Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2021 11:30
Čas čtení 2:19
Richard Balog

Móda REFRESHER: 12 outfitů v podání Yzomandiase, Nik Tenda, Michaely Kociánové nebo Daniely Peštové, kterými se můžeš inspirovat

Móda REFRESHER: 12 outfitů v podání Yzomandiase, Nik Tenda, Michaely Kociánové nebo Daniely Peštové, kterými se můžeš inspirovat
Zdroj: Instagram/@michaelakocianova, @daniela_pestova
MÓDA
Uložit Uložené

Sleduj, jaké kombinace předvedly v uplynulých týdnech hvězdy domácí hudební scény, modelky či ředitelka módního magazínu.

Co bylo v minulosti nepředstavitelné, je dnes realitou. Módní inspiraci už nemusíš hledat na zahraničních fórech, stačí si otevřít Instagram a sledovat outfity domácích známých tváří. Hvězdy hudební scény, herce a herečky, moderátory, modelky či influencerky si dávají na svém vzhledu záležet víc než kdykoliv předtím.

Výsledkem je spousta zajímavých módních kombinací, které stojí za pozornost a často jsou i vhodnou inspirací. Pravidelně nás o tom přesvědčují lidé jako Rytmus, Dalyb, Nobodylisten, Yzomandias, Michaela Kociánová nebo Daniela Peštová.

Toto je 12 nejlepších outfitů v podání známých tváří z České a Slovenské republiky za uplynulý měsíc. Najdeš v nich inspiraci?

Doporučeno
Co si obléci během podzimu? Vybrali jsme 6 stylů bund a kabátů, které skvěle doplní každý šatník  Co si obléci během podzimu? Vybrali jsme 6 stylů bund a kabátů, které skvěle doplní každý šatník 19. září 2021 16:28

Každý, kdo alespoň příležitostně sleduje rapovou scénu ví, že Dalyb má nejlepší módní vkus ze všech zdejších interpretů. Tentokrát si naši pozornost získal outfitem, který vyskládal z modelů značky 1017 ALYX 9SM. Výjimkou je vzorovaná bunda Supreme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by *JA* (@dalybhahacrew)

U nás jsou na tom z raperů s oblékáním nejlépe členové labelu Milion Plus. Níže můžeš vidět Nik Tenda v nadrozměrné košili s krátkými rukávy z dílen módního domu Balenciaga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milion Plus (@milionplus)

Producent Nobodylisten v outfitu od značky Maison Margiela během nedávného Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na posledním záběru po boku Yzomandiase, který má oblečený vlastní merch, šortky Stone Island, tenisky Vans a tašku Goyard.

Carhartt WIP patří mezi nejikoničtější streetwearové značky a několik modelů ve svém šatníku ukrývá i Paulie Garand. Outfit doplnil o celobílé tenisky Puma.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand)

PIL C aktuálně pracuje na novém studiovém albu a fanoušky zásobuje zvýšeným počtem doprovodných příspěvků. Na záběru níže má hlava labelu CBG oblečenou koženou bundu od značky Formy Studio.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

První polovinu článku uzavírá Michal Yaksha Novotný, který se v posledním vydání magazínu Emma představil v luxusní fleecové bundě z dílen Dior, v klobouku Nike a slunečních brýlích Off-White™.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YAK.SHA (@yak.sha)

Doporučeno
Toto je 10 nejlepších párů obuvi v podzimních barvách. Nechybí luxusní Nike Air Force 1 ani Yeezy Desert Boots  Toto je 10 nejlepších párů obuvi v podzimních barvách. Nechybí luxusní Nike Air Force 1 ani Yeezy Desert Boots 19. září 2021 10:30

Ženskou část outfitů otevíráme Monikou Marešovou v sofistikovaných černých modelech od Prady, které doplnila o mokasíny stejné značky. V jednoduchosti je krása.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Karolína Chomisteková ti ukáže, jak správně sestavit sofistikovaný outfit v sladěných tónech.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Maria Dušička má perfektní módní vkus založen na ženském minimalismu a jednoduchých barevných kombinacích. Na snímku níže má manželka Majka Spirita oblečenou lehkou košili od slovenské značky Habibi s bílými šortkami a topem, které doplnila o kabelku Bottega Veneta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Dušička (@maria.dusicka)

Skvělý módní vkus má i Barbora Franeková. Miss Slovensko z roku 2009 a aktuální ředitelka magazínu Topfashion si nás získala tímto hravým outfitem vyskládáným z modelů The Frankie Shop.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Asi takto si představujeme nadčasový podzimní outfit. Černá košile v kombinaci s kalhotami ve stejném odstínu doplněné o tmavozelenou leteckou koženou bundu s patenty a hřejivým lemováním kolem krku. Michaela Kociánová tímto outfitem trefila hřebík přímo na hlavičku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

Modelka Daniela Peštová v tričku s výstižným nápisem od značky Supreme a v širokých kalhotách z dílen módního domu Dries Van Noten.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Domů
Sdílet
Diskuse