OBRAZEM: Hasiče ve středu dopoledne zaměstnala barevná skvrna táhnoucí se od Děčína do Tisé
Zdroj: Lukáš Ondroušek
Děčín

Jílové - Dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli ve středu 22. 9. 2021 v 9:07 k úniku provozních kapalin na silnici 1/13 v Jílovém na Děčínsku. Barevný pruh nahlásilo současně několik oznamovatelů. Průzkumem a dalším oznámením bylo zjištěno, že únik bude většího rozsahu a zásah bude potřeba od Děčína až do Tisé na Ústecku.

O likvidaci v Děčíně se postarala profesionální jednotka z Děčína. Dobrovolní hasiči z Jílového provedli úklid z Jílového, přes Libouchec až do Tisé. Současně s policií byl únik oznámen na Správu a údržbu silnic a také na Ředitelství silnic a dálnic. Doprava v Jílovém byla po dobu zásahu řízena MP Jílové. Středeční událost je v šetření.

2209jilovesest

2209jilovetri

2209jilovesedm

2209jilovepet

2209jilove

2209jilovectyri

Zdroj: Lukáš Ondroušek

2209jiloveosm

2209jilovedevet

Zdroj: JSDH Jílové

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru