Konvičková po nemoci: BOTOXOVÁ KRÁLOVNA I ALKOHOLIČKA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konvičková po nemoci: BOTOXOVÁ KRÁLOVNA I ALKOHOLIČKA?

Svou nemoc vzala jako výzvu, teď se snaží pomáhat
Svou nemoc vzala jako výzvu, teď se snaží pomáhat (profimedia.cz)

Je to přes dva roky, co krásná zpěvačka bojovala se vzácným nádorem na vaječníku, v půběhu léčby přišla o většinu vlasů. To, ale nebylo to, co ji srazilo na kolena nejvíc. 

Markétu Konvičkovou (26) takřka ze dne na den přestalo poslouchat tělo. „Vypadaly mi vlasy, otékala jsem, měla špatný tlak, problematickou pleť,“ uvedla už dříve Deníku Aha! Lékaři jí sdělili, že za problémy stojí cysta, která musí ven. Teprve při operaci se zjistilo, že šlo o nádor. Ty největší kapky ale teprve přišly. 

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video se připravuje ...

Ačkoli se Markéta snažila nedávat veřejnosti na sobě zdravotní problémy znát, okolí si všimlo změny image. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Psalo se, že je napíchaná botoxem a neví, kdy přestat, případně, že je takhle děsně oteklá z alkoholu.

Nedávno zavzpomínala na krušné chvilky i v pořadu na Kafeečko Miluše Bittnerové (43) a bylo znát, že rány ještě nejsou úplně zaceleny. „Do toho nekomfortu, že to není tvoje tělo a nejsi v něm šťastná, tak do toho ještě ztratíš vlasy… Z „relativně hezké holky“ se stane takové ošklivé káčátko. Do toho vlastně nevíš proč. A ještě ti okolí dává najevo, že stop drogám nebo botoxu a já nevím co všechno,“ řekla doslovně. 

Protože ale ví, co ženy v podobných nesnázích zažívají, rozhodla se stát ambasadorkou projektu Silná a krásná. „Trvá do 27. září a je to projekt, který má pomoci výrobě paruk pro onkologicky nemocné pacientky," rozpovídala se a připomněla, že právě paruka byla věc, která jí neskutečně zvedla sebevědomí. Prý se dokonce štěstím rozplakala, že získala své ženství zpět. 

Nyní je pod drobnohledem lékařů a naplno si užívá dcerky Amálky.

Nemocná Slováčková ukázala pravou tvář. A italský hon na Alenu Šeredovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.