Paysafecard kupony zakoupíte online nově i na Slovensku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paysafecard kupony zakoupíte online nově i na Slovensku

Paysafecard kupony zakoupíte online nově i na Slovensku

Redakce

Redakce

20. 9. 2021 02:00

Pokud jste hledali rychlý a bezpečný způsob, jak anonymně platit na internetu, určitě jste narazili už na paysafecard. Internetový obchod Herne-kupony.sk, který se dlouhodobě specializuje na prodej herních i neherních kuponů, totiž právě spustil prodej kuponů paysafecard i na Slovensku. Stal se tak oficiálním prodejcem, který paysafecard nabízí českým i slovenským zákazníkům.

Reklama

Co to je paysafecard?

Služba paysafecard dlouhodobě patří mezi nejvyužívanější způsoby online placení na světě. Díky tomu se dá uplatnit v širokém spektru internetových služeb - od MMO her až po nákupy mobilních aplikací v Google play obchodě. Konkrétně jde o předplacený kupon s unikátním šestnáctimístným PIN kódem, které ve službách uplatníte během několika kliknutí.

Kromě již zmiňovaných výhod jako je bezpečnost a anonymita nabízí paysafecard i další vychytávky, které vám používání kuponů zpříjemní. Když kupon nevyčerpáte celý jednou platbou, zůstatek bude stále uložen a vy ho budete moci využít na další nákupy. Díky peněžence my paysafecard, do které si můžete vkládat své PINy, budete mít také o svých financích a transakcích dokonalý přehled. V neposlední řadě je tu ještě mobilní aplikace paysafecard, díky které můžete mít své kupony stále u sebe. Tato aplikace také nabízí možnost platby naskenováním QR kódu, což vám zážitek z platby ještě více zpříjemní.

Nyní online konečně i na Slovensku

Na Slovensku dlouho chyběla možnost zakoupit tyto kupony online. Nyní je však všechno jinak - pro slovenské paysafecard kupony už nebudete muset chodit do trafiky ani na čerpací stanice, ale nakoupíte je z pohodlí vašeho domova na Herne-kupony.sk. Nepotřebujete k tomu ani platební kartu. Využít můžete třeba bankovního převodu či platby mobilním telefonem. Kupon navíc obdržíte během několika sekund od zaplacení.

Kupony paysafecard na Herne-kupony.sk nakoupíte ve čtyřech různých nominálních hodnotách - konkrétně 10, 25, 50 a 100 €. Vybere si tedy opravdu každý.

Paysafecard kupony zakoupíte online nově i na Slovensku
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama