Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Na elektrokoloběžku raději s úrazovkou

Oblíbené elektrokoloběžky


Napříč všemi generacemi se elektrokoloběžky staly velkým hitem a potkáváme se s nimi doslova na každém kroku. Jsou jich plné silnice i chodníky… Jejich majitelé sviští, občas i trochu bezohledně, vstříc svým cílům.
Elektrokoloběžky jsou, stejně jako třeba kola, dopravním prostředkem a bylo by opravdu vhodné používat i stejné ochranné prvky, jako na kole. Mezi základní nezbytnost bychom určitě jednoznačně zařadili použití ochranné přilby. 

Úrazy na těchto strojích končí stejně, jako ty na kole, občas i hůř, některé koloběžky jezdí opravdu dost rychle a při nárazu může majitel tohoto stroje skončit velmi špatně. Přitom, pokud používáte elektrokoloběžku na chodníku, nesmí její rychlost překročit 6km/h a při jízdě na cyklostezce by neměla být rychlost vyšší než 25km/h. Nicméně jsou elektrokoloběžky, které mohou jezdit mnohem vyšší rychlostí, obvykle by se tedy měly pohybovat pouze na silnici. A zde už by měla platit pravidla, jako pro malý motocykl. Umíte si jistě představit, co by napáchala případná srážka s protijedoucím autem…


Chcete darovat elektrokoloběžku? Darujte k ní i úrazové pojištění.

Dlouhodobé úrazové pojištění můžete uzavřít pro sebe i rodinné příslušníky, kteří si jízdu na svém „pekelném stroji“ pak mohou užít s větším klidem. Pro děti do 15 let navíc nabízíme slevu 50%. Podrobnější informace o úrazovém pojištění, denním odškodném, bolestném atd., stejně jako možnost okamžitého uzavření pojištění naleznete zde: úrazové pojištění online


Chystáte se půjčit si koloběžku pouze na víkend nebo třeba během dovolené?


V takovém případě rozhodně doporučujeme uzavřít si pojištění pro cestování po ČR, v němž je
zahrnuto i úrazové pojištění. Podrobné informace a možnost okamžitého sjednání pojištění zde:  úrazové pojištění

Nejoblíbenější elektrokoloběžky dle prodejů jsou např. podle Alza.cz (nové okno po odkliknutí)
jednoznačně Xiaomi Mi Electric Scooter v různých provedeních. Zajímá vás to? Můžete si je
prohlédnout třeba zde: Nejprodávanější elektrokoloběžky. 
Na jedno nabití může koloběžka dojet i několik desítek kilometrů (od 20 do 70km – záleží na baterii). Její nosnost se pohybuje od 100kg výše. Některé elektrokoloběžky jsou skládací a můžete si je uložit do stylového batůžku a ušetřit si tak problém s parkováním.

Věděli jste, že je k elektrokoloběžkám nabízen i tuning?


Koloběžku vám zrychlí, vymění základní vidlici za odpruženou a i řídítka, aby byla stabilnější a řízení pohodlnější. Dále je nabízena kotoučová brzda pro opravdu špičkové brzdění. Můžete mít např. i větší pneumatiky, spodní kryt baterie a tak dále a tak dále. Užijte si báječnou a bezpečnou jízdu na své elektrokoloběžce.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.