Velké díky! Na pomoc Míše a Adámkovi se během charitativního festivalu podařilo vybrat přes 58 tisíc
Foto z festivalu. Autor: Miloš Štáfek
Chomutov

Chomutov - Tuto neděli 19. září se areál Kamencového jezera a letního kina v Chomutově rozezvučil druhým ročníkem charitativního hudebního festivalu pro celou rodinu Párty pomáhá. Ten v letošním roce podpořil dvě hendikepované děti z Chomutova Adama a Míšu.

„Desetiletý Adam potřebuje intenzivní fyzioterapeutický a hiporehabilitační pobyt a malá Míša si moc přeje benecykl, což je speciální sportovní vozík, se kterým se dají provozovat sporty jako je cyklistika, jogging či in-line bruslení nebo pořádat rodinné výlety do přírody,“ vysvětlil ještě před začátkem festivalu náměstek primátora Milan Märc, který patří k duchovním otcům této charitativní akce.

Charitativní akce na podporu hendikepovaných dětí z Chomutova nakonec vynesla 58. 344,- korun. "Děkujeme všem, které neodradilo chladné počasí a akce se zúčastnili. Doufáme, že jste se dobře bavili a děkujeme, že jste přispěli," uvedlo město na sociální síti.

První ročník akce se uskutečnil v roce 2020 a výtěžek z něj ve výši 121 809 korun putoval k dvěma hendikepovaným dívkám Nikolce a Magdalence na intenzivní neurorehabilitační péči.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru