Celebrity

20. září 2021 18:55

Gabriela Kolinová

Míša Kuklová o zákeřné rakovině: Věděla jsem, že přijde. S Pomejem to byl drsný stres

Herečka Michaela Kuklová má za sebou úspěšnou rekonstrukci prsou po rakovině

Michaele Kuklové se podařilo porazit rakovinu prsu a dnes už má svoje vnady, které chorobě obětovala, zpět. Od samého začátku byla představitelka princezny Jasněnky odhodlaná zákeřnou nemoc porazit. „Strach ze smrti jsem neměla. Rychlá rozhodnutí jsem přijímala díky mému synovi,“ uvedla v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Mimo jiné také přiznala, že nemoc očekávala. Podle ní za to mohou stresy, které vznikly na základě prvního manželství s Jiřím Pomeje.

„Zaplať pánbůh už mám svoje prsa zpět. Teď jsem čerstvě po plastické operaci a minimálně pět neděl musím nosit stahovací podprsenku a pás, takže na sebe musím být opravdu hodně hodná,“ přiznala v pořadu Povídej oblíbená herečka.

Zhruba před rokem podstoupila Míša Kuklová operaci obou ňader a lékaři jí odebrali dvanáct uzlin. „Hodně mě to trápilo. Říkala jsem si, že jsem ještě mladá a chci mít normální intimní život, záleželo mi i na tom partnerovi,“ přiznala Kuklová. V té době tvořila herečka pár s Josefem Wittnerem.

Přesto všechno k nemoci přistupovala velmi pragmaticky a bez emocí. „Strach ze smrti jsem neměla. Vnitřně jsem totiž cítila, že budu v pořádku. Rychlá rozhodnutí jsme přijímala hlavně kvůli mému synovi. Být na světě kvůli němu bylo pro mě prioritou. Nemohla jsem vůbec připustit, že by to nemělo dopadnout,“ popsala herečka.

Kuklová v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou v pořadu Povídej poodhalila, že byla připravená na to, že nemoc přijde. „Za život jsem zažila tak silné stresy, že by bylo divný, kdyby mě tahle nemoc minula,“ doplnila.

Kuklová: Dluhy by ničily moji rodinu

Stresy vznikly na základě jejího prvního manželství s Jiřím Pomeje, se kterým tvořila pár dlouhých 13 let. Pomeje si půjčil milionové částky na dokončení snímku Andělská tvář a dostal se do velkých problémů. Snímek totiž nesklidil takový úspěch, jak se očekávalo. „Jirka to prostě udělal na fyzickou osobu a neřekl mi to. Já to netušila a spadla do toho, že ty dluhy přešly i na mě,“ vzpomínala Kuklová.

Dluhům se soudně bránila dlouhých deset let, naštěstí úspěšně. „Vědomí toho, že bych musela splácet milionové dluhy, bylo hodně stresující a náročné. Vždycky, když jsem si na to vzpomněla, jsem se propadla do středu země. Byly to drsné stresy. Byla bych na životním minimu do konce života. Všechno, co bych vydělala, by šlo do exekuce. I můj rodinný dům. Ničilo by to moji rodinu,“ popsala herečka.

Bolestný rozchod s Jiřím Pomeje

V té době prý cítila velkou křivdu. „Přišlo mi to nespravedlivé. Já jsem ty dluhy nenadělala,“ uvedla. Ve chvíli, kdy jsem soud vyhrála, tak se mi to v hlavě přehodilo. Věděla jsem, že jsem daleko zocelenější a silnější. A zpětně jsem dokázala ocenit, co mi Jirka vnesl do života. Zášť vůči němu nechovám. Ten rozchod byl bolestný, ale patří to k tomu. My jsme navíc byli poměrně mladí lidé. Měli jsme bouřlivé diskuze a hádky. A vůbec jsme měli takové italské manželství. Ale bylo pevné celou dobu,“ vzpomínala Kuklová.

I přes to, že rozvod s Pomejem byl hodně divoký, v kariéře ji Jirka prý vždycky podporoval. „Jirka mi nesmírně přál. Měl tendenci mě tlačit před sebou. Okolním světem jsme byla vnímána jako princezna, ale on mi říkal, že jsem sexsymbol a nádherná ženská, tak ať se ukážu. Playboy bych nikdy sama od sebe nenafotila. Ale díky tomu jsem si ujasnila jednu věc. Jsou věci, které mi nesedí a nemohu obsáhnout úplně všechno. Jirka byl zkrátka bohém,“ uzavřela Kuklová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.