Osmý ročník teplického autosalonu poznamenají oslavy
Z Autosalonu SPŠ v roce 2019
Teplice

Teplice – V pátek 1. a v sobotu 2. října se na teplické střední průmyslové škole koná 8. ročník Autosalonu SPŠ. Začne v pátek v 10 hodin a od 14. hodiny vypuknou velké oslavy.

Letos totiž jmenovaná střední škola slaví 70. výročí svého založení. Významnému Jubileu bude odpovídat pojetí dvoudenního programu. Autosalon se letos objeví více v prostorách Benešova náměstí, před a za školou a samozřejmě tradičně na dvoře objektu průmyslovky.

Kromě nových nablýskaných aut budou k vidění také veteráni nebo tahač Lannutti. Zájemcům bude umožněná prohlídka školy v rámci dne otevřených dveří, účast na přednáškách nebo prezentace partnerských společností, kde studenti školy vykonávají odbornou praxi. V doprovodném programu vystoupí studenti teplické konzervatoře, k obdivování bude připraveno několik závodních vozů a svoji prezentaci představí také studenti hotelové školy a obchodní akademie v Teplicích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru