Petr Hampl: Nenávist z Garamondu

20.09.2021 18:44 | Komentář

Pražské nakladatelství Garamond odmítlo spolupracovat s Jitkou Moody a zvolilo k tomu nejurážlivější způsob, jaký dokázalo vymyslet. Je to malé soukromé nakladatelství, mají na to právo. Ale ostatní mají zase právo si o nich myslet svoje, a mají také právo říkat to nahlas.

Petr Hampl: Nenávist z Garamondu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Paní nakladatelka obviňuje Jitku Moody ze šíření lží a nenávisti. Nevím o žádném případu, kdy by Jitka Moody šířila něco nepravdivého (a paní nakladatelka asi taky ne, jinak by to uvedla konkrétněji). Tou nenávistí se zřejmě myslí, že Jitka Moody často upozorňuje na postupující islamizaci. Nedotýká se tedy všech muslimů, ale těch, kdo se snaží nahrazovat evropskou civilizaci islámem. Člověk už musí islámské zásady hodně milovat, aby to mohl označit za nenávist.

Zajímavé přitom je, že nakladatelství Garamond vystupuje jako okázale židovské nakladatelství. Přesto podporuje džihád. V době, kdy z většiny západoevropských zemí musí Židé prchat kvůli násilí islámských komunit, kterým se už podařilo některé oblasti „vyčistit“ stejně důkladně jako před nimi nacistům. Obyčejní Židé jsou pronásledováni, občas zabíjeni a musí utíkat. Oficiální Židé to podporují. Člověk zvenku by si skoro řekl, že situace je zralá na revoluci uvnitř židovské komunity. Ale to si musí vyřešit oni sami.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…