Tvrdý útok na Hegerovou: KARIÉRU DĚLALA PŘES POSTEL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tvrdý útok na Hegerovou: KARIÉRU DĚLALA PŘES POSTEL!

Hana Hegerová (†89) zemřela letos 23. března v Nemocnici Na Homolce.
Hana Hegerová (†89) zemřela letos 23. března v Nemocnici Na Homolce. (archiv)

Drsný útok na královnu českého šansonu! V nové knize o Haně Hegerové (89) hovoří také její kolegyně Maja Velšicová (85). Vzpomíná na ni převážně jako na skvělou zpěvačku, která se však uměla vždy pragmaticky zamilovat a spojit svůj život s někým, kdo jí kariérně pomohl.

Ty dvě se poprvé setkaly, když Hana, tehdy ještě Carmen Farkašová, přišla na konkurs do bratislavské Tatra revue. „Konkurs udělala, byla přijata, ale dlouho v Tatra revui neúčinkovala,“ vzpomíná slovenská herečka a maminka hvězdy seriálu Chlapci a chlapi Borise Slivky (†57), který před pár dny podlehl v USA infarktu.

Mohla všechny učit

„Mám pocit, že se pak vdala za velmi vlivného člověka, dramaturga a pozdějšího ředitele bratislavského divadla Nová scéna Dalibora Hegera. Byl to velmi moudrý člověk a ona věděla, že když bude v jeho blízkosti, bude to pro ni správné. Potom už prostě měla o angažmá postarané, i když v jeho divadle nehrála,“ říká Velšicová. „Vždy věděla, na koho se přilepit, kdo jí pomůže v kariéře. Od ní jsme se to měly všechny naučit!“ nebere si servítky.

První manžel Hany Hegerové, Dalibor Heger

Zrodila se hvězda

Podobný postup ve výběru svých partnerů měla prý Hegerová i dále. „Po pár letech se s Hegerem rozvedla a seznámila se s Jankem Roháčem, který z ní udělal hvězdu. Každá umělkyně potřebuje mít za sebou silnou osobnost, aby se to přeneslo i do jejího projevu a měla jistotu, že když půjde do Prahy, tak za sebou někoho bude mít,“ dodává Velšicová s tím, že právě režisér Roháč ji obsadil do filmu Kdyby tisíc klarinetů, který kariéru Hegerové ještě více nakopl.

Blesk Podcast: Úspěch Hegerové byl tvrdě vydřený. Texty vypadaly jako omalovánky

Video se připravuje ...

Heger a Roháč
Profesor Dalibor Heger (†80) byl jediným zákonitým manželem slavné šansoniérky. Zůstalo jí po něm nejen příjmení, ale také jediný syn Matúš (†60). Po rozvodu se skutečně zamilovala do režiséra Jána Roháče (†48). „Měla jsem to štěstí, že jsem někoho takového potkala. Mnoho lidí opravdovou velkou lásku nikdy nepozná,“ prohlašovala Hegerová.

Režisér Ján Roháč

Osud jménem Hapka
Osudovým mužem pro Hanu Hegerovou byl i Petr Hapka (†70). „Uzavřeli jsme hudební manželství,“ prohodil kdysi s úsměvem skladatel. Z jejich třicetileté spolupráce vznikl i nesmrtelný hit Levandulová.

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 9. 2021 • 15:12

Úplně má pěnu u huby Mord který nebyl nikdy v Kalichu se podívat v reálu co se deje! A stačí mrknout na ni a víš která bije

mord
21. 9. 2021 • 20:15

mbm, copak stará chudá nulo zase tě přepadla závist? No jo, ale lepší už to s tebou nebude šmudlo jenom horší a tak je to dobře

defakto
21. 9. 2021 • 07:24

... vypadá to tak , že Mája Velšicová jednoducho závidela pani Hegerovej jej kariéru .Ona sama sa uplatnila akorát na stanici Šláger na rozdíl od pani Hegerové , ktorou poznali aj v zahraničí.
Mája Velšicová nesahá pani Hegerové ani po kotníky , je to jenom směšná figurka ze Slovenska , která si hraje na velkou umělkyni !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.