InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Velkou cenu Vimperka opanoval domácí Jan Sáska

 Autor: Zdeněk Formánek.

    Autor: Zdeněk Formánek.

VIMPERK – Jan Sáska z regionálního týmu Rouvy Specialized zvítězil v nedělní Velké ceně Vimperka horských kol v elitní kategorii mužů. Vítězství je o to cennější, že porazil závodníky z české špičky včetně Jana Škarnitzla nebo Lukáše Kobese, kteří jej doplnili na stupních vítězů elitářů. Celkem se při Velké ceně Vimperka, kterou vyvrcholil Šumavský pohár MTB horských kol, ve všech kategoriích postavilo na start okolo 120 závodníků. Elitní závod žen vyhrála Jana Czecinkarová před Jitkou Čábelickou, juniorky opanovala Nela Viktorová z domácího týmu a mezi juniory byli Matyáš Vondráček druhý a Bořek Šísl třetí. Na prvním místě dojel Václav Veverka z týmu Trek Pirreli.

Letošní kalendář Šumavského poháru MTB prošel vinou koronavirových restrikcí několika změnami. Třeba závod v Nové Peci byl bez náhrady zrušen, přesto nakonec oblíbený seriál pro širokou veřejnost i profesionální závodníky dospěl do zdárného konce. Po závodech v Horní Plané, Prachaticích, na Zadově a v německém Bad Greisbachu nedaleko Pasova vyvrcholil tuto neděli 19. září právě ve vimperském sportovním areálu Vodník. Tím je pro letošek dobojováno.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace