, že sa mu neušlo miesto v gangu v jeho rodnom ghette.

Cením, že José dbá na tradície a pripravil moment do zlatého fondu menom "V Ríme robia fotbal zásadne idioti." Pellegriniho zúfalú tvár pri snahe uhádnuť nové rozostavenie z ťaháku, ktorý mu podal Mayoral, si budem pamätať až do smrti.

Inak zle vlastne úplne všetci. Možno by som ešte vypichol Calafioriho, ktorý jasne ukázal, v čom je Vina momentálne nepostradateľný. A Zaniolo. Ten je úplne v prdeli, chudák. Chce to prosto čo najrýchlejšie vyhučať z toho Intertoto Cupu a dúfať, že tých osem ľudí, ktorí znesú nejaké prísnejšie futbalové kritéria bude zdravých čo najdlhšie.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

Opäť 442, už to smrdí Del Nerim.

Reagovat
Alberto Aquilani

No, podobná prehra bola len otázkou času. To dôležitejšie je, či budeme takto strácať pravidelne, alebo sa zlepšíme.

Keď si spomeniem na minulý týždeň, nadávalo sa tu na Viňu a vyzdvihoval sa Karsdorp. Ja neviem, Rick bol podobne hrozný aj vtedy a aj dnes, ale už som si zvykol, že largo a ja pozeráme vždy na iné zápasy a že ho označil za najlepšieho proti Sassuolu ma ani neprekvapuje. Dnes to šlo opäť všetko cez neho a toho sedláka Manciniho, ktorý je stále sedlák, ale znova, existujú ľudia ktorí sa čudujú že nešiel na Euro...

Zaujímal by ma názor kritikou Viňu na Calafioriho. Ten chalan hrá len preto, že je mladý, je Riman a hrá s operovaným kolenom. Keby hrala miesto neho pouličná lampa bolo by to to isté. Podľa mňa by mal Mourinho zahodiť svoje ego a povolať do tímu Santona. On znova tie svoje 3 zápasy odohrá a pomôže viac ako Calafiori.

Reagovat
Lech

Dneska jsem nekoukal, takze Calafioriho nezhodnotim. Stejne tak jsem nekoukal proti Sofii, kde pokud si ale pamatuju ze sestrihu, mel slusnou asistenci

Reagovat
Alberto Aquilani

Joooo, asistencia... do rozhodenej obrany unaveného tímu. Inak hral ako niekto koho vezmeš si zahrať futbal len preto, lebo ti chýba hráč...

Reagovat
Lech

Takze ako Vina

Reagovat
Gimme

To ani omylem...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby bol na lavičke Pirlo, tak už ho vyhadzujú ...

Reagovat
The Krupy

Nikto by Pirla po štyroch zápasoch nevyhadzoval, smog.

Reagovat
stuff

To je smog? Ten bol svojho casu zabavny

Reagovat
The Krupy

Ale už tu nemá dvojičku, tak to nie je ono.

Reagovat
stuff

benes? Nebol to on na dvoch uctoch?

Reagovat
The Krupy

Ja som bol v tom, že boli dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, ty by si ho už vyhadzoval po troch zápasoch

Reagovat
The Krupy

Nie, ale tak pokus bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, zase ty druhý poločasy Místo abychom pojistili vedení a v klidu si došli pro 3 body, jsme se ve finále ještě třásli o bod... Po Malmö jsem myslel, že už krizi máme za sebou, ale dnešek ukázal, že ten tým je stále trochu psychicky labilní. No nic, no... Snad se chytneme se Spezií.

Reagovat
stuff

Ono sa to ucese a bude dobre. Calma! Forza juve!

Reagovat
celestial-

AS Rím Som myslel na 100%, že budú mať 3 body... AC a Juve sa dalo čakať, toto bude haluz ročník

Reagovat
O.Giroud

Preco nemate v tabulke Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

musis si odkliknut cookies dole aby si ich videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
el Principito

Reagovat
snuff24

Reagovat
Kokesh

Reagovat
zurix_new

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Morgue

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Largo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
VALEN

Reagovat
Murena

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál

Reagovat
Milan.B

Na tu marodku dobry bod

Reagovat
Votas

Pěknej pohled na tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten Juventus na zostupových priečkach je luxusný

Reagovat
mojmira

Reagovat
Inter Eterno Amore

krásny až na to Salerno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hagi79

Mám velkou radost z Tonaliho.. On a Barella jsou budoucnost Itálie. A pro mě hlavní překvapení je Brahim.. Ikdyž v dost věcech zaostává za Hakanem, jako je třeba střelba z dálky nebo přímáky, tak stejně ho beru jako krok do předu,hlavně proto že jeho přechod do útoku je úplne něco jiného. Konečně po osmy letech mám radost ze hry

Reagovat
Savi

Aby to vydrželo...Občas si Brahim bere až moc velké sousto, ale je na něm vidět, jak si věří. Tonali bude srdcem AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Chujventus bez Ronalda neskutocne slape Chudaci MU, zobrali si trojskeho kona ktory im stale viac a viac rozvracia muzstvo

Reagovat
Beči

Reagovat
EXoRcIsT

hej no zdrveny sme z neho

Reagovat
Neutron

ty davas inak ake prezyvky tuto, uplne level chranena dielna v Sabinove.

Reagovat
10

to je vůči chráněné dílně v Sabinově docela velká podpásovka...

Reagovat
stuff

dik

Reagovat
Neutron

to ano, ale k tomuto sa hlada tazko nejake spravne prirovnanie.

Reagovat
10

to každopádně

Reagovat
Benfica

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Juve Tohle je radost

Reagovat
GEGE

Dobrý bod. Další zápas v řadě,kdy se to po špatném začátku nesesypalo a nakonec nechybělo moc a při troše štěstí se s toho dalo vystříkat i víc. Nechci dělat závěry po pár kolech, liga se bude lámat klasicky po lednu a na jaře ale z toho týmu čiší sebevědomí a vyzrálost oproti minulým sezónám. Ante bravo. Po tom spackanem euru z jeho strany skvělá forma navíc na hrotu,kde to nikdy nebyla jeho pozice.A Tonali včera o parník jinde než Locatelli

FORZA MILAN!

Reagovat
Kaka14

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Morgue

Začínám pomalu věřit, že se ten Tonali zvedne. Brahim jezdí po prdeli celý zápas a to je sympatické. Je to dříč a asi se něco i naučil. Mrzí mě, že jsme ten zápas neotočili, ale myslím, že dělba bodů byla spravedlivá. Výkon bych hodnotil pozitivně.

Reagovat
rossoneri89

Tonali bol dobry uz na konci minulej sezony ... v nom to proste je len sa musi vyhrat a nabrat skusenosti ...

Reagovat
Yanek

U něj nemám žádné pochybnosti. Má na to v hlavě, fyzicky i technicky. A pro klub dýchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o parník jinde byl i Rebič ve srovnání s Bonuccim.

Reagovat
Shevchenko

Tonali je úplně jiný hráč než v minulé sezóně, nestačím se divit. Nakonec naše největší posily budou právě on a Diaz, kteří tady byli i minulý rok.

Reagovat
DelPiero137

Proti silnym super budeme mat velke problemy s ich presingom. Ten nas stred pola nedokaze vzdorovat, tam bude musiet branit cele muzstvo. Nevyzera to ruzovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten předpoklad "po ztrátě okamžitě za míč" je víc než patrný. A pokud nebudeme vysoko presovat, jakože na to nemáme fyzicky, tak nic jiného nezbývá. Však ono se to dá dohromady, jen to bude trvat. X podělaných let nespravíš dvěma měsíci. To by bylo stejně naivní jako si myslet, že X let žeru jako prase a pak to během čtvrt roku shodím a budu fit. To ani omylem. Střed pole je v řiti 4 roky a příchod jednoho kvalitního hráče to nezmění.

Reagovat
DelPiero137

Len dufam ze si to nedoskace Max. Tato sezona moze dopadnut velmi zle a nechcem aby si to odskakal Max (ak nebude robit somariny).

Tuto sezonu bude treba improvizovat. Idealne keby kridla pomahali vzadu a prehustovali priestor v strede pola. Na nejaku ofenzivnu snahu musime tento rok zabudnut a stavat to na brejkoch.

Reagovat
10

jeho smlouva na 3 roky za 9 milionů ročně tuhle variantu dost jasně vylučuje...to je btw. taky další geniální tah vedení

Reagovat
Morgue

Náhodou, bylo dobře vidět jak máte zkušenou obranu. Fyzicky na to moc nemáte, ale neskutečné držení středu a pozic. Nebyt té neubráněné hlavičky Rebiče, tak jste to celkem na pohodu uhráli na 3 body. Naše typická hra, kdy hrajeme přes křídla na střed, na vás vůbec nefungovala a perfektne jst to pokryli. Pravda je, že vaše záloha byla tragická.

Reagovat
10

Takticky Juventus s Maxem problém mít nebude, ale ty první kola ukázaly, že to nebude stačit, protože ten tým pravidelně odchází psychicky a fyzicky. Hráči jako Rabiot, Bentancur nebo Morata jsou labilní, ztrácejí pravidelně koncentraci, další část hráčů už je vyhořelá s plným pupkem, protože vyhrávali x let. A místo aby se to teda pročistilo a obětovala se třeba sezona na 8. místě, tak se nechá na lavičce sedět De Ligt, aby mohli hrát Bonucci s Chiellinim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Savi

No právě...taktiku může mít trenér sebelepší, ale když jsou tam kusy, které ji nedodržují, tak je to průser. I Dybala hrál zprvu dost dobře a byl všude, ale pak se vytratil.

Reagovat
10

Nj, jenže Dybala hrál po celým hřišti, právě kvůli tomu, že musí suplovat roli několika hráčů najednou...na to samozřejmě zrovna on fyzicky nemá

taky pak bylo vidět, jak ten tým úplně odešel po jeho vystřídání

Reagovat
smazaný uživatel

Nejabsurdnější bylo, když Morata ležel na druhé straně hřiště, všichni se dožadovali toho, aby AC zahrálo do autu, nebo rozhodčí přerušil, a musel to být Dybala, kdo šel a sestřelil Tonaliho, aby se hra přerušila. Kurfa co to je! Platini, Baggio, Del Piero, Tévez, nikdo z nich by tohle udělat nemusel, protože by to udělal hned první hráč, který by tu příležitost měl. Ne, ostatní čuměli jak banda francouzských modelek ze Saint-Maurice.

Reagovat
Savi

Jako nic proti, ale tady nebyl vůbec žádný důvod zakopávat míč ze strany AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nic proti, o tom můj komentář vůbec není. Je mi fuk, jak se hráči AC (ne)zachovali. Podstatou je, že když vidím, že soupeř ignoruje ležícího protihráče, rozhodčí nic nereflektuje, tak jdu a sundám prvního hráče soupeře, abych takticky přerušil hru. To je otázka dvou tří vteřin a ne že 5+ čumím, zda soupeř něco udělá, nebo rozhodčí se rozhoupe. Kritizuju v první řadě neschopnost našich hráčů, kteří čumí a hru musí přerušit až hvězda týmu, když vidí, že se k tomu nikdo nemá. Zbytečná karta pro Dybalu.

Reagovat
Savi

Jo, to chápu. To máš pravdu :-)

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to trošku škoda vzhledem k tomu, že jsme v lepší formě jak Juve. Na druhou stranu, ten střed nám zavřeli a nám se odkrylo, jak moc by bodlo kvalitní křídlo. Tonali a Brahim perfektní, Theo ještě není úplně v topu, ale to snad příjde.

Bod z Torina se vždy počítá, důležité je najet zase na vítěznou sérii. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas byl opakem Juventusu z minulé sezóny. Byli jsme zvyklý že Juve první poločas vypustí a začne hrát až v druhé půli.. no tentokrát celkem jasně AC přehráli v první půli a v druhé nastoupil úplně jiný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze Ronaldo z toho bordelu odesel, strasni tragedi

Reagovat
Fortex

Proto asi odešel ne věděl moc dobře že se to nezlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Melo se to zlepsit bez ronalda, rikali…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

bod s AC (oni už nie sú tak slabí) by bol fajn aj s Ronaldom, zasa netreba to siliť..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele