InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • J. Hrochová - mezzosoprán, M. Hroch - klavír

    Úterý 28.5 19:30 - Piano business center Lidická tř. 2331/6a, České Budějovice

  • Léčivé houby

    Úterý 28.5 18:00 - Kulturní dům Veselí nad Lužnicí

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dárce krve pozval Český červený kříž na koncert Pavla Šporcla

 Autor: Jitka Brůha Welzlová

    Autor: Jitka Brůha Welzlová

ČESKÉ BUDĚJOVICE - V pořadí už 14. ročník koncertů pro jihočeské dárce krve uspořádal v úterý 21. září Český červený kříž. Čestným hostem večera byl emeritní primář Petr Biedermann z Transfúzního oddělení Nemocnice České Budějovice a dárcům děkoval i současný primář tohoto oddělení Vít Motáň, který s povděkem kvitoval, že krev Budějovičáků zásobuje i pražské nemocnice a že lidé byli velmi vstřícní a darovali vzácnou rekonvalescentní plazmu pro léčbu nemocných covidem-19. Dárcům zahrál houslista Pavel Šporcl, uvedl skladby ze svého nového CD Paganiniana i ze svých starších alb.

 

"Upřímně vám všem děkuji za to, že darujete kus svého života pro život druhých s úplnou samozřejmostí," uvedl primátor Jiří Svoboda, který nad akcí převzal záštitu a město ji také finančně podpořilo.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace